resmine baktım şimdi maşallah öp benim yerime sana benziyo kuzey bebek
Selam kızlar....Dilemmanın doğumu bugündü değilmi? Özgülde doktora gitti hazalda doğum bekliyor...Rabbim hepisinin yardımcısı olsun inşallah...
boshayallersmile hayırlı olsun cnm tekrardan.Maşallah yakışıklı oğluna aynı sen:)doğurdum geldim -tatlicadiarzu-
ptesi st 1 bucukta doğdu bebeğim
şimdilik hersey yolunda çok şükür 2800 gr 49 cm doğdu
epidural sezeryan oldum
pazar uyuyamamıştım ptesi sabahtan ev doluştu akannehir
baktım cumhur cemaat bizimle hastaneye gelicek
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
kocem sürekli panik halindeydi gerdi beni :mymeka:
dedim ben doğurcam sana noli
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
sabırsızlıkla bekledik bebeğin ağlamasıyla ben başladım ağlamaya
miniğim oğlum aramıza geldi
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
Allah tüm isteyenlere nasip etsin evlatsız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
doğurmayanlara da darısı başlarına sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile
Selam kızlar hastaneye gittim kan verdim odama baktım geldim.saat 13.30da da doktora gitcem.Son kontrolümüz sanırım artık.3 kasım çarşamba sabah saat 8.30da ayarlanmış bile doğumum.Sabah 7de hastanede olmam gerekiyormuş.Hadi bakalım az kaldı darısı tüm isteyenlerin başına:)
canım benim ne güzel yazmışın kıskandım ben de yazcam -tatlicadiarzu-doğurdum geldim -tatlicadiarzu-
ptesi st 1 bucukta doğdu bebeğim
şimdilik hersey yolunda çok şükür 2800 gr 49 cm doğdu
epidural sezeryan oldum
pazar uyuyamamıştım ptesi sabahtan ev doluştu akannehir
baktım cumhur cemaat bizimle hastaneye gelicek
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
kocem sürekli panik halindeydi gerdi beni :mymeka:
dedim ben doğurcam sana noli
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
sabırsızlıkla bekledik bebeğin ağlamasıyla ben başladım ağlamaya
miniğim oğlum aramıza geldi
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
Allah tüm isteyenlere nasip etsin evlatsız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
doğurmayanlara da darısı başlarına sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile
bana taktılar baygın değildim zerre acımadı, iğne gibi bişey değil ki zaten neden acısın.. takılma sonda işine bu kadar..ya lady bişey sorcam,sonda taktılarmı?eyvahedigeldismile
anaaaaa asoş bi hoş oldum tarih saat hazır deyince. hadi bakalım sen de ana olcan çok az kaldı. hiç demiyorum bugünlerin kıymetini bil uyu falan diye, tam tersi bir an önce çarşamba olsun da sen de bu duyguları tad diyorum kuşummm ŞenizSelam kızlar hastaneye gittim kan verdim odama baktım geldim.saat 13.30da da doktora gitcem.Son kontrolümüz sanırım artık.3 kasım çarşamba sabah saat 8.30da ayarlanmış bile doğumum.Sabah 7de hastanede olmam gerekiyormuş.Hadi bakalım az kaldı darısı tüm isteyenlerin başına:)
sağol burcu senden naber?Evet az kaldı bakalım ismi yok ama bulmamız lazım sigortası başlıcak doğar doğmaz.sigortacı arayıp duruyor ismi ne olcak diye:)hadi bakalım kavuşuyorsun kızına. bi isim bulun artık çarşambaya kadar:)
Ah canım benimm buranın tek pozitifi sensin şimdiye kadar doğum yapanlar içinde zaten.Millet sanki bilmiyordu doğumun kolay olmadığını anneliğin kolay olmadığını ama değişikler işte.Moral bozan insanlara uyuz oluyorum. Canım benim yaa sağol valla az kaldı sabahın köründe anne olcam:)Bakalım o gün heycan olcak mı bende.Bugün hastaneye gittiğimde odaya bakmaya girdiğimde gözlerim dolu niyeyse ben de anlamadım.Sanki biri dokunsa ağlıcaktım kendimi çok garip hissettim:)))))))))Ulen bu hormonlar ne zaman geçcek
canım benim ne güzel yazmışın kıskandım ben de yazcam -tatlicadiarzu-
aynı gün kavuştuk meleklere, sorunsuz geçmiş doğumun. allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah kuzey bebeğe.. maşallahhh
bana taktılar baygın değildim zerre acımadı, iğne gibi bişey değil ki zaten neden acısın.. takılma sonda işine bu kadar..
anaaaaa asoş bi hoş oldum tarih saat hazır deyince. hadi bakalım sen de ana olcan çok az kaldı. hiç demiyorum bugünlerin kıymetini bil uyu falan diye, tam tersi bir an önce çarşamba olsun da sen de bu duyguları tad diyorum kuşummm Şeniz
Selam kızlar hastaneye gittim kan verdim odama baktım geldim.saat 13.30da da doktora gitcem.Son kontrolümüz sanırım artık.3 kasım çarşamba sabah saat 8.30da ayarlanmış bile doğumum.Sabah 7de hastanede olmam gerekiyormuş.Hadi bakalım az kaldı darısı tüm isteyenlerin başına:)
lady maşallah canım oğluna. gözün aydın.
hllyvz inşallah bebeğin uğurlu gelir sınavın çok iyi geçer ve ataman olur. atanamayan arkadaşlarım var o yüzden çok iyi anlıyorum seni. hakkında hayırlısı olsun.
Haticeye değil neticeye bakcan:)))) hem sen daha dur senle aramızda 2 haftaya yakın var tabikide önce çıkcak benim kızımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3asonun karnı bizden sonra çıktı ama bebeği önce çıkıcak kaydirigubbakcemile3
hadi senin de gözün aydın o halde.Gelsin meleklerimiz bakalımGözün aydıın canım, Hayırlısıyla gelsiin bebişiin.
Bende sabah kontrole gittim geldim.Çarşamba son kontrole çağırdı doktor.Çarşamba kalacağım odayı göreceğim.
9 Kasım Salı sabahına sezeryan tarihini netleştirdik.
sağol burcu senden naber?Evet az kaldı bakalım ismi yok ama bulmamız lazım sigortası başlıcak doğar doğmaz.sigortacı arayıp duruyor ismi ne olcak diye:)
takmamak eldemi sezencim,etrafımdaki herkese soruyorum ve bazıları bana çok acıdığını doğumu bile onun acısından unuttuklarını söylediler,çoğu uyanıkken takılmış zaten,uyuduktan sonra değil. O yüzden benimde korkulu rüyam oldu bu sonda. Valla doğum sonrası ağrı sızıyı bile düşünmez oldum onun yüzündenakannehir
Size mutlaka çok saçma geliyodur ama napayım engelleyemiyorum kendimi,baya korkuttular beni,o nedenle herkese soruyorum
Hayırlı olsun ya hangi şekilde daha sağlıklı gelicekse öyle gelsin.Bebeğin rahatı nasıl olcaksa öyle gelsin minikler.benden de iyilik. daha tık yok benim oğlumda. pekçıkmaya niyeti yok gibi. pazartesi kontrol var nstye gircem ilk kez. bakalım ne diyecek doktorumuz. merak ediyorum ne zaman gelicek diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?