2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resmine baktım şimdi maşallah öp benim yerime sana benziyo kuzey bebek

öperim teyzesi olumunekankayizsmile
ben hiç kendime benzetemedim kocem aynı sen bu bebek diyo ben koceme aynı sen diyorum kaydirigubbakcemile3
bizim aile bebeği bana eşimin ailesi bebeği babasına benzetiyolar
bebek doğdu hala çekişiyolar
biraz daha büyüsün daha iyi anlarız heralde
rüyamda gözler babaya ağız burun çene felan kardeşime benziyodu
göz rengini görememiştim

yaaa ben de doğurmakistiyorum artık yaaa
herkes bebişlerini kucaklarına aldıı amaa yaaa
çok kıskanıyorum ama açı var toku var de mi :)
Allahım oğluşumu 40 hafta bekletmeden erkenden göndersin bana da inşaAllah.. 38e bile dah 2 haftamız var

ben çıkıyorum kısçeler
Allah a emanet olun yine gelirim inşallah
öpüyorum sizi ve bebişlerinizi

lady maşallah canım oğluna. gözün aydın.

hllyvz inşallah bebeğin uğurlu gelir sınavın çok iyi geçer ve ataman olur. atanamayan arkadaşlarım var o yüzden çok iyi anlıyorum seni. hakkında hayırlısı olsun.

Selam kızlar....Dilemmanın doğumu bugündü değilmi? Özgülde doktora gitti hazalda doğum bekliyor...Rabbim hepisinin yardımcısı olsun inşallah...

dilemma günlerdir girmiyor. bence çoktan doğurmuş bile olabilir. merak ettim ben de.

Proph, n alan, barays,lady ve hazal (İnşaAllah doğumu iyi geçmiştir) Allah analı babalı, sağlıklı bir şekilde büyütsün.. Bundan sonra da Allah yardımcınız olsun.. Doğum anlarınızı söylerken bile ağlıyoruz herhalde kendi doğumlarımızda da ağlayacağız..Allaha şükürler olsun ki bunun gibi duyguları yaşayabilecek kişilerdeniz..

boshayallersmile hayırlı olsun cnm tekrardan.Maşallah yakışıklı oğluna aynı sen:)

Selam kızlar hastaneye gittim kan verdim odama baktım geldim.saat 13.30da da doktora gitcem.Son kontrolümüz sanırım artık.3 kasım çarşamba sabah saat 8.30da ayarlanmış bile doğumum.Sabah 7de hastanede olmam gerekiyormuş.Hadi bakalım az kaldı darısı tüm isteyenlerin başına:)

hadi bakalım kavuşuyorsun kızına. bi isim bulun artık çarşambaya kadar:)

canım benim ne güzel yazmışın kıskandım ben de yazcam -tatlicadiarzu-
aynı gün kavuştuk meleklere, sorunsuz geçmiş doğumun. allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah kuzey bebeğe.. maşallahhh

ya lady bişey sorcam,sonda taktılarmı?eyvahedigeldismile
bana taktılar baygın değildim zerre acımadı, iğne gibi bişey değil ki zaten neden acısın.. takılma sonda işine bu kadar..

anaaaaa asoş bi hoş oldum tarih saat hazır deyince. hadi bakalım sen de ana olcan çok az kaldı. hiç demiyorum bugünlerin kıymetini bil uyu falan diye, tam tersi bir an önce çarşamba olsun da sen de bu duyguları tad diyorum kuşummm Şeniz

Son düzenleme:
asonun karnı bizden sonra çıktı ama bebeği önce çıkıcak kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım kavuşuyorsun kızına. bi isim bulun artık çarşambaya kadar:)
sağol burcu senden naber?Evet az kaldı bakalım ismi yok ama bulmamız lazım sigortası başlıcak doğar doğmaz.sigortacı arayıp duruyor ismi ne olcak diye:)
Ah canım benimm buranın tek pozitifi sensin şimdiye kadar doğum yapanlar içinde zaten.Millet sanki bilmiyordu doğumun kolay olmadığını anneliğin kolay olmadığını ama değişikler işte.Moral bozan insanlara uyuz oluyorum. Canım benim yaa sağol valla az kaldı sabahın köründe anne olcam:)Bakalım o gün heycan olcak mı bende.Bugün hastaneye gittiğimde odaya bakmaya girdiğimde gözlerim dolu niyeyse ben de anlamadım.Sanki biri dokunsa ağlıcaktım kendimi çok garip hissettim:)))))))))Ulen bu hormonlar ne zaman geçcek bir de lohusalığı varkaydirigubbakcemile3 sulugöz aso

Gözün aydıın canım, Hayırlısıyla gelsiin bebişiin.

Bende sabah kontrole gittim geldim.Çarşamba son kontrole çağırdı doktor.Çarşamba kalacağım odayı göreceğim.

9 Kasım Salı sabahına sezeryan tarihini netleştirdik.

Teşekkürler canım bu halde pek ders çalışamadım hatta grip olduğum için nefes almak bile büyük bir işmiş gibi geliyor bana...baya ağırlaştım uzun süre oturmakta güçlük çekiyorum ama hayırlısı bakalım dua edin bize...kızımla bir daha deneyeceğiz KPSS yi...nasipten öte yol yok hayırlısı ...

asonun karnı bizden sonra çıktı ama bebeği önce çıkıcak kaydirigubbakcemile3
Haticeye değil neticeye bakcan:)))) hem sen daha dur senle aramızda 2 haftaya yakın var tabikide önce çıkcak benim kızımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi senin de gözün aydın o halde.Gelsin meleklerimiz bakalım

sağol burcu senden naber?Evet az kaldı bakalım ismi yok ama bulmamız lazım sigortası başlıcak doğar doğmaz.sigortacı arayıp duruyor ismi ne olcak diye:)

benden de iyilik. daha tık yok benim oğlumda. pekçıkmaya niyeti yok gibi. pazartesi kontrol var nstye gircem ilk kez. bakalım ne diyecek doktorumuz. merak ediyorum ne zaman gelicek diye..

aynen bende ayne dertten muzdaripim
ama sezeryan durumu belli olursa dr bi konuşacağım ben
varsa bi yolu takmadan ıolacaksa ne gerekiyorsa yapacağım
olmuyosa başka çare yok
:sinifsinif:

benden de iyilik. daha tık yok benim oğlumda. pekçıkmaya niyeti yok gibi. pazartesi kontrol var nstye gircem ilk kez. bakalım ne diyecek doktorumuz. merak ediyorum ne zaman gelicek diye..
Hayırlı olsun ya hangi şekilde daha sağlıklı gelicekse öyle gelsin.Bebeğin rahatı nasıl olcaksa öyle gelsin minikler.

kan durumun iyimi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…