maşallah canım benim Allah analı babalı büyütsün,ne güzel bir duygudur eminim,inşallah darısı başıma:'(amin canımcım olumunekankayizsmile
ağlarsın tabi bambaşka bi duygu :gitme:
ağrılarım geciyo tam gecmedi yani ama iyiyim çok şükür
ya ben de çok sinir oluyorum uyuyabildiğin kadar uyuy diyenlere..
hayır zaten uyuyamıyorumki. bütün gece salon yatak odasıarası mekik dokudum.. yatıyorum nefes alamıyorum bütün gece işkence gibi oluyor en azında bebişimle uğraşırım bir işe yarar bu uykusuzluk.. ayrıca insan merak ediyor sağlıklı mı doğacak? biyerinde bişy olcak mı? eli kolu ayağı normal mi? insan yazıyor da yazıyor..bazen diyorum bikere çıksa baksam herşeyi tam mı diye sonra oohhh desem tamam geri koysalar :)
yani, demem o ki; kimse bebeğim doğdu uykusuzum diye hava atmasın bana uleyynn ben zaten 1 aydır uyku uyumuyorum sinirlerim laçka olmuş durumda :S
bir yerde okumustum. hıc ısık olmayan yerde uyuyun. uykuya gecmeden once su ıcmeyın ve mutlaka uykunuz gelınce yatın dıye. belki işe yarar
bu arada show tv yı acın tam bizlik
hastaneden gedlimsenağlamaSelam kızlar....Dilemmanın doğumu bugündü değilmi? Özgülde doktora gitti hazalda doğum bekliyor...Rabbim hepisinin yardımcısı olsun inşallah...
Durucuk annesini üzmüyormuş maşallah ona darısı bizim kızlarımıza:))
Propcum maşallah oğluşuna çok şirin...
Benimde yarın sabah 9.30da KPSS sınavım var...bakalım girebilecekmiyiz...baya zorlanacağız ama hayırlısı bizede dua edin kızlar...Rabbim bütün bekleyenleri sağlıkla kavuştursun yavrularına...
canım endişelenme hayırlısı olsun inşallah en sağlıklı şekilde kavuşursun bebeğine
cnm iyi haberlerini aldm cok sevındım allah analı babalı buyutsunben çıkıyorum kısçeler
Allah a emanet olun yine gelirim inşallah
öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
ole deme cnm ne kadar kalsa o kadar ıyıyaaa ben de doğurmakistiyorum artık yaaa
herkes bebişlerini kucaklarına aldıı amaa yaaa
çok kıskanıyorum ama açı var toku var de mi :)
Allahım oğluşumu 40 hafta bekletmeden erkenden göndersin bana da inşaAllah.. 38e bile dah 2 haftamız var
ende oyleym 2 kalın yastıkla uyuyorumdeli gibi uykum var aslında ama bnm sorunum yatınca nefes alamamak yani nefes nefese kalıyorum yatınca ter basıyo sıcak basıyo falan sıkıntı geliyo
agubugu yu her hafta izliyorum ben güzel şeyler oluyor
hastaneden gedlimsenağlama
ve geldiğimden beri ağlıodum yeni kendime geldim(
sancılarım var doktorum rahimde 2cmden başka yeni açılma yok diye sancılarımı evde takip etmem üzere eve gönderdi
ama benim asıl üzüldüğüm nokta bebğimin gelişimi hep 1 hafta önde giderdi ama 1 hafat geride kalmış ve pazartesi 3000 gramdı şu ana kadar gram dahi almamış gelişimi durmuşsenağlama
doktor acilk durum olmadığı sürece haftaya salı kontrol etcek ve durumda değişiklik olmazsa bebeğin kalp atışlarına ve sağlığına göre sezeryan ya da normal doğumla bebeğimi alacaksenağlamasenağlamasenağlama
iyidir herhalde o kadar demir hapını aylardır boşa mı içtikkan durumun iyimi bari
ya inşallah artık ya( 3kg güzel bi kilo onu umursamıyoryum ama kendi kendime öle suçlandımki ben mi bselenemiyorum diye,neyi eksik yapıorum bebeğime bakamıomuyum diye (
bir an önce kavuşmak istiyorum ama kendi hevesim yüzünden ona bi zarar gelsin istemiyorum,sancılarım hala tam geçmedi ama bakalım hayırlısı,hiç olmadı salı günü belli olcak herşey
cnm uzulme son zamanlarda hep oye olur merak ete dogunca hemencecik kilo alıcak
Acıbadem hastanesinde yapıcam.Nedenki?Sen nerde yapıcaksınaso doğumu nerde yapacaksın
Senin kız pek nazlandı annesi yeri rahat baksana:))) Benimki ne zaman gelirdi allah bilir artık zorla çıkarcaz içerden 39 haftalık olunca gelicek yanıma kızım:)))))))) darısı sana cnm benimasocum hadı cnm ne guzel sende kavusuyorsun bebişine...
birde ben bilebilsem hala sancı falan yok
kasılmaların duzenlı
Nbr kizlar:)sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?