2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen gün alt katıma biri taşınıyor sandım ,ses geliyordu sevindim.Dün bir baktım ki kavak yellerini çekmişler tam alt katımda:)Tvde görünce şaşırdım.Bilsem iner figüranlık yapardım:))))

kilo konusunda haklısın canım ben kendi kendime suçlandım sadece üzüldüm gelişimi de gerilemeye başayınca acaba nerde hata yapıorum dedim,dana gibi oldum kilo ala ala çocuğuma bi faydam olmaması üzdü,doğum yönteminde de hiç diretmemiştim yöntemle ilgili ama hep normal görünüp görünüp de böle sürpriz olabileceğini öğrenince heyecan panik stres oldu,ama inşallah burda deneyimlerini anlatan çok sezerci arkadaş var,o stresim de gider inşallah,inşallah dediğin gibi hangisi hayırlısı ise o olsun

bende salıya kadar olmazsa 41 de sanırım

Hadi kızlar ben çıkıyorum doğğğğru doktora bakalım benim hatun napıyor:) Gelince yazarım öpüyorum çok hepinizi.

Geçen gün alt katıma biri taşınıyor sandım ,ses geliyordu sevindim.Dün bir baktım ki kavak yellerini çekmişler tam alt katımda:)Tvde görünce şaşırdım.Bilsem iner figüranlık yapardım:))))
şeker dizinin seti haftaya da orda olursa bebişin figüranlık yapar belki annesi:)

asomsl canım sen de bugün mü doğum yapacaksın? Allah kolaylık versin, ben çok heyecanlanıyorum ya, Allah yardımcın olsun

2-3 gündür böyle laflar okuyorum topikte uykunuzun kıymetini bilin diyene gıcık oluyorum filan...ben böyle bir laf ettim ve bu sözleri direk üstüme aldım o yüzden ben niye anne oldum niye doğurdum demedim oğlum gık dese yanındayım ağlamasına bile izin vermiyorum ama oğlum sarılık oldu ve foto terapi aldı 3 gün hastanede bizimki normal sarılık değildi ışıklı küveze koydular ve gözlerini kapattılar ve açtığı anda o işiığı görünce kör olma ihtimali vardı ve ben annemle doğum yaptığım 2. gününden 4i gününe kadar zerre uyku uyumadık elini atıp kaç kere o bantı açmaya çalıştı bir an bile pişmanlık duymadım ayakta küvezinin yanında beklemekten gözlerim şişti bağsurum azdı onun sancısı ameliyat ağrısı bir an bile sızlanmadım hastanedeki hemşireler bile sen nasıl yorulmadın 3 gün uyumadın dediler eve geldim saat başı kaldırıp emzirmem gerekti sarılığı emip kaka yapıp atabilirmiş saat başı kalktım yüzünü ıslak pamukla sildik uyansın diye emsin diye zerre kadar şikayet etmedim o iyileşsin diye bu kadar olayın üstüne buraya gelipte ağrım var sızım var yok şöyle yok böyle demedim doğum hikayemde bile en ufak şikayetim olmadı okuyanlar bilirler ama bu kadar yorgunluğun ardından buraya gelip uykunuzun kıymetini bilin demem kötüye yoruldu her zaman polemik aranıyo bu topikte zaten benim söylememdeki amaç şu anda size muhtaç bebeiş yokken rahat rahat yatın anlamında söyledim ben niye doğurdum vah vah demedim ve ben sabah 7 de kalkıp büyük oğlumu okula gönderen biriyim genede şikayetim yok çok şükür

ya dun snır bası artık ne uzattılar ama yaa resmen kabak yellerı olduklava:

bafocum senin bebeğin de çok nazlı bir kız olacak heralde, demek ki onu içerde çok rahat ettirmişsin, bakalım benim kızım ne zaman gelecek, keşke ultrasonda verilen tarih kesin olsaymış.

agubugu da eski çalıştığım şirketin ürünlerini gördüm yaaaa
belis beşik ve örtüler.. çok güzel yeni modelleri çıkmış offf yaaa
çalışmak istiyorum bennnn çok sıkıldım evde

bafocum senin bebeğin de çok nazlı bir kız olacak heralde, demek ki onu içerde çok rahat ettirmişsin, bakalım benim kızım ne zaman gelecek, keşke ultrasonda verilen tarih kesin olsaymış.

sorma:)
nazlı mı koysam acaba

sen kac haftalıksın

öncelikle canım çok çok çok geçmiş olsun,Rabbim sabır versin sağlık versin ve yardımcınız olsun inşallah,inşallah bebişin artık iyidir.uykusuzluk sancı ağrı kaka..vb bi sürü sorun bunlar anneliğin zorluğunu ama bi o kadar kıymetini artıran şeyler,sen de çok kıymetli bi annesin.bence üzerine alınma ve tüm enerjini bebeğini harcamaya devam et,ben dahil arakadşların kızdığı anne tipi sözde bebeğini çok isteyip sonrasında doğduğunda da her sıkıntısında of puf eden anneler

ben 36+4 üm 24 günüm kaldı, 23 kasım doğum tarihim görünüyor, o kadar ayları geçirdim, şimdi utanmasam saat sayacağım, hayırlısı olsun.

hakkını helal et ben de uykunun kıymetini bil diyenlerden şikayetçiyim ama senin yazdığını görmedim bnm etrafımdaki herkes diyor bunu seninle alakası yok annem arkadaşlarım akrabalarım hep aynı şeyi söylüyorlar.. ama ben zaten son 1 aydrır doğru düzgün uyuyamadığım için uyku konusunda çok sıkıntılıyım zaten. dün gece toplasan 2 saat uyumamışımdır gündüz de hayatta uyuyamam yatınca nefes pronlemi yaşıyorum ...neyssee
hakkını helal et kırıcı olduysam ama kesinlikle senin yazdığını görmedim bile bnm etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor ama ben uyuyamıyorumkiiiii:sinifsinif:

kızlar bugün akşam kızımın oda takımı gelecek, cicilerimizi, bütün eşyalarımızı ben de paylaşmak istiyorum ama ben 100 mesaj olana kadar bebeğim 1 yaşına gelir heralde, özel mesaj atıp kasım anneleri listesine adımı bile yazdıramadım daha. eylülde bu güzel siteyi ancak bulduğım için çok gecikmiş oldum. ben fotoğraf koymayı çok istiyorum yaaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…