kızlar bugün akşam kızımın oda takımı gelecek, cicilerimizi, bütün eşyalarımızı ben de paylaşmak istiyorum ama ben 100 mesaj olana kadar bebeğim 1 yaşına gelir heralde, özel mesaj atıp kasım anneleri listesine adımı bile yazdıramadım daha. eylülde bu güzel siteyi ancak bulduğım için çok gecikmiş oldum. ben fotoğraf koymayı çok istiyorum yaaasenağlama
kızlar bugün akşam kızımın oda takımı gelecek, cicilerimizi, bütün eşyalarımızı ben de paylaşmak istiyorum ama ben 100 mesaj olana kadar bebeğim 1 yaşına gelir heralde, özel mesaj atıp kasım anneleri listesine adımı bile yazdıramadım daha. eylülde bu güzel siteyi ancak bulduğım için çok gecikmiş oldum. ben fotoğraf koymayı çok istiyorum yaaasenağlama
kız sezen sen nie üstüne alındın anam ben görmedim senin şikayet ettiğini hiç.
bafocum vallahi senin yanında bana söz bile düşmez canım sen artık en kıdemli hamilelik seviyesindesin sadece 4 günün kalmış
hakkını helal et ben de uykunun kıymetini bil diyenlerden şikayetçiyim ama senin yazdığını görmedim bnm etrafımdaki herkes diyor bunu seninle alakası yok annem arkadaşlarım akrabalarım hep aynı şeyi söylüyorlar.. ama ben zaten son 1 aydrır doğru düzgün uyuyamadığım için uyku konusunda çok sıkıntılıyım zaten. dün gece toplasan 2 saat uyumamışımdır gündüz de hayatta uyuyamam yatınca nefes pronlemi yaşıyorum ...neyssee
hakkını helal et kırıcı olduysam ama kesinlikle senin yazdığını görmedim bile bnm etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor ama ben uyuyamıyorumkiiiii:sinifsinif:
çok teşekkürler bafocum.olumunekankayizsmile
nick: eceberk
tahmini d.t.: 23 kasım
hamiş kaldığı kilo: 52
bebişimizin adı: ece
değerler (Allaha çok şükür) normal
selam
normal doğumla ilgili yazıları okuyordum başka sitelerden resim koymuşlar içim çok kötü olduuuuu
hiç video falan izlememiştim.. resimde ilk defa gördüm ayyyyyyy hemen kapattım .
mafoldumben gözümün önünden gitmiyor keşke görmeseydim .
önceden herkes normal derdi şimdi okuyorumda sezeryan diyorlar. ama benım çevremdekiler hep normal diyor . :sm_confused: bnmde şimdilik normal olcak gibi . ama ben korkuyooorummmmmmmmmm eyvahedigeldismile
Rüyamda gördüm iyi misin hadi neyse de buraya gelip de kıçım ağrıyo başım ağrıyo aman doğum şöyle zor böyle zor.aman uyuyun aman hamileliğinizin kıymetini bil diyenlere sinir oluyorum.Madem bu kadar dert yancaktın kalmasaydın hamile arkadaşım!Anne olmak kolay bir şey değil ki,emek ister sabır ister,özen ister.Ne yani hadi doğurdum hopp yedir içir uyut dert yan bu değil ki!amaaan bana ne valla çok da tın!
herkesin aynı olmuyordur hıc akma oyle seylere nasıl olsa sen gormuyorsun dr dusunsunkaydirigubbakcemile3
Bence bu topiğin ekim anneleri olması gerekiyordu herkes doğurdu anacım bi biz kaldık, daha doktor sezaryan ya da normal doğum olacak die bir şey demiorum. Artık kontrollerim hftanın iki günü olacak. Sizinde öyle mi kızlar? Gerçi ben de şeker var doktor sürekli kontrolm altında tutmak istiyor.
Bu arada herkese tünaydın:))
sağol ececim şimdi iyi çok şükür yüzündeki sarılık tam gitmedi ama 20 günden sonra kaybolurmuş doktor öyle dedieren sezen geçmiş olsun canım bebeğine Allah şifa versin iyi mi şimdi?
özgülcüm sağol canım sende ağlama bebişi üzme hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun cnmmöncelikle canım çok çok çok geçmiş olsun,Rabbim sabır versin sağlık versin ve yardımcınız olsun inşallah,inşallah bebişin artık iyidir.uykusuzluk sancı ağrı kaka..vb bi sürü sorun bunlar anneliğin zorluğunu ama bi o kadar kıymetini artıran şeyler,sen de çok kıymetli bi annesin.bence üzerine alınma ve tüm enerjini bebeğini harcamaya devam et,ben dahil arakadşların kızdığı anne tipi sözde bebeğini çok isteyip sonrasında doğduğunda da her sıkıntısında of puf eden anneler
hakkını helal et ben de uykunun kıymetini bil diyenlerden şikayetçiyim ama senin yazdığını görmedim bnm etrafımdaki herkes diyor bunu seninle alakası yok annem arkadaşlarım akrabalarım hep aynı şeyi söylüyorlar.. ama ben zaten son 1 aydrır doğru düzgün uyuyamadığım için uyku konusunda çok sıkıntılıyım zaten. dün gece toplasan 2 saat uyumamışımdır gündüz de hayatta uyuyamam yatınca nefes pronlemi yaşıyorum ...neyssee
hakkını helal et kırıcı olduysam ama kesinlikle senin yazdığını görmedim bile bnm etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor ama ben uyuyamıyorumkiiiii:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?