2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız sezen sen nie üstüne alındın anam ben görmedim senin şikayet ettiğini hiç.

facebooktaki gruba da üye oldun mu?

burdan yaz cnm en eklerım senı :1hug:

bafocum vallahi senin yanında bana söz bile düşmez canım sen artık en kıdemli hamilelik seviyesindesin sadece 4 günün kalmış

çok teşekkürler bafocum.olumunekankayizsmile
nick: eceberk
tahmini d.t.: 23 kasım
hamiş kaldığı kilo: 52
bebişimizin adı: ece
değerler (Allaha çok şükür) normal

selam
normal doğumla ilgili yazıları okuyordum başka sitelerden resim koymuşlar içim çok kötü olduuuuu
hiç video falan izlememiştim.. resimde ilk defa gördüm ayyyyyyy hemen kapattım .
mafoldumben gözümün önünden gitmiyor keşke görmeseydim .
önceden herkes normal derdi şimdi okuyorumda sezeryan diyorlar. ama benım çevremdekiler hep normal diyor . :sm_confused: bnmde şimdilik normal olcak gibi . ama ben korkuyooorummmmmmmmmm eyvahedigeldismile

neden şikayet ediyorsunuz ki arkadaşlar kötü birşey demiyorlar ne var bunda tabiki çocuğumuz için uyumamak falan önemli değil ama hiç birşey şu anki gibi olmayacak sizler uyuyamıyorsunuz bende aksine uykuya o kadar düştüm ki son zamanlarda keşke diyorum açıkmasam susamasam işim gücüm olmasada hep uyusam

herkesin aynı olmuyordur hıc akma oyle seylere nasıl olsa sen gormuyorsun dr dusunsunkaydirigubbakcemile3

ve burdada uykunuzun kıymetini bilin diyen tek ben olduğum için laf bana gelmiş bijocum alınırım tabikide

Sezen geçmiş olsun inşallah atlatmıştır bebeğin benimde küvez takındım var resmen fobi haline geldi çocuğum küveze girecek diye aklım gidiyor Allah korusun

Bence bu topiğin ekim anneleri olması gerekiyordu herkes doğurdu anacım bi biz kaldık, daha doktor sezaryan ya da normal doğum olacak die bir şey demiorum. Artık kontrollerim hftanın iki günü olacak. Sizinde öyle mi kızlar? Gerçi ben de şeker var doktor sürekli kontrolm altında tutmak istiyor.

Bu arada herkese tünaydın:))

bafacoğum listede bende yokum
sat 16 şubat t.d.tarihi 23 kasım hamile kaldığım kilo 48 prensesimin adı ceren salı günüde tam sezeryan tarihini yazarım

herkesin aynı olmuyordur hıc akma oyle seylere nasıl olsa sen gormuyorsun dr dusunsunkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: demii o da doğru sempatiksalakcinni
ama öle görünce içim bi tuhaf oldu töbeeee
ayyy düşünmek istemiyorum gözümün önünden gitsin (
-----------
sezen geçmiş olsun canım inş. bebişin iidir :1hug:

benim haftada 1 kontrollerim son zamanlarda sıklaşması normal

eren sezen geçmiş olsun canım bebeğine Allah şifa versin iyi mi şimdi?
sağol ececim şimdi iyi çok şükür yüzündeki sarılık tam gitmedi ama 20 günden sonra kaybolurmuş doktor öyle dedi
özgülcüm sağol canım sende ağlama bebişi üzme hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun cnmm

helal olsun ama topicteki gelen anneler denilmiş ben o lafı üstüme alındım gelenler arasında tek benim uykunuzun kıymetini bilin diyen sen bana dememişsin sen helal et hakkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…