2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım babasının doğum gününü bekliyor heralde 6 kasım kaydirigubbakcemile3 o gün doğsa ne güzeel olur :)))

Sezen geçmiş olsun inşallah atlatmıştır bebeğin benimde küvez takındım var resmen fobi haline geldi çocuğum küveze girecek diye aklım gidiyor Allah korusun

iyi cnm sağol benimde doğum erken oldu küveze girme riski vardı ordan yırttık bu seferde sarılıkta girdi malesef onuda atlattık seninkide girmez cnmm ciğerleri geliştiyse sorun olmuyo zaten

bafacoğum listede bende yokum
sat 16 şubat t.d.tarihi 23 kasım hamile kaldığım kilo 48 prensesimin adı ceren salı günüde tam sezeryan tarihini yazarım
ekliyorum cnm

cnm sana dr sezeryan mı onerıyor bısey dedı mı

hoşbuldum bafocum, çok sağol.

yarenn bence de korkma canım, ben normal doğum videosu izlediğimde çok seviniyorum, özellikle bebeği annesine verdikleri an dünyalar benim oluyor(bana ne oluyorsa:roflol:) yaşasınn diye bağırasım geliyor, o kadar acı çekiyosun ve sonra dünyanın en muhteşem, en cdeğerli hediyesi kucağındaopuyorumnanaktan

yarenn sendeki ne cesaret ben ne normal ne sezeryan videosu izlemedim çok korkuyorumeyvahedigeldismile

CNM EKLEDIMkaydirigubbakcemile2

herkese merhaba,
pek giremedim kk.ya umarım herkes iyidir :)
perşembe dr.a gittik 2700 47cm olmuş kızım, nst falan derken huzuru kaçtı tepindi durdu, doğru düzgün olmadı nst...
haftaya tekrar gidicez bakalım, daha normal-sezeryan birsey belli değil. artık yüzünü de göremiyoruz kafası çok aşağıdaymış, doğduğunda görücez artık...

Bafo, hala burdasın, seninki yerini pek sevdi demekki :)

ben hiç izlemedim video resim bile görmemiştim bu zamana kadar. cesaret edip video bakamadım .
ama güzeldir tabikii kucağına alması falan çok duyguludur. zaten sulugözüm bide ona oturur ağlarım bende.
ama yok izliyememm akannehir

İVET sempatiksalakcinni

BEN HIC GOREMEDIM YUZUNU HEP ELLERIYLE KAPALIYDI

kardelen25 bizim tarihlerimiz aynı, bakalım aynı günde mi gelecek bizim kızlar, sen heralde sezeryan olacaksın, benimki normal görünüyor ama ne olacağı tabiki belli olmaz,hayırlısı olsun

yarenn sendeki ne cesaret ben ne normal ne sezeryan videosu izlemedim çok korkuyorumeyvahedigeldismile

canım bende izlemedim hiç.
normal doğumla ilgili yazı okuyordum birden resmi görünce şook oldum ve hemen kapattımm :sinifsinif:
bende korkuyorum hemdee çookk .

kardelen25 bizim tarihlerimiz aynı, bakalım aynı günde mi gelecek bizim kızlar, sen heralde sezeryan olacaksın, benimki normal görünüyor ama ne olacağı tabiki belli olmaz,hayırlısı olsun

evet benimki sezeryan bir bakmışız senin kız çıkıp gelmiş :roflol: sağlıkla gelsinlerde canları ne zaman istiyorsa o zaman gelsinler ismi belli mi?

Arkadaşlar kasınn annelerinden kaç kişi doğum yaptıı

çünkü biz aralık annesiyizz ve ilk aralıkk bebeğimizz bu haftaa doğduu
sizinn hepinizinn bitipp sonra bize gelmesii gerekmiyormuyduu yaaa

bafocum hiçbir şey demior doktor bakalım haftaya gideceğim artık bidr şeyler söyler die tahmin ediorum.

Eren Sezen, canım sen niye tatlı canını sıkıorsun biliyorsun her kafadan ses çıkar, sen sıkma canını hem üzerine de alınma kötü bir şey demiorsun ki uykunuzun kıymetini bilin diorsun, aslında darılacak, kırılacak o kadar çok şey yazılıyor ki onun için hiç moralini bozma, bebişinde bak sağlığına kavuşmuş ne güzel:)))

erken başlamışsınız maşallah bizim daha çooook var çocuklarımız yerlerini pek bir sevdi Bafo varken şimdi Aralık annesinin doğurması oldu mu yani sempatiksalakcinni

ece koyacağız canım, belli olmaz belki benim kızım önce glebilir, 37. hafta sonunda bebeğin anne karnındaki gelişimi tamamlanıyormuş ve her an gelebilirmiş, bunu duyduğumdan beri heyecanlanıyorum;çünkü salı günü doluyor ve acaba gelece3k mi diye düşünmeden edemiyorum, keşke bilmeseydim bekliyordum ben sakin sakinbilmiyorumkismile

sağol cnm ama kaç gündür aynı konu gündemde dayanamadım artık temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp sunuluyo aynı konu

Son düzenleme:

bunun sırasımı var biz bitelim sıra size gelsin diye ekim anneleri bitmemişken biz doğum yapmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…