Sezen geçmiş olsun inşallah atlatmıştır bebeğin benimde küvez takındım var resmen fobi haline geldi çocuğum küveze girecek diye aklım gidiyor Allah korusun
ekliyorum cnmbafacoğum listede bende yokum
sat 16 şubat t.d.tarihi 23 kasım hamile kaldığım kilo 48 prensesimin adı ceren salı günüde tam sezeryan tarihini yazarım
cnm sana dr sezeryan mı onerıyor bısey dedı mıBence bu topiğin ekim anneleri olması gerekiyordu herkes doğurdu anacım bi biz kaldık, daha doktor sezaryan ya da normal doğum olacak die bir şey demiorum. Artık kontrollerim hftanın iki günü olacak. Sizinde öyle mi kızlar? Gerçi ben de şeker var doktor sürekli kontrolm altında tutmak istiyor.
Bu arada herkese tünaydın:))
hoşbuldum bafocum, çok sağol.
yarenn bence de korkma canım, ben normal doğum videosu izlediğimde çok seviniyorum, özellikle bebeği annesine verdikleri an dünyalar benim oluyor(bana ne oluyorsa:roflol:) yaşasınn diye bağırasım geliyor, o kadar acı çekiyosun ve sonra dünyanın en muhteşem, en cdeğerli hediyesi kucağındaopuyorumnanaktan
yarenn sendeki ne cesaret ben ne normal ne sezeryan videosu izlemedim çok korkuyorumeyvahedigeldismile
herkese merhaba,
pek giremedim kk.ya umarım herkes iyidir :)
perşembe dr.a gittik 2700 47cm olmuş kızım, nst falan derken huzuru kaçtı tepindi durdu, doğru düzgün olmadı nst...
haftaya tekrar gidicez bakalım, daha normal-sezeryan birsey belli değil. artık yüzünü de göremiyoruz kafası çok aşağıdaymış, doğduğunda görücez artık...
Bafo, hala burdasın, seninki yerini pek sevdi demekki :)
yarenn sendeki ne cesaret ben ne normal ne sezeryan videosu izlemedim çok korkuyorumeyvahedigeldismile
kardelen25 bizim tarihlerimiz aynı, bakalım aynı günde mi gelecek bizim kızlar, sen heralde sezeryan olacaksın, benimki normal görünüyor ama ne olacağı tabiki belli olmaz,hayırlısı olsun
Arkadaşlar kasınn annelerinden kaç kişi doğum yaptıı
çünkü biz aralık annesiyizz ve ilk aralıkk bebeğimizz bu haftaa doğduu
sizinn hepinizinn bitipp sonra bize gelmesii gerekmiyormuyduu yaaa
bafocum hiçbir şey demior doktor bakalım haftaya gideceğim artık bidr şeyler söyler die tahmin ediorum.
Eren Sezen, canım sen niye tatlı canını sıkıorsun biliyorsun her kafadan ses çıkar, sen sıkma canını hem üzerine de alınma kötü bir şey demiorsun ki uykunuzun kıymetini bilin diorsun, aslında darılacak, kırılacak o kadar çok şey yazılıyor ki onun için hiç moralini bozma, bebişinde bak sağlığına kavuşmuş ne güzel:)))
Arkadaşlar kasınn annelerinden kaç kişi doğum yaptıı
çünkü biz aralık annesiyizz ve ilk aralıkk bebeğimizz bu haftaa doğduu
sizinn hepinizinn bitipp sonra bize gelmesii gerekmiyormuyduu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?