2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah ya aralık anneleri bizi geçmiş yahu:))
ben artık ıkınsam ıkınsam yine ekime yetiştiremicem bu gidişle
bu arada hala kasılmalarım oluo ama sıkıldım dakika tutmaktan koyverdim gitti:)

sezencim orda bahsi geçen sen değildin. ayrıca konu sadece uyku konusu da değildi. hamile insana gelip de normal doğumu ya da sezeryanı kötüleyenlerden bahsettik. hamilelerin moralini bozmasınlar dedik. ordan açıldı konu. bu topicten olanlardan ben böyle bişey duymadım zaten. ama başka topiclerden gelip burda böyle şeyler yazanlar oldu. bi de benim çevremde de garip tipler var dedim ya bi hamileye seni rüyamda kötü gördüm diyen düşüncesizler gibi. ben de etkileniyorum haliyle böyle şeylerden. konu buydu senin böyle bişey dediğini bile hatırlamıyorum ama mesele uyku değil. doğum yapıp herşeyden şikayetçi oluyor bazı insanlar. bana bi arkadaşım keşke hep hamile kalsaydım gibi bi laf etti. bu kadar salaklık olmaz. hamilelikte belki kendimize ayıracak vaktimiz oluyor belki ama doğum nasıl olacak ve bebeğim sağlıklı olacak mı düşüncesi insanı strese sokuyor. hamilelikte yaşadıklarını unutup sürekli dert yanıyorlar. ben böyle kişilerden şikayetçiyim. sen zaten burda anneliğin güzel yönlerinden bahsettin. sana bişey diyemeyiz ki.

helal olsun ama topicteki gelen anneler denilmiş ben o lafı üstüme alındım gelenler arasında tek benim uykunuzun kıymetini bilin diyen sen bana dememişsin sen helal et hakkını

helal olsun ne demek..ben yazılanarı görmedim aşam hiç uyuyamdığım için o ruh haliyle yazdım kırdıysam alındıysan özür dilerim..

yaa zaten kıskanıyorum sizi çookkk yawrularınıza kavuştunuz öpüyosunuz kokluyosunuzzz :sinifsinif:

Rabbim sağlıklı sıhhatli hayılrı bir ömür versin ikinize de beraber inşaAllah...

benim prensesim annesini hiç yormuor, hala izne ayrılmadım ve çalışıyorum

arkadaşım helal olsun sana da kızına da ya,maşallah maşallah
ya ben de 31. haftaya kadar at gibi koşturuyodum he gün en az 1,5 saat yürürdüm,31.haftada acile kaldırılınca ve gündelik işler hep yasaklanınca 32. haftada doğum iznine ayrıldım
kafayı yemek üzereyeim sıkıntıdan patladfım,okulu özledim hatta yarmaz öğrencilerimi de özledim:))))

yazarkasaya kesinlikle katılıorum dün gece 2 ssat anca uyyumuşumdur,bebeğimi dğşünüp doğumu düşünüp sabırsızlanmaktan dalamıorum uykuya((
veee bencede doğum yapan arkadaşlar kesinlikle bebekleri de sağlıklı ise çok çok şanslılar çünkü biz rahmimizde olsalar bile onlara hasret çekerek geçirioruz günlerimizi

ben pek düşünmemeye çalışıorum zaten 35 haftalığım erken gibi geliyor bana ama nefes alamıyorum yatınca bebek diyaframa baskı yapıyordur diyorlar

bir de ben ptes mersine kayınvalidemlere gidicem eşim kayseride kalacak i nedeniyle kendi ailem adapazarında. bir ay doğumu mersinde bekleyeceğim. kayınvalidemle bi sorunum yok ama yine de sıkılıyorum düşününce .. uçuk bile çıktı suratımda sıkıntıdann.. hakkımızda hayırlısı olsun artık.. bizde kavuşacağız eninde sonunda bebişlermize hayırlısıyla inşaAllah..
ben en çok doğum şeklinden korkuyorum bi de.. sezeryan sitemiyorum ama normal doğumdand a korkuyorum eyvahedigeldismile

Merhaba kizla bugun nasilsiniz, ben cok fena kabiz olmaya basladim akannehir hazaldan haberi olan varmi bebisini almistir kucagina bu sabah dimi

kedim olsun ama miyavlamasın istiyorum gibi oldu bu :)
hehe ya da alpella ring reklamında otobüs bileti isteyen 2 arkadaş vardı ya hem 2mizin de cam kenarı olsun,hem 2mizin yerleri yanyana olsun diyen onlarınkine de benzedi:))
tabi şaka bi tarafa gerilmek ve strese girmek normal ,ben hiç korkmuyorum diyen yalan söyler çünkü bambaşka bişey candan can çıkıo sonuçta,ama işte ne şekilde çıktığı da ayrı stres yapıo tabi:)))
bende de hep normaL GÖRÜNÜODU ŞİMDİ SEZERYAN İHTİMALİ DE DOĞDU VE BELİRSİZLİK BAŞLAYINCA BENDE DE stres arttı:SSSS
kaynana ne kadar ii olsada kendi annen kadar rahat olamıosun ya o biraz endişelendirio insanı ama inşallah rahat edersin onların yanında

saol canım, evde oturursam daha çok kendimi dinleyeceğim ve strese gireceğim en iyisi çalışmak ve kafa dağıtmak. Kızım beni yormasa da yapılan testler sonuçlar beni çok yordu canımı sıktı. Ama şimdi çok iim. Allah izniyle hepimiz güzel bir şekilde atlatacağız.

Merhaba kizla bugun nasilsiniz, ben cok fena kabiz olmaya basladim akannehir hazaldan haberi olan varmi bebisini almistir kucagina bu sabah dimi

yok canım ya en son attığı mesajda yazdığına göre bütün gece sancı çekmiş ama rahim açılmayınca eve göndermişler,galiba bu sabah tekrar bakcaklardı olmazsa suni sancı verceklerdi,o da işe yaramzsa sezeryan yapacaklardı

çok geçmiş olsun canım kıyamam sana bozma moralini yaa takmaa bebişin iyileşmiş bak ne güsel ne kadar güsel ilgileniyorsun bebeğinle bizde gün bekliyoruz az kaldı bebişlerimizi kucağımıza almayaa kendine dikkat et canım hiç üzülme oldu mu :)

kızlar bana az önce milupa anne bebek kulübünden kargo geldi, içinde bebeğimi beklerken adında bir broşür ve birkaç markanın eşantiyonlarıyla, broşürleri var, kitapçık çok bilgilendirici hoşuma gitti.

asomm az kalmış hayırlısı olsun inş.Allah sağlığıyla kucağına almayınasip etsin..

kızlar selamm bugün temizlik yapıyorum mutfağı dip köşe kaldırdık hertaraf heryerde dağıldı akşama kadar anca mutfaktan çıkıcam galiba içerde eşim söylenip duruyorr yağçöz kullandım birde oda rahatsız etti ama fırında yağçöz kullanmadan çıkmıyorki leş gibi olmuş pöfff neyse bir bakayim dedim sizlere geçmişi okuyamadım buralardayım

canım bana da dergi geldi ve dediğin kuponlardan falan ama tabi ben 4.ayımda falandım,sen yeni mi üye oldun ki milupaya?çok güzel bi dergi gerçekten ya

asocuk hadi bakalım senden sonra sıra bana geliyorrr :):) pazarteside ben oğluşumu alıcam kucağıma inşallah :)

canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün in.

kız sakınnnnn ha öle temizlik ürünlerini soluma sakın,dikkat et kendine bi zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…