- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
helal olsun ama topicteki gelen anneler denilmiş ben o lafı üstüme alındım gelenler arasında tek benim uykunuzun kıymetini bilin diyen sen bana dememişsin sen helal et hakkını
benim prensesim annesini hiç yormuor, hala izne ayrılmadım ve çalışıyorum
helal olsun ne demek..ben yazılanarı görmedim aşam hiç uyuyamdığım için o ruh haliyle yazdım kırdıysam alındıysan özür dilerim..
yaa zaten kıskanıyorum sizi çookkk yawrularınıza kavuştunuz öpüyosunuz kokluyosunuzzz :sinifsinif:
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayılrı bir ömür versin ikinize de beraber inşaAllah...
yazarkasaya kesinlikle katılıorum dün gece 2 ssat anca uyyumuşumdur,bebeğimi dğşünüp doğumu düşünüp sabırsızlanmaktan dalamıorum uykuya((
veee bencede doğum yapan arkadaşlar kesinlikle bebekleri de sağlıklı ise çok çok şanslılar çünkü biz rahmimizde olsalar bile onlara hasret çekerek geçirioruz günlerimizi
hehe ya da alpella ring reklamında otobüs bileti isteyen 2 arkadaş vardı ya hem 2mizin de cam kenarı olsun,hem 2mizin yerleri yanyana olsun diyen onlarınkine de benzedi:))kedim olsun ama miyavlamasın istiyorum gibi oldu bu :)
arkadaşım helal olsun sana da kızına da ya,maşallah maşallah
ya ben de 31. haftaya kadar at gibi koşturuyodum he gün en az 1,5 saat yürürdüm,31.haftada acile kaldırılınca ve gündelik işler hep yasaklanınca 32. haftada doğum iznine ayrıldım
kafayı yemek üzereyeim sıkıntıdan patladfım,okulu özledim hatta yarmaz öğrencilerimi de özledim:))))
Merhaba kizla bugun nasilsiniz, ben cok fena kabiz olmaya basladim akannehir hazaldan haberi olan varmi bebisini almistir kucagina bu sabah dimi
2-3 gündür böyle laflar okuyorum topikte uykunuzun kıymetini bilin diyene gıcık oluyorum filan...ben böyle bir laf ettim ve bu sözleri direk üstüme aldım o yüzden ben niye anne oldum niye doğurdum demedim oğlum gık dese yanındayım ağlamasına bile izin vermiyorum ama oğlum sarılık oldu ve foto terapi aldı 3 gün hastanede bizimki normal sarılık değildi ışıklı küveze koydular ve gözlerini kapattılar ve açtığı anda o işiığı görünce kör olma ihtimali vardı ve ben annemle doğum yaptığım 2. gününden 4i gününe kadar zerre uyku uyumadık elini atıp kaç kere o bantı açmaya çalıştı bir an bile pişmanlık duymadım ayakta küvezinin yanında beklemekten gözlerim şişti bağsurum azdı onun sancısı ameliyat ağrısı bir an bile sızlanmadım hastanedeki hemşireler bile sen nasıl yorulmadın 3 gün uyumadın dediler eve geldim saat başı kaldırıp emzirmem gerekti sarılığı emip kaka yapıp atabilirmiş saat başı kalktım yüzünü ıslak pamukla sildik uyansın diye emsin diye zerre kadar şikayet etmedim o iyileşsin diye bu kadar olayın üstüne buraya gelipte ağrım var sızım var yok şöyle yok böyle demedim doğum hikayemde bile en ufak şikayetim olmadı okuyanlar bilirler ama bu kadar yorgunluğun ardından buraya gelip uykunuzun kıymetini bilin demem kötüye yoruldu her zaman polemik aranıyo bu topikte zaten benim söylememdeki amaç şu anda size muhtaç bebeiş yokken rahat rahat yatın anlamında söyledim ben niye doğurdum vah vah demedim ve ben sabah 7 de kalkıp büyük oğlumu okula gönderen biriyim genede şikayetim yok çok şükür
Selam kızlar hastaneye gittim kan verdim odama baktım geldim.saat 13.30da da doktora gitcem.Son kontrolümüz sanırım artık.3 kasım çarşamba sabah saat 8.30da ayarlanmış bile doğumum.Sabah 7de hastanede olmam gerekiyormuş.Hadi bakalım az kaldı darısı tüm isteyenlerin başına:)
kızlar bana az önce milupa anne bebek kulübünden kargo geldi, içinde bebeğimi beklerken adında bir broşür ve birkaç markanın eşantiyonlarıyla, broşürleri var, kitapçık çok bilgilendirici hoşuma gitti.
doğurdum geldim -tatlicadiarzu-
ptesi st 1 bucukta doğdu bebeğim
şimdilik hersey yolunda çok şükür 2800 gr 49 cm doğdu
epidural sezeryan oldum
pazar uyuyamamıştım ptesi sabahtan ev doluştu akannehir
baktım cumhur cemaat bizimle hastaneye gelicek
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
kocem sürekli panik halindeydi gerdi beni :mymeka:
dedim ben doğurcam sana noli
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
sabırsızlıkla bekledik bebeğin ağlamasıyla ben başladım ağlamaya
miniğim oğlum aramıza geldi
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
Allah tüm isteyenlere nasip etsin evlatsız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
doğurmayanlara da darısı başlarına sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile
kızlar selamm bugün temizlik yapıyorum mutfağı dip köşe kaldırdık hertaraf heryerde dağıldı akşama kadar anca mutfaktan çıkıcam galiba içerde eşim söylenip duruyorr yağçöz kullandım birde oda rahatsız etti ama fırında yağçöz kullanmadan çıkmıyorki leş gibi olmuşpöfff neyse bir bakayim dedim sizlere geçmişi okuyamadım buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?