2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boshayallersmile hayırlı olsun cnm tekrardan.Maşallah yakışıklı oğluna aynı sen:)
aynı ben mı laelaelaelaelae
hiç benzetemedim oğlumu kendime
babasına benzetiyorum boshayallersmile
bi büyüsün bakalım kime benzicek :asigim:
sende sez ha sempatiksalakcinni
hadi gözün aydın ee isim buldunuz mu laa
yaz bekliyuz -tatlicadiarzu-
amin canımcım toprağada Rabbım uzun sağlıklı bir ömür versin :Saruboceq:
normal doğuran yok kanımca :bbo:
maşallah canım benim Allah analı babalı büyütsün,ne güzel bir duygudur eminim,inşallah darısı başıma:'(
darısı basına hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmile
cnm iyi haberlerini aldm cok sevındım allah analı babalı buyutsun
amin canımcım olumunekankayizsmile

oyy kıyamam yaa :gitme:
annelik böyle bişey işte
gercekten uykun varsa gözüne uyku girmiyo basında nöbet tutuyorsun
çok gecmiş olsun canım yaa :gitme:

özgülgülececim bir iki ay olmuştu canım üye olalı, o yüzden şimdi geldi.

lady34 Allah analı babalı büyütsün, sağılklı, mutlu, güzel bir ömrü olsun inşallah,
figen24 kendini yorma çok dikkat et canım, ben de bayram temizliğini haftaya yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum

Son düzenleme:
anladım canımcım hastane çantanla ilgili yardım alabilirsin ordan ben çanta hazırlarken faydalandım(çantam hala hazır beklio evde )

canım ben de hastane çantamı( bavulumukaydirigubbakcemile3),bebeğin çantasını, bir de eşime bir refakatçi torbasını taa 30. haftada hazırladım.ne olur ne olmaz diye gerekeceğini düşündüğüm her şeyi koyup biraz güvende hissetmek istedim, normal diye gidip sezeryan da olabilirim, hastanede tahmin ettiğimden daha fazla kalabilirim diye.

ben refakatçi torbası yapmadım ayy ne bencilim sadece kızımla kendimi düşündüm :roflol: ne koydun canım refakatçi poşetine

canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün in.

ben refakatçi torbası yapmadım ayy ne bencilim sadece kızımla kendimi düşündüm :roflol: ne koydun canım refakatçi poşetine

bende oğlumla kendimi düşünmüştüm sırnaşık şey
kocem hastaneden eve geldi pijamalarını aldı geri gittiydi

kız sakınnnnn ha öle temizlik ürünlerini soluma sakın,dikkat et kendine bi zarar verme

tamam canım az kullandım zaten eşim temizledi fırını ama eşime nasıl yapıcanı anlattım başında dikildim o ara soludum biras şimdi hala fırınla uğraşıyor çok batmış çokkk aspiratör söktük onu temizledik

ladt tebrik ederim canım darısı başımıza :):)

eceberkcim çok yormuyorum eşim yardımcı oluyor :) söylene söylene :) bunun acısını çıkarıcam diyo hehee :)

kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan?

bizim haalaa bir çöpümüz bile yok...
kayınvalidemlerde doğum yapacağım için kayınvalidem herşeyin almış bebeğin bana sen gelirken hiç bişy getirme dedi..zate hevesim de kalmadı sayelerinde..
ben hastanede ne giycem onu bile bilmiyorum :)

emzir gazını çıkart uyut, emzir gaz çıkart uyut :S gebermek üzereyim...

Burcu nasılsın
nasıl gecıyor gunlerın kuzunla
bırde sezeryanı epıduralmı oldun ben oyle ıstıyorumda bıraz anlatırmısın ıgne vurulurken acıdımı bısııler hıssettınmı ben cok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…