emzir gazını çıkart uyut, emzir gaz çıkart uyut :S gebermek üzereyim...
sempatiksalakcinniemzir gazını çıkart uyut, emzir gaz çıkart uyut :S gebermek üzereyim...
sağol canımcım darısı basına hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmilelady34 tebrik ederim canım :)
saol fiigen..
ananız ağlayacak haberınız olsun hahahahah
Burcu nasılsın
nasıl gecıyor gunlerın kuzunla
bırde sezeryanı epıduralmı oldun ben oyle ıstıyorumda bıraz anlatırmısın ıgne vurulurken acıdımı bısııler hıssettınmı ben cok heyecanlıyım
canım inşallah her şeyi düşünmüştür, öyle dediyse hazırlıkları yapmış demektir, Allah yardımcın olsun canımbizim haalaa bir çöpümüz bile yok...
kayınvalidemlerde doğum yapacağım için kayınvalidem herşeyin almış bebeğin bana sen gelirken hiç bişy getirme dedi..zate hevesim de kalmadı sayelerinde..
ben hastanede ne giycem onu bile bilmiyorum :)
ama hayatımda hiç bu kadar güzel kokan bişi görmedim de koklamadım da :asigim: off çok garip..
Burcu nasılsın
nasıl gecıyor gunlerın kuzunla
bırde sezeryanı epıduralmı oldun ben oyle ıstıyorumda bıraz anlatırmısın ıgne vurulurken acıdımı bısııler hıssettınmı ben cok heyecanlıyım
saol cnm cok saol.. nar suyu vermedım bebegımın bogazından ılk anne sütü insin midesine dedım..prop Allah yardımcın olsun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu bir ömür versin inşallah.
nar suyu vermedin mi canım, benim kociş şimdi getirdi narı torbaya koyup valize koydum.
hani nerde o biran önce doğursam diyen prop :)
bugün de doğuramadım diye üzülen propun yerinde yeller esiyooo
sempatiksalakcinni
gözün aydın propcum Allah analı babalı buyutsun
sosyete karı sez olmuşun Şeniz
sağol canımcım darısı basına hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmile
öle deme nan cadaloz kaydirigubbakcemile
kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan?
canım inşallah her şeyi düşünmüştür, öyle dediyse hazırlıkları yapmış demektir, Allah yardımcın olsun canım
sadece dün 3 saat uyudum, dogumdan berı toplam uykum 3 saat :) kafayı koydugum yerde uyuyorum oğlum da çok okşanmak ıstıyo, acayıp aglıo, bı benım kucgaımda susuyo, emse de emmese de kucagımda durmak ıstıo, şaka gıbı yanı.. 2 gunluguz sımdılık 2 gunumuz de boyle gectı, bı de cok mıçıyo :))
spinal yaptırdım, sonuna kdr tavsıye ederım, en ufak bişi hissetmedım, en ufak bır acı yoktu, oğlumu cıkarıp yanıma verdıler dırek onu da ılk ben gormüş oldum.. sırtımda katater olmadıgı ıcın de hıc agrı sızı bas agrısı bılmem ne en ufak bı problem yasamadım cnm..
Hayır cnm çarşamba yapıcam.asomsl canım sen de bugün mü doğum yapacaksın? Allah kolaylık versin, ben çok heyecanlanıyorum ya, Allah yardımcın olsun
Sezen öncelikle bana laf sokmak yerine keşke mesaj atsaydın ya da daha uygun bir dille söyleseydin!Burda benim bahsettiğim kişi sen olsaydın ben de sana söylerdim.Ben genelinden bahsediyorum.Neden bu kadar üstüne aldındın anlayamadım doğrusu!!!! Ben laf sokmak yerine bir şey olduğunda karşımdaki insanın yüzüne söylemeyi tercih etme kapasitesinde biriyim merak etme! Burda laf sokma kısmından hiç hoşlanmadım ayrıca.Fazla uzatmıyorum kapatıyorum konuyu çünkü hiç gereği yok!ve burdada uykunuzun kıymetini bilin diyen tek ben olduğum için laf bana gelmiş bijocum alınırım tabikide
kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan?
sadece dün 3 saat uyudum, dogumdan berı toplam uykum 3 saat :) kafayı koydugum yerde uyuyorum oğlum da çok okşanmak ıstıyo, acayıp aglıo, bı benım kucgaımda susuyo, emse de emmese de kucagımda durmak ıstıo, şaka gıbı yanı.. 2 gunluguz sımdılık 2 gunumuz de boyle gectı, bı de cok mıçıyo :))
spinal yaptırdım, sonuna kdr tavsıye ederım, en ufak bişi hissetmedım, en ufak bır acı yoktu, oğlumu cıkarıp yanıma verdıler dırek onu da ılk ben gormüş oldum.. sırtımda katater olmadıgı ıcın de hıc agrı sızı bas agrısı bılmem ne en ufak bı problem yasamadım cnm..
canım kaç kilo kızın? ben geçen salı gittim 2870 gr, 49 cm ydi.
dimi :asigim:evet Lady o kokusu ve bana bakışları bambaşka bişi...
hııı sosyete cnm sorma bebegın pazartesye kdr dayanabılır ama garantı veremeyız dedıler ben de ay ne guzel hemen sezeryana alın benı acılen dedım...
yabangülü canim malatyada sen nerde dogum yapicaksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?