2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop Allah yardımcın olsun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu bir ömür versin inşallah.
nar suyu vermedin mi canım, benim kociş şimdi getirdi narı torbaya koyup valize koydum.

emzir gazını çıkart uyut, emzir gaz çıkart uyut :S gebermek üzereyim...
sempatiksalakcinni
gözün aydın propcum Allah analı babalı buyutsun
sosyete karı sez olmuşun Şeniz
lady34 tebrik ederim canım :)
sağol canımcım darısı basına hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmile
saol fiigen..
ananız ağlayacak haberınız olsun hahahahah

öle deme nan cadaloz kaydirigubbakcemile

sadece dün 3 saat uyudum, dogumdan berı toplam uykum 3 saat :) kafayı koydugum yerde uyuyorum oğlum da çok okşanmak ıstıyo, acayıp aglıo, bı benım kucgaımda susuyo, emse de emmese de kucagımda durmak ıstıo, şaka gıbı yanı.. 2 gunluguz sımdılık 2 gunumuz de boyle gectı, bı de cok mıçıyo :))

spinal yaptırdım, sonuna kdr tavsıye ederım, en ufak bişi hissetmedım, en ufak bır acı yoktu, oğlumu cıkarıp yanıma verdıler dırek onu da ılk ben gormüş oldum.. sırtımda katater olmadıgı ıcın de hıc agrı sızı bas agrısı bılmem ne en ufak bı problem yasamadım cnm..

canım inşallah her şeyi düşünmüştür, öyle dediyse hazırlıkları yapmış demektir, Allah yardımcın olsun canım

ama hayatımda hiç bu kadar güzel kokan bişi görmedim de koklamadım da :asigim: off çok garip..

kokusuna doyamıyosun dimi
bakarken bile özlüyosun :asigim:

epidural sez oldum ben
acımıyo canım korkucak bişi yok
sadece epidural olurken panik oldum hareket etmemen gerekiyo ya
sonra bacaklar uyusuyo kaldırıyolar hissetmiyom
bi ara bacamı kaldırırken gördum bacağımı ölü gibiydi pisikolocim bozuldu -tatlicadiarzu-

prop Allah yardımcın olsun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu bir ömür versin inşallah.
nar suyu vermedin mi canım, benim kociş şimdi getirdi narı torbaya koyup valize koydum.
saol cnm cok saol.. nar suyu vermedım bebegımın bogazından ılk anne sütü insin midesine dedım..
hani nerde o biran önce doğursam diyen prop :)
bugün de doğuramadım diye üzülen propun yerinde yeller esiyooo
ben boyle olcanı bılsem hıc cıksın dermıydım :)) yok yok henuz cok mınıgız bı 10 gunluk olalım butun duzenımız oturur..

hııı sosyete cnm sorma bebegın pazartesye kdr dayanabılır ama garantı veremeyız dedıler ben de ay ne guzel hemen sezeryana alın benı acılen dedım...

kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan?

internette hangi haftalarda tahm ini hangi değerlerde olduğu yazar

canım inşallah her şeyi düşünmüştür, öyle dediyse hazırlıkları yapmış demektir, Allah yardımcın olsun canım

düşündüğü kadar artık
ben hiiiçç bişye kaırşmııcam bana ne sempatiksalakcinni
eksik oldukça koştururlar aklinialirimsmile

maşallah hemen toparladın 2. gunde nete gırdın
hastaneye götürdük laptopu ama açmaya fırsatımız olmadı kocem de acamadı
gece nasıl yapıyosun merak ettım

basında nöbet mı tutuyosun kaydirigubbakcemile3

asomsl canım sen de bugün mü doğum yapacaksın? Allah kolaylık versin, ben çok heyecanlanıyorum ya, Allah yardımcın olsun
Hayır cnm çarşamba yapıcam.
ve burdada uykunuzun kıymetini bilin diyen tek ben olduğum için laf bana gelmiş bijocum alınırım tabikide
Sezen öncelikle bana laf sokmak yerine keşke mesaj atsaydın ya da daha uygun bir dille söyleseydin!Burda benim bahsettiğim kişi sen olsaydın ben de sana söylerdim.Ben genelinden bahsediyorum.Neden bu kadar üstüne aldındın anlayamadım doğrusu!!!! Ben laf sokmak yerine bir şey olduğunda karşımdaki insanın yüzüne söylemeyi tercih etme kapasitesinde biriyim merak etme! Burda laf sokma kısmından hiç hoşlanmadım ayrıca.Fazla uzatmıyorum kapatıyorum konuyu çünkü hiç gereği yok!

kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan?

kızlaar meraktan çatlıcam ya bana bi cvp verseniz?
bide doğum çok mu zor ya ben çok korkuyorumeyvahedigeldismile
hepinizi tebrik ederim

sadece senın kucagında susması nekadar guzel bı duygudur uykusuzlugada deger emınım canım

bende spinalmı yoksa epıduralmı karar veremedım pazartesı dr gıdıcem ve karar verıcez bakalım

canım kaç kilo kızın? ben geçen salı gittim 2870 gr, 49 cm ydi.

benimki zayıf pazartesi günü 2700 gramdı doktorumda artık kilosunu kafana takma minyonsun sen çok iri bir bebek bekleme zaten dedi ama ben üzüldüm işte o kadarda dikkat ediyorum ama olmuyor
halada gidemedim doktora eşimi bekliyorum ben sık gidiyorum ya dayanamıyorum

evet Lady o kokusu ve bana bakışları bambaşka bişi...
dimi :asigim:
hııı sosyete cnm sorma bebegın pazartesye kdr dayanabılır ama garantı veremeyız dedıler ben de ay ne guzel hemen sezeryana alın benı acılen dedım...

benımki gibi oldu heralde
güzel de oldu ama uyanıkken kucağına verdıler
naptın nan anlatsana kaydirigubbakcemile

spiral ne ya akannehir
aynı değil mi yoksa laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…