spiral ne ya akannehir
aynı değil mi yoksa laelaelaelaelae
kızlar epidural ne spiral ne ben aynı şey sanıyordum bilmiyorumkismile
emzir gazını çıkart uyut, emzir gaz çıkart uyut :S gebermek üzereyim...
allaaa yandık desene maşallah canım yaa ne zaman gelecek bu çocuk derken doğurdun geldin bile sağlıkla büyüt oğluşunu çok tatlı...
selam kizlar yeniden burdayim sancim vardi uzandim biraz, adet olmus gibiyim
ben sütümü sagmaya gıdıyorum goguslerım cıldırdılar patlıcaklar yakında yıne gelırım kızlar hadı optum hepınızı..
ozgulgulece sen daha doğurmadınmı:)dedim kesin doğurmuştur gittinmi kontrole doktor ne dedi?bende çatı muaynemi oldum o kadar tedavi gördüm alttan muayene oldum bu kadar canım acımamıştı hiçama çok şükür çatım normal bebişimiz 3,454 gr olmuş.
ne kadarlıktı seninki
selam kizlar yeniden burdayim sancim vardi uzandim biraz, adet olmus gibiyim
benimde pazartesi ilk kez çatı kontrolüm var acayip moral oldun bana :bbo:
benimde pazartesi ilk kez çatı kontrolüm var acayip moral oldun bana :bbo:
kaydirigubbakcemile3 şu çatı muaynesini düşündükçe bir tuhaf oluyorum amannn kadın olmak ne zor be işin yoksa birde parmaklan :roflol::roflol::roflol:
evet canım anne olmak başka bişi...benimde alt kemiklerim nasıl sızlıyor doktoruma hamilelik yaşlılık gibi birşey dedim aniden kalkmak istiyorsun kısıtlısın yavaşca kalkıyorsun,yürürken ağır ağır yürüyorsun resmen yaşlılığımı yaşıyorum dedim gülüyor...
ya korkuttuysam özür dilerim.son zamanlarda normalde canım yanıyor:kedi:nedense o yüzden canım acıdı.yoksa o masaya sayısız yattım kaç defa aşılama,muayene derken kaç defa el atıldı o zamanlar tınlamadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?