2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama sonucuna değmezmi önemli olan bebişlerin sağlığı,onları kucağımıza aldığımız zaman hepsini unutacağız.:ecrin_bebek:

evet hayatım kesinlikle,doğum yapan arkadaşlarımıza baksana maşallah yüzünü görünnce herşey bitiyor diyorlar bizimde öyle olacak inşallahhhh:Saruboceq:

aynı şey canım dediğim gibi bende son aylarda tuhaflık var.dediğin gibi çatı muayenesi hiç bişey.rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin.:Saruboceq:

evet hayatım kesinlikle,doğum yapan arkadaşlarımıza baksana maşallah yüzünü görünnce herşey bitiyor diyorlar bizimde öyle olacak inşallahhhh:Saruboceq:

işallah satlarmız aynı bakalım kim önce doğuracak:ecrin_bebek:dün gece sancı girdi karnıma dedim galiba geliyor bi heyecan eller ayaklar buz ama ne gelen ne giden var halaeşim bende bişey var sandım bunun içinmi beni uykusuz bıraktın diyor.

benımde karnımın alt tarafında sancı var .
akşam yemeğe kaynanamlara gdicez :s eşimin yengesi aradı erken gidelim ister diye ii dedim .
saçımı yıkadım kurusun gitçem ((
bende bugun boş durmadım kızımın uyku setini bikaç kıyafeti kalmıştı onları yıkadım .
elmalı kurabiye yaptım canım çok istedi. yedim şimdi kızımda çok beğendi galıba oynuyor içerde :)))

bakalım ama bende hiç sancı falan yok,nst'de çıkmadı en son gittiğimde,doktorum şu an gelecek gibi değil dedi,bayrama gelirler herhalde elimizi öpmeye

afiyet olsun canım...benimde canım birşey istedi sabah sabah gittim aldım geldimben uyku setini yıkamadım henüz sepetinde yatacağı için...
bu hafta temizlik yaptırıcam perdelerini halısını sericem biticek son işler sonra resimlerini koyarım...

sağol cnm. sanada afiyet olsun .
benımde sadece uyku seti - ana kucağının örtüleri kalmıştı. nolur nolmaz yıkayım , pazartesiye hazırlıklı olayım dedım. doktora gidicem . belki doğuma alırsa diye :)
annemde temızlık yapmaya geleyim diyip duruyor bende temız bnm evım yapıyorum. ama çok istiyosan gel yap dedim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bakalım ama bende hiç sancı falan yok,nst'de çıkmadı en son gittiğimde,doktorum şu an gelecek gibi değil dedi,bayrama gelirler herhalde elimizi öpmeye

hımmm kızmı erkekmi seninkisi?kızlar aceleci davranır diyorlar ama,bayrama denk gelmesin ayın başından filan doğsunlar toparlanırız bayrama kadar hiç değilse.

ben öyle üstten kendim yapabiliyorum hala ama ayda bir kere dip temel olması için kadın alıyorum gerekiyor,şimdi perdeler yıkanacak,camlar silinecek işler çokboshayallersmile

yavaş yavaş sinyal veriyorlar sanırım, biz geliyoruz hazırlıklı olun diyorlar.39 haftaya girmişsin senher an kapı çalınabilir

hımmm kızmı erkekmi seninkisi?kızlar aceleci davranır diyorlar ama,bayrama denk gelmesin ayın başından filan doğsunlar toparlanırız bayrama kadar hiç değilse.

benimki erkek o yüzden hiç geleceği yok gibi seninki kız daha erken gelebilir,doktorum bekleriz ne zaman gelirse dedi bakalım ben bayrama gelmesini çok istiyorum ama tabikide sağlıkla gelsin yani önemli olan o...

uyuttum geldim
uyumuşken bende uyucam

lady sağlıkla büyüt canım bebişini...
sağol canımcım olumunekankayizsmile
vay be bilmiyodum akannehir
lady34 allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.
amin canımcım darısı basınıza hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmile
ilk gün ihtiyar gibi hissettim ha yürüyemedim :sinifsinif:

lady prop gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah darısı başımıza

sağol canımcım darısı basınıza hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmile

ben öyle üstten kendim yapabiliyorum hala ama ayda bir kere dip temel olması için kadın alıyorum gerekiyor,şimdi perdeler yıkanacak,camlar silinecek işler çokboshayallersmile

kolay gelsin canım başkasıda yapsa kendinde yoruluyosun . bızde badana yaptık halıları falan yıkadık o yuzden öyle çok iş yok gibi. tüller yıkansa yetçek . yap yapp bitmiyor kii :s

yavaş yavaş sinyal veriyorlar sanırım, biz geliyoruz hazırlıklı olun diyorlar.39 haftaya girmişsin senher an kapı çalınabilir

evet ne zaman çalıncak o kapı bakalım :)) pazartesi nst gircem sancı çıkarsa doğuma girerim belki. bu hafta gittiğimzde yavaş yavaş başlamış sancılar demişti doktor .

kizlar ben de tatli yaptim yedim simdi oglum karni delecek simdi topuguyla :)))

ooohh afiyet olsun canım yarasın oğluna . benımkıde bişeylr yaptırdı . şimdi uyudu galıba sesi çıkmıyor opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar
kaynanama gidicem . bişeyler aldım diyordu bakayım hem. hayret aklına gelmişte almış nası olduysa çook şaşırdıımmmmmmm
ii akşamlr opuyorumnanaktan

aaa erkekler gecmi geliyo bosuna bekliyorum ben o zaman

aman ananelerimizin lafları işte tabikide belli olmaz ben mesela 42.haftada doğmuşum
insan sabırsızlanıyor doktorumda panik yapma ben bayramda burdayım diyor ama ben arefe günü 40.haftayı bitiriyorum bayramdan sonrasını hiç düşünmemiştim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…