ama sonucuna değmezmi önemli olan bebişlerin sağlığı,onları kucağımıza aldığımız zaman hepsini unutacağız.:ecrin_bebek:
şimdiye kadar çatı kontrolü olmadım ama ilk bebeğim düşmüştü o zaman alttan aletle muayene etmişti beni canım hiç acımamıştı o yüzden yine acımıcak diye motive ediyorum kendimi,sonuçta doğum yapıcaz çatı kontrolüde neymiş diyorumkaydirigubbakcemile3
evet hayatım kesinlikle,doğum yapan arkadaşlarımıza baksana maşallah yüzünü görünnce herşey bitiyor diyorlar bizimde öyle olacak inşallahhhh:Saruboceq:
işallah satlarmız aynı bakalım kim önce doğuracak:ecrin_bebek:dün gece sancı girdi karnıma dedim galiba geliyor bi heyecan eller ayaklar buzama ne gelen ne giden var hala eşim bende bişey var sandım bunun içinmi beni uykusuz bıraktın diyor.
benımde karnımın alt tarafında sancı var .
akşam yemeğe kaynanamlara gdicez :s eşimin yengesi aradı erken gidelim ister diye ii dedim .
saçımı yıkadım kurusun gitçem((
bende bugun boş durmadım kızımın uyku setini bikaç kıyafeti kalmıştı onları yıkadım .
elmalı kurabiye yaptım canım çok istedi. yedim şimdi kızımda çok beğendi galıba oynuyor içerde :)))
afiyet olsun canım...benimde canım birşey istedi sabah sabah gittim aldım geldimben uyku setini yıkamadım henüz sepetinde yatacağı için...
bu hafta temizlik yaptırıcam perdelerini halısını sericem biticek son işler sonra resimlerini koyarım...
bakalım ama bende hiç sancı falan yok,nst'de çıkmadı en son gittiğimde,doktorum şu an gelecek gibi değil dedi,bayrama gelirler herhalde elimizi öpmeye
sağol cnm. sanada afiyet olsun .
benımde sadece uyku seti - ana kucağının örtüleri kalmıştı. nolur nolmaz yıkayım , pazartesiye hazırlıklı olayım dedım. doktora gidicem . belki doğuma alırsa diye :)
annemde temızlık yapmaya geleyim diyip duruyor bende temız bnm evım yapıyorum. ama çok istiyosan gel yap dedim kaydirigubbakcemile3
benımde karnımın alt tarafında sancı var .
akşam yemeğe kaynanamlara gdicez :s eşimin yengesi aradı erken gidelim ister diye ii dedim .
saçımı yıkadım kurusun gitçem((
bende bugun boş durmadım kızımın uyku setini bikaç kıyafeti kalmıştı onları yıkadım .
elmalı kurabiye yaptım canım çok istedi. yedim şimdi kızımda çok beğendi galıba oynuyor içerde :)))
hımmm kızmı erkekmi seninkisi?kızlar aceleci davranır diyorlar ama,bayrama denk gelmesin ayın başından filan doğsunlar toparlanırız bayrama kadar hiç değilse.
sağol canımcım olumunekankayizsmilelady sağlıkla büyüt canım bebişini...
vay be bilmiyodum akannehirALINTIDIR
Spinal Anestezi nedir
Anestezik ve ağrı kesici maddelerin dura zarının çevresine değil de zarı deldikten sonra spinal sıvının içine verilmesidir. Epidural Anestezinin etkisi yaklaşık 15-20 dakika içinde başlar ve uzun süre devam edebilir. Oysa Spinal Anestezi hemen etki eder ancak etkisi daha kısa sürelidir. Spinal anestezide hastanın bel omurları arasından çok ince bir iğne ile girilir. Bu sırada hastanın pozisyonunu ayarlamak çok önemlidir. Yan yatar pozisyonda veya oturur pozisyonda uygulanabilir. Ancak, baş mutlaka göğüs kafesine doğru eğilmeli ve her iki diz karına doğru çekilmelidir.
Spinal iğne zarları geçerek BOS sıvısının içine girince ilaç verilir ve hasta sırt üstü yatırılır. Bu nedenle çok kısa sürede etkisi başlar Anestezi, iğne yapılan seviyenin iki üç omur üzerinden başlayarak ayak parmaklarına kadar yayılır. Bu tür anestezi ağrısız doğum, sezeryan gibi kadın-doğum ameliyatlarında, fıtık, apandisit gibi genel cerrahi ameliyatlarında ve bacaklardaki ortopedi ameliyatlarında tercih edilir. Bu tür anestezi yönteminde de epidural anestezide olduğu gibi bilinç kaybı olmaz. Hastanın şuuru açıktır, ancak anestezi yapılan bölgede ağrı olmaz. Epidural anesteziye göre dezavantajı, kateter yerleştirilmediğinden ilaç etkisi geçtikten sonra ek dozlar imkanı yoktur. Bu yöntemde baş ağrısı görülme ihtimali epidural anesteziye kıyasla daha fazladır.
amin canımcım darısı basınıza hayırlısıyla inşallah olumunekankayizsmilelady34 allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.
ilk gün ihtiyar gibi hissettim ha yürüyemedim :sinifsinif:valla hiçbi sersemlik baş ağrısı fln olmadığı için o uyurken yapcak bısıyım yok, girdim nete 10 dk bıle olsa.. ılk gun yurumedım hıc gelıp yurumenız lazım fln deyıp durdular nıye canımı yakayım dımı yanı :))
..
lady prop gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah darısı başımıza
ben öyle üstten kendim yapabiliyorum hala ama ayda bir kere dip temel olması için kadın alıyorum gerekiyor,şimdi perdeler yıkanacak,camlar silinecek işler çokboshayallersmile
yavaş yavaş sinyal veriyorlar sanırım, biz geliyoruz hazırlıklı olun diyorlar.39 haftaya girmişsin senher an kapı çalınabilir
kizlar ben de tatli yaptim yedim simdi oglum karni delecek simdi topuguyla :)))
benimki erkek o yüzden hiç geleceği yok gibi seninki kız daha erken gelebilir,doktorum bekleriz ne zaman gelirse dedi bakalım ben bayrama gelmesini çok istiyorum ama tabikide sağlıkla gelsin yani önemli olan o...
aaa erkekler gecmi geliyo bosuna bekliyorum ben o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?