aman ananelerimizin lafları işte tabikide belli olmaz ben mesela 42.haftada doğmuşum
insan sabırsızlanıyor doktorumda panik yapma ben bayramda burdayım diyor ama ben arefe günü 40.haftayı bitiriyorum bayramdan sonrasını hiç düşünmemiştim yani...
ben çıkıyorum kızlar
kaynanama gidicem . bişeyler aldım diyordu bakayım hem. hayret aklına gelmişte almış nası olduysa çook şaşırdıımmmmmmm
ii akşamlr opuyorumnanaktan
canim bencede bayramdan önce dogur yoksa koca göbüsün ikiye katlanir bayramdaki ikramlari yemekten kaydirigubbakcemile3 benimki bayrama 42. haftasinda oluyor heralde dogmus o zamana dogmazsa bende manda gibi siserim heralde sempatiksalakcinni
almış ya ona bak sen.benimkisi 1 iğne bile almadı ip almış lif örsün:)ben olsam çatlarım torunum doğacak en kötü takım 5tl pazarda maksat sevindirmek değilmi.
selam kızlar biz de doktordan geldik kızım biraz daha inmiş aşağıya, 50 cm 3150 gr olmuş maaşallahh
nst de 1 kere 60 2 kere de 30 larda sancım çıktı onun dışında birşey yok..
bir dahaki randevum haftaya cumartesi günü.. sancın olursa veya suyun gelirse hemen gel dedi..
açılma olup olmadığına bakmadı..
selam kızlar biz de doktordan geldik kızım biraz daha inmiş aşağıya, 50 cm 3150 gr olmuş maaşallahh
nst de 1 kere 60 2 kere de 30 larda sancım çıktı onun dışında birşey yok..
bir dahaki randevum haftaya cumartesi günü.. sancın olursa veya suyun gelirse hemen gel dedi..
açılma olup olmadığına bakmadı..
ben fazla kilo almadım tatlım o yüzden onu hiç takmıyorum ben sadece muhtemel doğum tarihine kadar yani 15 kasıma kadar doğururum diyordum,doktorum öyle söyleyince şaşırdım birden senin sat kaç?
8 kasim canim, ben 13 kilo aldim suana kadar doktor iyi diyor ama inanilmaz yemeye basladim son haftalarda kendimden korkuyorum artik kimse beni tutamiyor sempatiksalakcinni
erken başlamışsınız maşallahbizim daha çooook var çocuklarımız yerlerini pek bir sevdi Bafo varken şimdi Aralık annesinin doğurması oldu mu yani sempatiksalakcinni
bunun sırasımı var biz bitelim sıra size gelsin diye ekim anneleri bitmemişken biz doğum yapmaya başladık
maşallah ya aralık anneleri bizi geçmiş yahu:))
ben artık ıkınsam ıkınsam yine ekime yetiştiremicem bu gidişle
bu arada hala kasılmalarım oluo ama sıkıldım dakika tutmaktan koyverdim gitti:)
kızlaar meraktan çatlıcam ya bana bi cvp verseniz?
bide doğum çok mu zor ya ben çok korkuyorumeyvahedigeldismile
hepinizi tebrik ederim
spiral ne ya akannehir
aynı değil mi yoksa laelaelaelaelae
işallah satlarmız aynı bakalım kim önce doğuracak:ecrin_bebek:dün gece sancı girdi karnıma dedim galiba geliyor bi heyecan eller ayaklar buzama ne gelen ne giden var hala eşim bende bişey var sandım bunun içinmi beni uykusuz bıraktın diyor.
malwesefozgulgulece sen daha doğurmadınmı:)dedim kesin doğurmuştur gittinmi kontrole doktor ne dedi?bende çatı muaynemi oldum o kadar tedavi gördüm alttan muayene oldum bu kadar canım acımamıştı hiçama çok şükür çatım normal bebişimiz 3,454 gr olmuş.
ya can ım kırmızı leke değil de doğum nişanı diyolar o geldi pazartesi günü ama hala doğum yapmadım,2cm rahimde açılma vardı pazartesi günü ama sancım yoktusancılar geldiğinde dakkıya bile gerekk yokk o belli ediyor kendinii
kırmızı leken geldimii
o geldimii bilkii doğumm geldii
ilk önce o mutlaka geliyoor
bu 3ncü ondan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?