2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canım benim:)
bende aşağı insin diye bol bol yürüdüm ve hareket ettim ama galiba onunla alakası yok çünkü sadece yorulduğum ve sancılandığımla kaldım(

kızlar ben öldümmm mutfak tertemiz oldu ama bende eşimde bittik neyse ince işler bitti kaba temizlik daha kolay oluyor eşim hala söyleniyor susmadııı:roflol:ee yaa kolaymı dedim ev işi

esracım maşallah bebişine:) topikte daha önceden bilmediğim nicklerde arkadaşlar var yada vardınız ben hiç görmedim sizi hoşgeldiniz :)

masallah kizina canim kocaman olmus, cumartesiye kalmaz kucagina alirsin insallah kaydirigubbakcemile2
sağol canım inşallah öyle olur olumunekankayizsmile

maşallah canım bebişine son haftalarda çatı kontrolü oluyor diye biliyorum benimde pazartesi gerek görmedi demekki doktorun sağlıkla gelsin canım...
sağol cnm, geçen hafta çatı muayenesi yapmıştı doktorum normal doğuma müsait olduğunu söyledi.. nst de sancım da çıkmayınca açıklık olmadığını düşündü ondan bakmadı sanırım..

esracım maşallah bebişine:) topikte daha önceden bilmediğim nicklerde arkadaşlar var yada vardınız ben hiç görmedim sizi hoşgeldiniz :)
sağol canım,
ohhhh sizinde ellerinize sağlık mis gibi olmuştur güle güle kirletin hatta hiç kirletmeyin kaydirigubbakcemile3

kızlar 10 dakıkada bır kasılmam var kasılma olunca nefesım kesılır gıı oluyor kalbım sıkısıyor sankı

2 3 saat once nefesım daraldı sankı nefessiz kalıyrdum dr u aradık ılık banyo yapsın dogum belirtisi oailir devam ederse gelin dedi

Sorma valla benim kızın gelmeye niyeti yok hala... Doktor 5 kasıma kadar bekleriz gelmezse mecburi yatış yaparız dedi...Sen ne durumdasın?

banada 2 kasıma kadar olmazsa gel sonrasına bakarız demıstı ama bugun aradık ıste kalım sıkısınca
bakalım kısmet bugun dogurasım var nedense

prop ve lady Allah analı,babalı,sağlıkla büyütsün...darısı başımıza inş.1 kasımda belli olucak benim günümde galiba bende spinal sezeryan olucam normal isteyen sezeryan oluyor(kısmet artık sağlıkla,sağlıklı bir bebek doğurayım yeter........

hadı cnm ınsallah

sen nasıl oldun

ya şeker hala kasılmalarım oluyo bazen çok şiddetli loluyo bazen sanki biraz daha az hissediyorum galiba,ama bu kez doktora m oktora gitmicem suyum gelmeden ya da bbeğin kafasını görmeden bişey yapmıcam çünkü hastaneye yatıom sancım bitityo

banada 2 kasıma kadar olmazsa gel sonrasına bakarız demıstı ama bugun aradık ıste kalım sıkısınca
bakalım kısmet bugun dogurasım var nedense

Sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla doğsunlar... Bende hiç bir belirti yok daha tek endişem sunni sancıya maruz kalacak olmam...

prop canım
benden önce doğuruyorsun yaaa ama olmaz ki
önce ben ve bafo vardı:))))
canım sağlıklı bir doğum gerçekleşip sağlıkla bebişin dünyaya gelir inş:))))

ya canım biz seninle aynıyız,benim 1 kasım belli olucak ne şekilde doğum yapıcağım sen naptın?hayırlı doğumlar diliyorum hepimize:)))bilmiyorumkismile

hadi hakkında hayırlısı olsun..

bir avazda doğurursun inşaAllah...

darısı başımıza ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…