- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
kızlar bugün gittik kontrole benim miniş 3400olmuş ama kanala girmiyor bu kızzz önden gidiyor haftamız 2 hafta bayrama olur belki diyordum ama ... napsam ben bana bi akıl verim şu kız insin aşağıya hoplıyım zıplıyım faydası olur mu?
ama hayatımda hiç bu kadar güzel kokan bişi görmedim de koklamadım da :asigim: off çok garip..
sağol canım inşallah öyle olur olumunekankayizsmilemasallah kizina canim kocaman olmus, cumartesiye kalmaz kucagina alirsin insallah kaydirigubbakcemile2
sağol cnm, geçen hafta çatı muayenesi yapmıştı doktorum normal doğuma müsait olduğunu söyledi.. nst de sancım da çıkmayınca açıklık olmadığını düşündü ondan bakmadı sanırım..maşallah canım bebişine son haftalarda çatı kontrolü oluyor diye biliyorum benimde pazartesi gerek görmedi demekki doktorun sağlıkla gelsin canım...
sağol canım,esracım maşallah bebişine:) topikte daha önceden bilmediğim nicklerde arkadaşlar var yada vardınız ben hiç görmedim sizi hoşgeldiniz :)
İyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar e sende benim gibi dogurmamıssın
nasıl gıdıyr
iyi akşamlar e sende benim gibi dogurmamıssın
nasıl gıdıyr
Sorma valla benim kızın gelmeye niyeti yok hala... Doktor 5 kasıma kadar bekleriz gelmezse mecburi yatış yaparız dedi...Sen ne durumdasın?
hayatım maşallah sana ya,konuyu sen açmışın kasımı bekleyen annelerden olcan :)
hayatım maşallah sana ya,konuyu sen açmışın kasımı bekleyen annelerden olcan :)
prop ve lady Allah analı,babalı,sağlıkla büyütsün...darısı başımıza inş.1 kasımda belli olucak benim günümde galiba bende spinal sezeryan olucam normal isteyen sezeryan oluyor(kısmet artık sağlıkla,sağlıklı bir bebek doğurayım yeter........
sen nasıl oldun
banada 2 kasıma kadar olmazsa gel sonrasına bakarız demıstı ama bugun aradık ıste kalım sıkısınca
bakalım kısmet bugun dogurasım var nedense
prop canım
benden önce doğuruyorsun yaaa ama olmaz ki
önce ben ve bafo vardı:))))
canım sağlıklı bir doğum gerçekleşip sağlıkla bebişin dünyaya gelir inş:))))
kızlar 10 dakıkada bır kasılmam var kasılma olunca nefesım kesılır gıı oluyor kalbım sıkısıyor sankı
2 3 saat once nefesım daraldı sankı nefessiz kalıyrdum dr u aradık ılık banyo yapsın dogum belirtisi oailir devam ederse gelin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?