2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annem,n dogumda gelmiş suyu
bende banada oyle olucak dıye dusunuyorum

Sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla doğsunlar... Bende hiç bir belirti yok daha tek endişem sunni sancıya maruz kalacak olmam...
aynen yaa

ya canım biz seninle aynıyız,benim 1 kasım belli olucak ne şekilde doğum yapıcağım sen naptın?hayırlı doğumlar diliyorum hepimize:)))bilmiyorumkismile

cnm barays dun dogum yaptı sezeyanla

Sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla doğsunlar... Bende hiç bir belirti yok daha tek endişem sunni sancıya maruz kalacak olmam...

bence hiç suni sancı alma açılma yine olmaz sancı çektiğinle kalırsın,açılma,sancı yoksa spinal sezeryan iste drundan ben öyle yapıcam 1kasımda suni sancı istemiyorum((

selam kızlar nasılsını zçok isterdim ama geçmişi okuyamıycam kızım ağlıyo

28 ekim perşembe saat 8:50 de duru bebekte dünyaya geldi 3200 gr 50 cm çok şükür ikimizde iyiyiz
genel sezeryan oldum bebeğim emiyor ama sütüm pek yok bugün yeni yemek yemeye başladım bakalım artık şimdilik biraz doktor önerisi üzerine mama takviyesi yapıyorum

şimdilik bu kadar yine gelirim

annem,n dogumda gelmiş suyu
bende banada oyle olucak dıye dusunuyorum

aynen yaa

cnm barays dun dogum yaptı sezeyanla

aynen tatlım valla benimde annemin doğumda gelmiş ama ben gene de sancım var die acile falan gitmicem hastaneye boşa yatıp elim boş çıkmaktan usandım

canim masallah bebegini gördüm cok tatli güle güle büyüt tekrardan gözün aydin tatlimopuyorumnanaktan
asocum saka maka günün yaklasti rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah:Saruboceq:
canim hakkinda hayirlisi olsun bebisin gelicegi zamani bilir sen üzme kendini:1hug:
emzir gazını çıkart uyut, emzir gaz çıkart uyut :S gebermek üzereyim...
proppppppppppppppppklava:
saol fiigen..
ananız ağlayacak haberınız olsun hahahahah
:1hug:
beydağı devlet hast.yapmayı düşünüyorum.(eski adıyla sskda)
babamlarin evide oraya yakin türkiyede olsaydim yanina gelirdimkaydirigubbakcemile5
canim bebegine masallah bu cati muayenesi nasilki benim doktorda her gittigimde parmakliyor ama canim hic yanmiyor bu baska bir parmaklamamiki valla anlamadim:kedi:
canim masallah bebegine benim doktorda aynilarini bana söyledi hakkimizda hayirlisi olsun
masallah canim bebegine kiz ne hoplayip ziplamasi otur yerinde o iner sen merak etmeolumunekankayizsmile

canim hadi hayirlisi belkide kizin artik gelmek istiyordur rabbim yardimcin olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan

41 kere maşallah ikinize de

canim gözün aydin masallah kizina yerime kocaman öp onu sende kendine iyi bakopuyorumnanaktan

Bafocuğum bizim tarihler birbirine çok yakın. Benim de bugün ilk kez sancım oldu. Karnımda kasılma hissettim ama çok düzenli değildi. NST için gittik, inadına hiçbirşey olmadı. Belli belirsiz bir kasılma oldu, şiddetlenirse gelin dediler. Pazartesi zaten sezeryan olucam, bekler inşallah.

Bu arada beni de listeye ekleyebilir misin?
SAT:27 OCAK
tahmini doğum: 3 kasım (1kasımda sezeryan olucak)
kilo:62
kızımın adı:Ece
değerler normal.

cnım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün

semaveela oh ne güzell gelmiş bebişin maaşallahhh Allah sağlıklı hayırlı olmasını nasip etsin inşallahh..

kızlar bu sancı nasıl bi ağrı regl ağrısı gibi mi yoksa kasılma gibi mi?

ya beniimk, kasılma gibi an gelio kasılıosun karnın serteşio bi anda aşağı bi baskı oluo sanki 40-60 sn arası sürüryo sonra belli aralıklarla öle dururp durup başlıo,bende hala var mesela(((8

nehircim ne sancı ne bişey hiçbir belirti yok bekliyoruz doğurmadım hala,telefonlar susmuyor kızımız nazlı olacak diyor herkes dediğim gibi 1 kasımda netleşicek inş. bakalım hayırlısı kızım gününü tamamlamaya niyetli:))))

semavela gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebişini:))yazılanları okuyunca korkmaya başladım,bebekler uyumuyor,sütler gelmiyor,gaz sancıları başlamış aman Allahım((

ben de gaz sancısı , uykusuzluk falan diye okuyunca tırsmadım değil . böyle rahatız, acele etmesin o zaman bebişim:))

kızlar hepinize merhabalar,
kaç gündür giremedim nete...geçmişi de atlaya zıplaya okumaya çalıştım...
bebeklerini kucaklarına alan yeni anneler gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün inş. bebişlerinizi...
darısı bana ve diğer bekleyen anne adaylarına..
benim de geri sayım başladı artık..son 12 gün...
benimde kısmetse 12 kasımda 8:30 da epidural sezo olacak inş doğumum..ben öyle olmasını istedim..
12-11-10 tarihi hoşuma gitti..bi de bu tarih eşimin beni ailemden istediği ve nişanımızın olduğu tarih..özel anlamıda var yani..bakalım artık hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…