ya şeker hala kasılmalarım oluyo bazen çok şiddetli loluyo bazen sanki biraz daha az hissediyorum galiba,ama bu kez doktora m oktora gitmicem suyum gelmeden ya da bbeğin kafasını görmeden bişey yapmıcam çünkü hastaneye yatıom sancım bitityo
aynen yaaSağlıklı olsunlarda hayırlısıyla doğsunlar... Bende hiç bir belirti yok daha tek endişem sunni sancıya maruz kalacak olmam...
ya canım biz seninle aynıyız,benim 1 kasım belli olucak ne şekilde doğum yapıcağım sen naptın?hayırlı doğumlar diliyorum hepimize:)))bilmiyorumkismile
Sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla doğsunlar... Bende hiç bir belirti yok daha tek endişem sunni sancıya maruz kalacak olmam...
annem,n dogumda gelmiş suyu
bende banada oyle olucak dıye dusunuyorum
aynen yaa
cnm barays dun dogum yaptı sezeyanla
canim masallah bebegini gördüm cok tatli güle güle büyüt tekrardan gözün aydin tatlimopuyorumnanaktandoğurdum geldim -tatlicadiarzu-
ptesi st 1 bucukta doğdu bebeğim
şimdilik hersey yolunda çok şükür 2800 gr 49 cm doğdu
epidural sezeryan oldum
pazar uyuyamamıştım ptesi sabahtan ev doluştu akannehir
baktım cumhur cemaat bizimle hastaneye gelicek
neyse hazırlandık gittik hastaneye giderken heyecanım durdu hiç heyecan yoktu kafamçokkarıştı
kocem sürekli panik halindeydi gerdi beni :mymeka:
dedim ben doğurcam sana noli
son anda da doğuma girmektende vazgecmişti dedim olmaz gelmen lazım bana güç vermen lazım :gitme:
neyse girdi benimle
sabırsızlıkla bekledik bebeğin ağlamasıyla ben başladım ağlamaya
miniğim oğlum aramıza geldi
yanıma getirdiler ağlaması durdu öyle mucizeki parmağımı tuttu sıkıca ben tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yok böyle bişey Allahıma ne kadar şükretsem az
Allah tüm isteyenlere nasip etsin evlatsız bırakmasın inşallah:Saruboceq:
doğurmayanlara da darısı başlarına sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
bebeği görmek isteyenler memorialin e bebek sitesinden görebilirler olumunekankayizsmile
asocum saka maka günün yaklasti rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah:Saruboceq:Selam kızlar hastaneye gittim kan verdim odama baktım geldim.saat 13.30da da doktora gitcem.Son kontrolümüz sanırım artık.3 kasım çarşamba sabah saat 8.30da ayarlanmış bile doğumum.Sabah 7de hastanede olmam gerekiyormuş.Hadi bakalım az kaldı darısı tüm isteyenlerin başına:)
canim hakkinda hayirlisi olsun bebisin gelicegi zamani bilir sen üzme kendini:1hug:hastaneden gedlimsenağlama
ve geldiğimden beri ağlıodum yeni kendime geldim(
sancılarım var doktorum rahimde 2cmden başka yeni açılma yok diye sancılarımı evde takip etmem üzere eve gönderdi
ama benim asıl üzüldüğüm nokta bebğimin gelişimi hep 1 hafta önde giderdi ama 1 hafat geride kalmış ve pazartesi 3000 gramdı şu ana kadar gram dahi almamış gelişimi durmuşsenağlama
doktor acilk durum olmadığı sürece haftaya salı kontrol etcek ve durumda değişiklik olmazsa bebeğin kalp atışlarına ve sağlığına göre sezeryan ya da normal doğumla bebeğimi alacaksenağlamasenağlamasenağlama
proppppppppppppppppemzir gazını çıkart uyut, emzir gaz çıkart uyut :S gebermek üzereyim...
:1hug:saol fiigen..
ananız ağlayacak haberınız olsun hahahahah
babamlarin evide oraya yakin türkiyede olsaydim yanina gelirdimkaydirigubbakcemile5beydağı devlet hast.yapmayı düşünüyorum.(eski adıyla sskda)
canim bebegine masallah bu cati muayenesi nasilki benim doktorda her gittigimde parmakliyor ama canim hic yanmiyor bu baska bir parmaklamamiki valla anlamadim:kedi:ozgulgulece sen daha doğurmadınmı:)dedim kesin doğurmuştur gittinmi kontrole doktor ne dedi?bende çatı muaynemi oldum o kadar tedavi gördüm alttan muayene oldum bu kadar canım acımamıştı hiçama çok şükür çatım normal bebişimiz 3,454 gr olmuş.
canim masallah bebegine benim doktorda aynilarini bana söyledi hakkimizda hayirlisi olsunselam kızlar biz de doktordan geldik kızım biraz daha inmiş aşağıya, 50 cm 3150 gr olmuş maaşallahh
nst de 1 kere 60 2 kere de 30 larda sancım çıktı onun dışında birşey yok..
bir dahaki randevum haftaya cumartesi günü.. sancın olursa veya suyun gelirse hemen gel dedi..
açılma olup olmadığına bakmadı..
masallah canim bebegine kiz ne hoplayip ziplamasi otur yerinde o iner sen merak etmeolumunekankayizsmilekızlar bugün gittik kontrole benim miniş 3400olmuş ama kanala girmiyor bu kızzz önden gidiyor haftamız 2 hafta bayrama olur belki diyordum ama ... napsam ben bana bi akıl verim şu kız insin aşağıya hoplıyım zıplıyım faydası olur mu?
kızlar 10 dakıkada bır kasılmam var kasılma olunca nefesım kesılır gıı oluyor kalbım sıkısıyor sankı
2 3 saat once nefesım daraldı sankı nefessiz kalıyrdum dr u aradık ılık banyo yapsın dogum belirtisi oailir devam ederse gelin dedi
selam kızlar nasılsını zçok isterdim ama geçmişi okuyamıycam kızım ağlıyo
28 ekim perşembe saat 8:50 de duru bebekte dünyaya geldi 3200 gr 50 cm çok şükür ikimizde iyiyiz
genel sezeryan oldum bebeğim emiyor ama sütüm pek yok bugün yeni yemek yemeye başladım bakalım artık şimdilik biraz doktor önerisi üzerine mama takviyesi yapıyorum
şimdilik bu kadar yine gelirim
28 ekim perşembe saat 8:50 de duru bebekte dünyaya geldi 3200 gr 50 cm çok şükür ikimizde iyiyiz
genel sezeryan oldum bebeğim emiyor ama sütüm pek yok bugün yeni yemek yemeye başladım bakalım artık şimdilik biraz doktor önerisi üzerine mama takviyesi yapıyorum
kızlar 10 dakıkada bır kasılmam var kasılma olunca nefesım kesılır gıı oluyor kalbım sıkısıyor sankı
2 3 saat once nefesım daraldı sankı nefessiz kalıyrdum dr u aradık ılık banyo yapsın dogum belirtisi oailir devam ederse gelin dedi
41 kere maşallah ikinize de
canim gözün aydin masallah kizina yerime kocaman öp onu sende kendine iyi bakopuyorumnanaktan
teşekkürler kızlar öperim zeynepçim
darısı başınıza
sağol canım inşallah öyle olur olumunekankayizsmile
sağol cnm, geçen hafta çatı muayenesi yapmıştı doktorum normal doğuma müsait olduğunu söyledi.. nst de sancım da çıkmayınca açıklık olmadığını düşündü ondan bakmadı sanırım..
anladım canım ben hiç yapmadı sandım bakalım bana ne dicek...
prop ve lady Allah analı,babalı,sağlıkla büyütsün...darısı başımıza inş.1 kasımda belli olucak benim günümde galiba bende spinal sezeryan olucam normal isteyen sezeryan oluyor(kısmet artık sağlıkla,sağlıklı bir bebek doğurayım yeter........
doğurdun sandım seni göremedim bir kaç gündür bende bir kasımda gidicem hayırlısı bakalım...
hadi bakalım geliyor galiba nazlı kızın :))
maşallah canım sağlıkla büyütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?