ya beniimk, kasılma gibi an gelio kasılıosun karnın serteşio bi anda aşağı bi baskı oluo sanki 40-60 sn arası sürüryo sonra belli aralıklarla öle dururp durup başlıo,bende hala var mesela(((8
nehircim ne sancı ne bişey hiçbir belirti yok bekliyoruz doğurmadım hala,telefonlar susmuyor kızımız nazlı olacak diyor herkes dediğim gibi 1 kasımda netleşicek inş. bakalım hayırlısı kızım gününü tamamlamaya niyetli:))))
valla hayatım salıverdim gitti,dakika tutmuyorum ama aynı şekil aralıklı olarak devam edio kesilmedi:Sanladım cnm o bende de oluyor ama düzenli değil.. seninki 5 dk da 1 di hala aynı mı peki ?
Fınfık senin ne zamandı dogum tarıhın, ?? sezo tarihi almışmıydın ?
olumunekankayizsmilehayırlısı işallah.gelsin artık bu kadar beklediğimiz yeter dimi.:CüvCüv: heeyy biz de varız . benim bebişim de 37 hafta 5 günlük. ama hiçç birrr doğum belirtisi yok. pazartesi günü kontrolümüz var. bakalım ne alemde bizimki:ecrin_bebek:
malwesefsancı çıktı hatta hala da var ama rahimde açılma yok diye eve gönderdi doktor,bebeğimin gelişimi durmuş ve bir hafta geride kalmış ((
bu yüzden doktor salı günü ya sezeryan ya normaLLLE alcak bebeği eğer böle devam ederse
ha tabi bi de o zamana kadar ben sancılaanıp kendiliğimden doğurmazsam
olumunekankayizsmilehayırlısı işallah.gelsin artık bu kadar beklediğimiz yeter dimi.
canım ya bence kiloya takılma usgde sonuçta tartıya koymuyor ölçümlerde çıkıyor oda doğru çıkmayabiliyor.işallah kendiliğinden fazla bekletmeden gelir.
şimdi yok cnm düzensiz kasılmalarım, bencede tutma iyice stres yaparsın.. dr a gidince de elin boş dönüp üzülüyorsun( hayırlı zamanda gelsin yavrun
canim masallah bebegini gördüm cok tatli güle güle büyüt tekrardan gözün aydin tatlimopuyorumnanaktan
asocum saka maka günün yaklasti rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah:Saruboceq:
canim hakkinda hayirlisi olsun bebisin gelicegi zamani bilir sen üzme kendini:1hug:
proppppppppppppppppklava:
:1hug:
babamlarin evide oraya yakin türkiyede olsaydim yanina gelirdimkaydirigubbakcemile5
canim bebegine masallah bu cati muayenesi nasilki benim doktorda her gittigimde parmakliyor ama canim hic yanmiyor bu baska bir parmaklamamiki valla anlamadim:kedi:
canim masallah bebegine benim doktorda aynilarini bana söyledi hakkimizda hayirlisi olsun
masallah canim bebegine kiz ne hoplayip ziplamasi otur yerinde o iner sen merak etmeolumunekankayizsmile
canim hadi hayirlisi belkide kizin artik gelmek istiyordur rabbim yardimcin olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan
inşallah kuzucum dediğin gibi sonuçta baş çevresi karın çevresi falan ölçüp değer verio aslında..
inşallah fazla bekletmeden gelir ama bu gece bu kasılmalarım geçmezse sabaha eşim doğurtacak bu gidişle:)) dalga geçio kayna su yeter ben hallederim diye:))
ah bu erkekler her şeyi o kadar basit sanıyolar ki
söyle kendisi doğursun o zaman kolaysa.bizim çektiğimiz sancının 1 tanesini çekseler nasıl olurlardı acaba.hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler boşverrr.gerçi onlarda merak ediyor ama elimizde olsa 1 dk bekletmeyiz orada.
esn27 sen geçen gün doğurmuyo muydun?
Aynen öyle...
o gece yani 21 ekimde kanamam oldu ve yavaş yavaş sancı gelmeye başladı..Hemen sıcak bi duş aldım eşime hastaneye gidiyoruz dedim..Eli ayağı birbirine dolandı neyse çantamızı alıp evi toparlayıp hastaneye gittik..Yolda sancılarım devam etti 10 dk da bir..Hastanede ebe ve hemşire muayene etmeye kalktılar açılma var mı diye ama o kadar canım yandı ki resmen sesimle hastaneyi çınlattım..bırakıp gittilr ama birazdan tekrar geldilermuayene etmemiz lazım yoksa yatış yapamazsın hastaneye doğum başlamış olabilir dediler..bi daha denediler ama benim canım yine çok yandı ve bakamadılar..Ve bana muayene olmadığıma dair bir kağıt imzalattılar..Sancın 50 sn de bir falan gelmeye başlarsa muhakkak gel dediler..Kasabada kaldığımız için oraya geri dönemedik ve yakındaki bir otele gittik..Doktor sabah 9 da gelsinler demiş..Gece 2 den sabah 9 a kadar gözüm saatte kaç dakikada bir sancı geliyor diye baktımve bebeğim hastaneye gidene kadar gelmesin diye dua ettim..Bu arada annemlere haber verdik onlar da gece Gaziantepten yola çıktılar..biz saat 9 30 da hastaneye gittik doktor bir de ben deneyeyim bakmazsak olmaz deyincemecburen muayene oldum ama yine çığlıklar eşliğinde..Canım çok yandı..4 cm olmuş açıklığım.Doktorum fiziksel olarak bir engel yok ama sen bu şekilde normal doğum yapamazsın Allah korusun ıkınamazsan falan bebeğin kafası sıkışır sıkıntıya girer dedi...Sancılarım iyice şiddetlenmişti..1.-2 saat daha kalsam normal doğum olacaktı ama kısmet değilmiş.Sonda takılırken de çok sıkıntı çektim ağladımresmen1..22 ekim saat 12 de spinal sezeryan oldum ve kızım dünyaya geldi..Hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan oldum ama kzızm için herşeye değer..Allah bekleyen herkese de bu mutluluğu yaşatsın..bebeklerini kucaklarına alanlara da hayırlısıyla büyütmeyi nasibetsin...
Çok uzun oldu sanırım...
Gece 3-5 nobetindeyiz kizlar:)) ben de bi ugrayim dedim...dilemma dogurdu mu hbr var mi bi ara yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?