2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafocum aklıma geldi de ben bayadır kasım annişlerini atkip ediyorum, yorumda yapıyorum ama listede adım yok((
benide ekler misin??
bilgilerimi veriyorum..
sat: 14 şubat
hamiş kaldığım kilo:52
isim:ege
tahmini doğum tarihi:21 kasım
değerler normal

ya beniimk, kasılma gibi an gelio kasılıosun karnın serteşio bi anda aşağı bi baskı oluo sanki 40-60 sn arası sürüryo sonra belli aralıklarla öle dururp durup başlıo,bende hala var mesela(((8

anladım cnm o bende de oluyor ama düzenli değil.. seninki 5 dk da 1 di hala aynı mı peki ?

bende de aynı canım ama sen benden öndesin tabiki bakalım pazartesi ne dicek doktorlarımız benim çatı kontrolümde var merak ediyorum bende son durumu,sende haber verirsin bize...

anladım cnm o bende de oluyor ama düzenli değil.. seninki 5 dk da 1 di hala aynı mı peki ?
valla hayatım salıverdim gitti,dakika tutmuyorum ama aynı şekil aralıklı olarak devam edio kesilmedi:S
sende var mı şimdi

İyi akşamlarr herkesee

Fınfık senin ne zamandı dogum tarıhın, ?? sezo tarihi almışmıydın ?

yok akça eğer sezo olursa 9 Kasım gibi falan almamız lazım dedi doktor ama daha belli değil çatıya bakmadı bugün cuma çağırdı galiba cuma belli olacak :S

:CüvCüv: heeyy biz de varız . benim bebişim de 37 hafta 5 günlük. ama hiçç birrr doğum belirtisi yok. pazartesi günü kontrolümüz var. bakalım ne alemde bizimki:ecrin_bebek:
olumunekankayizsmilehayırlısı işallah.gelsin artık bu kadar beklediğimiz yeter dimi.

canım ya bence kiloya takılma usgde sonuçta tartıya koymuyor ölçümlerde çıkıyor oda doğru çıkmayabiliyor.işallah kendiliğinden fazla bekletmeden gelir.

şimdi yok cnm düzensiz kasılmalarım, bencede tutma iyice stres yaparsın.. dr a gidince de elin boş dönüp üzülüyorsun ( hayırlı zamanda gelsin yavrun

inşallah kuzucum dediğin gibi sonuçta baş çevresi karın çevresi falan ölçüp değer verio aslında..
inşallah fazla bekletmeden gelir ama bu gece bu kasılmalarım geçmezse sabaha eşim doğurtacak bu gidişle:)) dalga geçio kayna su yeter ben hallederim diye:))
ah bu erkekler her şeyi o kadar basit sanıyolar ki

şimdi yok cnm düzensiz kasılmalarım, bencede tutma iyice stres yaparsın.. dr a gidince de elin boş dönüp üzülüyorsun ( hayırlı zamanda gelsin yavrun

ya evet canım ya artık nst de sancı çıkması da etki etmio doktorum se hep sancılısın zaten rahimde açılma yokxsa göndeririz dio hadi eve gene doğum yok çektiğin sancıyla kalıosun bu sefer baya baya sürdü öğelnden beri düzenli düzensiz az çok hep kasılmam var ama hayırlısı bakalım,gerekirse eşim doğurtcak söz verdi:)))

ne güzel olurdu valla.aynı şey canım ama benim canım yandı zaten hassaslaştı son aylarda :kedi: nedense yoksa acımazdı.

söyle kendisi doğursun o zaman kolaysa.bizim çektiğimiz sancının 1 tanesini çekseler nasıl olurlardı acaba.hayırlısı sağlıkla gelsin bebişler boşverrr.gerçi onlarda merak ediyor ama elimizde olsa 1 dk bekletmeyiz orada.

ya şekerim sancı çekiom ama gıkımı çıkarmıom sesizce çekiom ya sıkıntıyı,ne sanıcısı var da sen de,sana bişey olmaz maşallah tosun gibisin dio(saolsun aldığım her bir gramı yüzüme vuruyo da fırsat buldukça)

esn27 sen geçen gün doğurmuyo muydun?

Aynen öyle...
o gece yani 21 ekimde kanamam oldu ve yavaş yavaş sancı gelmeye başladı..Hemen sıcak bi duş aldım eşime hastaneye gidiyoruz dedim..Eli ayağı birbirine dolandı neyse çantamızı alıp evi toparlayıp hastaneye gittik..Yolda sancılarım devam etti 10 dk da bir..Hastanede ebe ve hemşire muayene etmeye kalktılar açılma var mı diye ama o kadar canım yandı ki resmen sesimle hastaneyi çınlattım..bırakıp gittilr ama birazdan tekrar geldilermuayene etmemiz lazım yoksa yatış yapamazsın hastaneye doğum başlamış olabilir dediler..bi daha denediler ama benim canım yine çok yandı ve bakamadılar..Ve bana muayene olmadığıma dair bir kağıt imzalattılar..Sancın 50 sn de bir falan gelmeye başlarsa muhakkak gel dediler..Kasabada kaldığımız için oraya geri dönemedik ve yakındaki bir otele gittik..Doktor sabah 9 da gelsinler demiş..Gece 2 den sabah 9 a kadar gözüm saatte kaç dakikada bir sancı geliyor diye baktımve bebeğim hastaneye gidene kadar gelmesin diye dua ettim..Bu arada annemlere haber verdik onlar da gece Gaziantepten yola çıktılar..biz saat 9 30 da hastaneye gittik doktor bir de ben deneyeyim bakmazsak olmaz deyincemecburen muayene oldum ama yine çığlıklar eşliğinde..Canım çok yandı..4 cm olmuş açıklığım.Doktorum fiziksel olarak bir engel yok ama sen bu şekilde normal doğum yapamazsın Allah korusun ıkınamazsan falan bebeğin kafası sıkışır sıkıntıya girer dedi...Sancılarım iyice şiddetlenmişti..1.-2 saat daha kalsam normal doğum olacaktı ama kısmet değilmiş.Sonda takılırken de çok sıkıntı çektim ağladımresmen1..22 ekim saat 12 de spinal sezeryan oldum ve kızım dünyaya geldi..Hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan oldum ama kzızm için herşeye değer..Allah bekleyen herkese de bu mutluluğu yaşatsın..bebeklerini kucaklarına alanlara da hayırlısıyla büyütmeyi nasibetsin...
Çok uzun oldu sanırım...

Bu arada dua eden herkese çok teşekkürler..Ben de aynı dualarla karşılık veriyorum...

günaydın kızlar. bu sefer de kalçalarımın ağrısından uyuyamadım

hayırlı olsun canım. biraz zor olmuş ama kavuşmuşsun kızına. sağlıkla büyüt inşallah. darısı başımıza.

Gece 3-5 nobetindeyiz kizlar:)) ben de bi ugrayim dedim...dilemma dogurdu mu hbr var mi bi ara yazin

dilemmadan haber yok henüz.

kızlar merhaba...off kaç saattir bi türlü uyuyamıyorum..bi sağa bi sola dönmekten bebeiş helak oldu içimde yaaa:))

günaydınnn beni de bir türlü uyku tutmadı yatarken bile heryerim acıyo uff

esn27 bebişine kavuşmuşsun gözün aydın darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…