2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın Kasım anneleri, hadi yarın 1 Kasım .. yaşasın diyelim. hepimiz patır patır doğuralım inşallah.
Bafocuk doğurdu mu acaba merak ettim sancılarım sıklaştı yazmış dün.
Yeni annelere kolaylıklar diliyorum.

Kııızlar günaydın iyi pazarlar, sabaha kadar kalça ve bel agrısından uyuyamadım döndüm durdum.Üstüne birde gripim.Doktora sordum sonuna geldik artık grip çok mühim değil, ateş olmadığı sürece dedi.Umarım 9 günde gripi atlatırım.Minnoş kızımın hareketleri eskisi gibi sık degil sanırım yeri daraldığı için.Geceler gelsin istemiytorum, yataga yatmak dönmek kalkmak işkence gibi oluyooor.

günaydın herkese,anlaşılan kimse doğru dürüst uyuyamamış.Bende gece2de yattın sabah 9da ayaktaydım,döndüm durdum yatakta

ben gece 10-11 gibi uyuyorum, sabah da erkenden uyanıyorum ama gece boyunca saat kurmuş gibi 2 saatte bir uyanıyorum... daha şimdiden alıştırmalar başladı galiba :)

ben gece 10-11 gibi uyuyorum, sabah da erkenden uyanıyorum ama gece boyunca saat kurmuş gibi 2 saatte bir uyanıyorum... daha şimdiden alıştırmalar başladı galiba :)

he valla vücut kendini uykusuzluğa ve tavşan uykusuna alışırıyo sanırım

Günaydin kizlarr anlasilan uyuyamayan herkes burda :) bende sabahin dördünde sancilandim ne cok hafif ne cok siddetliydi döndüm öyle yatakta suan haffif sancilarla güne devam ediyoruz, koca göbeklede yatakta uykusuz dönmek cok zor oluyomus valla akannehir

gripin senin belli mi tarih doğum şekli falan? şimdilik günümüz aynı ama...

belli sayılır lindencim,bi aksilik olmazsa 22 kasım sezeryan olarak söyledi doktorum.İnşallah daha erken gelmeye kalkmazda 2ayağımızı 1pabuca sokmaz :)
Senin bellimi?

hangisi normalmii sorduğunuzz evet bence bana göree çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2 tane normal doğurdumm bunuu nasıll doğurcamm kara kara düşünüyorumm uykularım kaçtıı

zaten az korkuyoduk ne güzel yazmışsın lmaz::umursamaz:

aslinda kiz bebeklerin daha gec dogmasi gerekmiyormu malum genetiklerinde var anca hazirlaniyorlardir kaydirigubbakcemile3

demi bencedee :roflol:bayanssulusmile

almış ya ona bak sen.benimkisi 1 iğne bile almadı ip almış lif örsün:)ben olsam çatlarım torunum doğacak en kötü takım 5tl pazarda maksat sevindirmek değilmi.

aynen . bende bişey almıyor diye sinir oluyordum geçen şunu aldım bunu aldım diyince şaşırdım . dün gösterdi. battanıye,ayakkabı,yelek,çorap falan almış bişiler. yelek hırka örmüş bayaa ... insan bekliyor ama gerçekten ...

belli sayılır lindencim,bi aksilik olmazsa 22 kasım sezeryan olarak söyledi doktorum.İnşallah daha erken gelmeye kalkmazda 2ayağımızı 1pabuca sokmaz :)
Senin bellimi?

hadi hayırlısı :)
yok canım ya belli değil benim, dr da birsey demedi yani normal olacakmış gibi şimdilik. haftaya tekrar gidicem ama bana kasım sonunu göreceğiz gibi geliyor :)

benımde dün akşam sancım oldu baya. :S
rüyamda göğüslerimden süt geliyordu gördüm

günaydın herkeseee bu aradaa opuyorumnanaktan
eşimin işi varmış gitti geç kalma dedimya inşallah erken gelir.
gezelim dedim , son eksikleri alalım heran herşey olabilirrr :lepi:

günaydın linden. nasılsın? bitti mi hazırlıklar?

günaydın burcucum :) iyiyim sağol, sen nasılsın? oğlunun da keyfi yerindedir inşallah :)
ben ağırdan aldım biraz herşey yıkandı ütülendi ama çanta hazırlamadım daha. odası da bir kere daha temizlenince halı perde falan takılacak, o da öyle beklemede :) hiç erken gelecekmiş gibi hissetmediğim için oyalanıyorum sanırım :)
sağlığı yerinde olsun önemli olan o ama yine de bayramı geçiririz inşallah....
senin dr bayramda y.dışında olcaktı di mi? sezeryan kesinleşti mi senin?

dün tuhafiyeye gittim. yaşlı bi teyze vardı gelinine şal örcekmiş ille sen beğen ipi dedi. bende beğendim . sonra senın bebeğinede yelek öreyim beğen ip dedi :)) onuda beğendim. buraya bırakırım alırsın dedi .
yazık çok şekerdi ama ...
tuhafiyedeki amcada bana sayısal loto oynattı :roflol:

oğlumun keyfi yerinde çok şükür. sanki daha doğmaya niyeti yok gibi. ne hareketler azaldı ne sancı var ne bişey.. benim de bi tek bebek şekeri kaldı siparişi verdim. 1 hafta-10 gün sonra anca gelicek. o da gelince hazırlıklar tama olucak. bayramda dr olur mu olmaz mı bilmiyorum. yarın kontrol var o zaman sorucam. hem nstye giricem ilk kez. ama diyorum ya bence kasılma falan çıkmayacak:) ben bayramdan önce olsun istiyorum ama hayırlısı tabi. bayramdan önce kendi gelse de normal doğursam. :teytey:

hayırlısı canım ya gönlüne göre olsun, hem onların hem bizim sağlığımız yerinde olsun, zaten onların keyfine kaldık...
bebek şekeri hastanede gelenlere tutumak için mi? bizim burda kimsemiz yok diye bişey yapmadık hiç, bir kutu çikolata alırız dedik :)
ben nst.ye kaç oldu giriyorum ve artık her seferinde giricekmişim. en son girdiğimde kzımın hoşuna gitmedi tepindi tekmeledi itti herşeyi yaptı yarım yamalak birşey oldu, dr haftaya tekrar alacak bakalım nst.ye... bana hatta aralıkta bile doğabilir kızım gibi geliyor :)

günaydın şekerler:) var mı bakalım doğuran ? dün full kasılma ve sancı çektim hatta yattım bi kaç saat de sürdü ama o kadar işte,şimdi çok hafiften var ama ben de tık yok arkadaşlar inşallah dannaın kuyruğu salı günü kopcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…