ben gece 10-11 gibi uyuyorum, sabah da erkenden uyanıyorum ama gece boyunca saat kurmuş gibi 2 saatte bir uyanıyorum... daha şimdiden alıştırmalar başladı galiba :)
gripin senin belli mi tarih doğum şekli falan? şimdilik günümüz aynı ama...
hangisi normalmii sorduğunuzz evet bence bana göree çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2 tane normal doğurdumm bunuu nasıll doğurcamm kara kara düşünüyorumm uykularım kaçtıı
aslinda kiz bebeklerin daha gec dogmasi gerekmiyormu malum genetiklerinde var anca hazirlaniyorlardir kaydirigubbakcemile3
almış ya ona bak sen.benimkisi 1 iğne bile almadı ip almış lif örsün:)ben olsam çatlarım torunum doğacak en kötü takım 5tl pazarda maksat sevindirmek değilmi.
Günaydıııınnnn :)
belli sayılır lindencim,bi aksilik olmazsa 22 kasım sezeryan olarak söyledi doktorum.İnşallah daha erken gelmeye kalkmazda 2ayağımızı 1pabuca sokmaz :)
Senin bellimi?
günaydın linden. nasılsın? bitti mi hazırlıklar?
günaydın burcucum :) iyiyim sağol, sen nasılsın? oğlunun da keyfi yerindedir inşallah :)
ben ağırdan aldım biraz herşey yıkandı ütülendi ama çanta hazırlamadım daha. odası da bir kere daha temizlenince halı perde falan takılacak, o da öyle beklemede :) hiç erken gelecekmiş gibi hissetmediğim için oyalanıyorum sanırım :)
sağlığı yerinde olsun önemli olan o ama yine de bayramı geçiririz inşallah....
senin dr bayramda y.dışında olcaktı di mi? sezeryan kesinleşti mi senin?
oğlumun keyfi yerinde çok şükür. sanki daha doğmaya niyeti yok gibi. ne hareketler azaldı ne sancı var ne bişey.. benim de bi tek bebek şekeri kaldı siparişi verdim. 1 hafta-10 gün sonra anca gelicek. o da gelince hazırlıklar tama olucak. bayramda dr olur mu olmaz mı bilmiyorum. yarın kontrol var o zaman sorucam. hem nstye giricem ilk kez. ama diyorum ya bence kasılma falan çıkmayacak:) ben bayramdan önce olsun istiyorum ama hayırlısı tabi. bayramdan önce kendi gelse de normal doğursam. :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?