- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
dün tuhafiyeye gittim. yaşlı bi teyze vardı gelinine şal örcekmiş ille sen beğen ipi dedi. bende beğendim . sonra senın bebeğinede yelek öreyim beğen ip dedi :)) onuda beğendim. buraya bırakırım alırsın dedi .
yazık çok şekerdi ama ...
tuhafiyedeki amcada bana sayısal loto oynattı :roflol:
hayırlısı canım ya gönlüne göre olsun, hem onların hem bizim sağlığımız yerinde olsun, zaten onların keyfine kaldık...
bebek şekeri hastanede gelenlere tutumak için mi? bizim burda kimsemiz yok diye bişey yapmadık hiç, bir kutu çikolata alırız dedik :)
ben nst.ye kaç oldu giriyorum ve artık her seferinde giricekmişim. en son girdiğimde kzımın hoşuna gitmedi tepindi tekmeledi itti herşeyi yaptı yarım yamalak birşey oldu, dr haftaya tekrar alacak bakalım nst.ye... bana hatta aralıkta bile doğabilir kızım gibi geliyor :)
evde gelenler dağıtıcaz. hem ben hem eşim buralı olduğumuzdan bizim ev dolup taşar artık. ist.dan sipariş verdim. zamanında gönderirler umarım.
kasım aralık farketmez. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da tarih önemli değil. ama ben artık sabırsızlanmaya başladım.
ay ne şekerler ya:)
ee canım benim demekki seni kendilerine çok yakın görmüşler ne güzel,hamile şansı die bişey varsa amacayı zengin edersin şeekerim:)
günaydın herkeseee bu aradaa opuyorumnanaktan
eşimin işi varmış gitti geç kalma dedimya inşallah erken gelir.
gezelim dedim , son eksikleri alalım heran herşey olabilirrr :lepi:
prop çıktınız o zaman hastaneden. tekrar hayırlı olsun bebeğin.
kaç kilo verdin doğumda söyle bakalım:)
ıyıyım Linden Demir de fazla iyi ağlamıyor hiç sureklı uyuyor doktor normal dedı bız tedırgın olduk babasıyla galıba hastaneye goturcez
2ye kdr bekleme kararı aldım :) dogurdum hala pımpırıklıyım anasını satayım :))
Siz nasılsınız ?
ıyıyım Linden Demir de fazla iyi ağlamıyor hiç sureklı uyuyor doktor normal dedı bız tedırgın olduk babasıyla galıba hastaneye goturcez
2ye kdr bekleme kararı aldım :) dogurdum hala pımpırıklıyım anasını satayım :))
Siz nasılsınız ?
ohooo dun sbh geldık eve yavrım :) ılk gecemızı gecırdık evde :)
soyluyorum: 83.6 kıloyla doguma gıttım, tam 14.4 kilo almış oldum, sbh eve geldıgımızde 79.3 çıktı, yani sadece 4.3 kilo vermiş oldum :) gram ödem yokmuş vucudumda zaten hıc şişmemiştim..
kafam karıştı bnm şimdi zaten senin oğlun 3 kilodan fazla doğdu bunun eşi var suyu var kanı irini zımbırtısı var 1 kilo mu tutuyormuş onlar ilginç akannehir
bende de ödem olmadı yaw bu kadar az kilo vereceksem yandım ben akannehir
valla katılıorum ya benim oğlan da taş çatlasa 3 kilo doğar heralde ve şu ana kadar 14,5 kilo aldım ne ödem var ne başka bişey sadece 4 kilo falan verirsem eşimin dilinden tövbe kurtulamam,o beni doğumdan sonraki gün koşuya bile başlatmayı düşünüodu:SS
günaydın yaren,hala gezebiliyorsan gez valla,havada güzel. Ben dün çıktım biraz alınacaklar falan vardı,1 saat dayanamadım yürümeye.Eve zor attım kendimi ağrıdan.Acayip bir bel ağrısı saplanıyo yürüyünce.Artık gezmek falan yok bana :1no2:
ya hayatım bende sırf doğumda 9 gider hesaplıodum,emzirirken 4-5 gitse bişi kalmıcaktı:Sben de 10 kiloyu devirdim öncesinde de tiroit tedavsi görürke almıştım hatırı sayılır kilolar :)
emzirirkene falan da veriliyo diyolar bakalım hayırlısı yaw 4 kilo az geldi yaw ben 8den hesaplıyodum iyi oluyodu kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?