2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne şekerler ya:)
ee canım benim demekki seni kendilerine çok yakın görmüşler ne güzel,hamile şansı die bişey varsa amacayı zengin edersin şeekerim:)

evde gelenler dağıtıcaz. hem ben hem eşim buralı olduğumuzdan bizim ev dolup taşar artık. ist.dan sipariş verdim. zamanında gönderirler umarım.

kasım aralık farketmez. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da tarih önemli değil. ama ben artık sabırsızlanmaya başladım.

bazen ben de sabredemiyorum gelsin de doya doya öpüp koklayayım diyorum ama bir yandan da şimdi sadece benimle, doğduğunda başkaları da sevecek kıskanıcam gibi geliyor :)) bencillik başladı biraz. bir de ne kadar geç gelirse doğum iznini o kadar yememiş oluruz hatta 40+ hafta da olabilir yani hemen işe başlama fikri hiç hoşuma gitmiyor

ay ne şekerler ya:)
ee canım benim demekki seni kendilerine çok yakın görmüşler ne güzel,hamile şansı die bişey varsa amacayı zengin edersin şeekerim:)

:)) bitane kız vardı o da , teyze sana taktı diyip güldü :roflol:
amcaya para çıkarsa benıde görürsün dedim . :dance:
şanslıyımdır aslında inşallah tutar teyzeyede dua ettim bol bol . bi ara uğrarım bakalım örüp bırakmışmı . çok hoşuma gitti ama . bayada yaşta vardı. habirede örcem diye uğraşıyor kıyamamm

günaydın herkeseee bu aradaa opuyorumnanaktan
eşimin işi varmış gitti geç kalma dedimya inşallah erken gelir.
gezelim dedim , son eksikleri alalım heran herşey olabilirrr :lepi:

günaydın yaren,hala gezebiliyorsan gez valla,havada güzel. Ben dün çıktım biraz alınacaklar falan vardı,1 saat dayanamadım yürümeye.Eve zor attım kendimi ağrıdan.Acayip bir bel ağrısı saplanıyo yürüyünce.Artık gezmek falan yok bana :1no2:

ıyıyım Linden Demir de fazla iyi ağlamıyor hiç sureklı uyuyor doktor normal dedı bız tedırgın olduk babasıyla galıba hastaneye goturcez

2ye kdr bekleme kararı aldım :) dogurdum hala pımpırıklıyım anasını satayım :))

Siz nasılsınız ?

prop çıktınız o zaman hastaneden. tekrar hayırlı olsun bebeğin.
kaç kilo verdin doğumda söyle bakalım:)

kızlar hastane ıcın mutlaka bı kalın sabahlık koyun, ben koymamıstım hep suslu susluydu, usumedım de zaten yanı hıssetmedım ama meger usumusum gazımız oldu cok zorlandık daha 1. gunden.. hemen gıdıp aldı annemler kalın coraplar ve kalın bı sabahlık da anca rahatladı oğlum

Prop cidden pimpiriklisin ama bu kadar evham yapma.o şimdi haftasını tamamlıyor bı normal dogum zamanı gelsin o zaman gor sen onu:)

prop çıktınız o zaman hastaneden. tekrar hayırlı olsun bebeğin.
kaç kilo verdin doğumda söyle bakalım:)

ohooo dun sbh geldık eve yavrım :) ılk gecemızı gecırdık evde :)

soyluyorum: 83.6 kıloyla doguma gıttım, tam 14.4 kilo almış oldum, sbh eve geldıgımızde 79.3 çıktı, yani sadece 4.3 kilo vermiş oldum :) gram ödem yokmuş vucudumda zaten hıc şişmemiştim..

hoşgeldin prop,maşallah baya iyisin,doğumdan önce 2 hafta yatarım artık ameliyattan sonra diyodun,bak ayaklandın bile Demirde iyidir mutlaka,çok telaş yapmayın
Oyy ne güzel kuzun yanında artıkboshayallersmile

:) kız kendin nazar değdireceksin oğluna, uyuya uyuya büyüyecek tabi.. bazı bebekler öyle olabiliyor ama arkadaşım da emzirmek için zorla uyandırıyordu ama normal bir durum. tabi senin içinin rahat etmesi de çok önemli, dr normal diyecektir büyük ihtimalle ama...
valla ya önce de sonra da pimpiriklenmeye devam :)))

biz de de herşey yolunda, burda herkes ekim annesi oluyor ben de belki aralık annesi olurum, kasım anneleri bi avuç kalır

bu arada demirin fotosuna baktım az önce çok şirin maşallah benim yerime de öp kokla burcu yaa... azcık daha toparlan da doğum hikayeni dinleriz artık :)

Son düzenleme:

kafam karıştı bnm şimdi zaten senin oğlun 3 kilodan fazla doğdu bunun eşi var suyu var kanı irini zımbırtısı var 1 kilo mu tutuyormuş onlar ilginç akannehir

bende de ödem olmadı yaw bu kadar az kilo vereceksem yandım ben akannehir

valla katılıorum ya benim oğlan da taş çatlasa 3 kilo doğar heralde ve şu ana kadar 14,5 kilo aldım ne ödem var ne başka bişey sadece 4 kilo falan verirsem eşimin dilinden tövbe kurtulamam,o beni doğumdan sonraki gün koşuya bile başlatmayı düşünüodu:SS

ben de 10 kiloyu devirdim öncesinde de tiroit tedavsi görürke almıştım hatırı sayılır kilolar :)
emzirirkene falan da veriliyo diyolar bakalım hayırlısı yaw 4 kilo az geldi yaw ben 8den hesaplıyodum iyi oluyodu kötükedihüso

Günaydın kızlar,

Offf bugün geçmek bilmiyor. Yarın sabah doğuma gidicem; son kez eşyalarımı kontrol etmem, banyo yapmam, kuaföre gitmem, tekrar fotoğrafçıyı aramam lazım. Ama uyuşmuş gibiyim sanki ben değil de başkası doğuracakmış gibi...akannehir

Bu sabah tartıldım uzun bir aradan sonra, tamı tamına 14 kg almışım ohaoldumsmile. Bakalım kaçı gidecek???????????

Bu arada hoş geldin prop

gezince daha iyi oluyor canım ya . evde otur otur ayaklarım şişiyor. bel ağrım falan yok çok şükür. kendimi ii hissediyorum nazar değmesinn :)
eşimde kızıyor geçen gün üst üste gezmye gittim söylendı durdu. yollarda doğurcan diyor :)) iyi hissetmesem gitmem diyorum bende.
bugun son olur zaten . bidaha çıkmam bende

prop ohh oğluşun yanında ne güzeel biz daha doğuramadıkkk sempatiksalakcinni
maşallah uyusun işte fazla pimpiriklenme canım . gününü tamamlasın ozamanda uyusa diye bakarsın :)

HOşgeldin prop taze anne.. boşver götürme bence hastaneye yeni doğan bebekler devamlı uyuyor zaten. bazı arakdaşlarım zorla uyandırıp emziriyorlardı oradan biliyorum.
Benim sabahlığım kalın. yanıma lizöz de aldım :) çoraplar da.. söylediğin iyi oldu gene de canım.
amma ve lakin henüz sancı yok fakat bebeği daha aşağıda hissediyorum yürürken farkediyorum.

Son düzenleme:
ya hayatım bende sırf doğumda 9 gider hesaplıodum,emzirirken 4-5 gitse bişi kalmıcaktı:S
vay be bendeki matematiğe bak sanki doğuma değil liposuction a gidiom hastaneye:)))
tüh yahu neyse bakalım inşallah veriririz şeker ya,benim daha doğum şekli de belli değil zaten:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…