- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah,valla ben çatı muayenesine alıştım 31. haftada bile yaptırmak zorunda jkalıncaAynen öyle...
o gece yani 21 ekimde kanamam oldu ve yavaş yavaş sancı gelmeye başladı..Hemen sıcak bi duş aldım eşime hastaneye gidiyoruz dedim..Eli ayağı birbirine dolandı neyse çantamızı alıp evi toparlayıp hastaneye gittik..Yolda sancılarım devam etti 10 dk da bir..Hastanede ebe ve hemşire muayene etmeye kalktılar açılma var mı diye ama o kadar canım yandı ki resmen sesimle hastaneyi çınlattım..bırakıp gittilr ama birazdan tekrar geldilermuayene etmemiz lazım yoksa yatış yapamazsın hastaneye doğum başlamış olabilir dediler..bi daha denediler ama benim canım yine çok yandı ve bakamadılar..Ve bana muayene olmadığıma dair bir kağıt imzalattılar..Sancın 50 sn de bir falan gelmeye başlarsa muhakkak gel dediler..Kasabada kaldığımız için oraya geri dönemedik ve yakındaki bir otele gittik..Doktor sabah 9 da gelsinler demiş..Gece 2 den sabah 9 a kadar gözüm saatte kaç dakikada bir sancı geliyor diye baktımve bebeğim hastaneye gidene kadar gelmesin diye dua ettim..Bu arada annemlere haber verdik onlar da gece Gaziantepten yola çıktılar..biz saat 9 30 da hastaneye gittik doktor bir de ben deneyeyim bakmazsak olmaz deyincemecburen muayene oldum ama yine çığlıklar eşliğinde..Canım çok yandı..4 cm olmuş açıklığım.Doktorum fiziksel olarak bir engel yok ama sen bu şekilde normal doğum yapamazsın Allah korusun ıkınamazsan falan bebeğin kafası sıkışır sıkıntıya girer dedi...Sancılarım iyice şiddetlenmişti..1.-2 saat daha kalsam normal doğum olacaktı ama kısmet değilmiş.Sonda takılırken de çok sıkıntı çektim ağladımresmen1..22 ekim saat 12 de spinal sezeryan oldum ve kızım dünyaya geldi..Hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan oldum ama kzızm için herşeye değer..Allah bekleyen herkese de bu mutluluğu yaşatsın..bebeklerini kucaklarına alanlara da hayırlısıyla büyütmeyi nasibetsin...
Çok uzun oldu sanırım...
canım sen de atlattın hayırlısıyla anne oldun artık.. allah sağlıklı uzun ömür versin kızına. bizim için de kokla öp onuu..selam kızlar nasılsını zçok isterdim ama geçmişi okuyamıycam kızım ağlıyo
28 ekim perşembe saat 8:50 de duru bebekte dünyaya geldi 3200 gr 50 cm çok şükür ikimizde iyiyiz
genel sezeryan oldum bebeğim emiyor ama sütüm pek yok bugün yeni yemek yemeye başladım bakalım artık şimdilik biraz doktor önerisi üzerine mama takviyesi yapıyorum
şimdilik bu kadar yine gelirim
taze anneler burdaymış.... :)
bijo, toprak neler yapıyo? yıkamak kolay mı? sevdi mi suyu?
bir de doğum yapanlar, fırsatını bulursanız
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
diye bi link vardı ya, yazarsınız belki hikayelerinizi...
Prop cidden pimpiriklisin ama bu kadar evham yapma.o şimdi haftasını tamamlıyor bı normal dogum zamanı gelsin o zaman gor sen onu:)
hoşgeldin prop,maşallah baya iyisin,doğumdan önce 2 hafta yatarım artık ameliyattan sonra diyodun,bak ayaklandın bileDemirde iyidir mutlaka,çok telaş yapmayın
Oyy ne güzel kuzun yanında artıkboshayallersmile
:) kız kendin nazar değdireceksin oğluna, uyuya uyuya büyüyecek tabi.. bazı bebekler öyle olabiliyor ama arkadaşım da emzirmek için zorla uyandırıyordu ama normal bir durum. tabi senin içinin rahat etmesi de çok önemli, dr normal diyecektir büyük ihtimalle ama...
valla ya önce de sonra da pimpiriklenmeye devam :)))
biz de de herşey yolunda, burda herkes ekim annesi oluyor ben de belki aralık annesi olurum, kasım anneleri bi avuç kalır
bu arada demirin fotosuna baktım az önce çok şirin maşallahbenim yerime de öp kokla burcu yaa... azcık daha toparlan da doğum hikayeni dinleriz artık :)
kafam karıştı bnm şimdi zaten senin oğlun 3 kilodan fazla doğdu bunun eşi var suyu var kanı irini zımbırtısı var 1 kilo mu tutuyormuş onlar ilginç akannehir
bende de ödem olmadı yaw bu kadar az kilo vereceksem yandım ben akannehir
Günaydın kızlar,
Offf bugün geçmek bilmiyor. Yarın sabah doğuma gidicem; son kez eşyalarımı kontrol etmem, banyo yapmam, kuaföre gitmem, tekrar fotoğrafçıyı aramam lazım. Ama uyuşmuş gibiyim sanki ben değil de başkası doğuracakmış gibi...akannehir
Bu sabah tartıldım uzun bir aradan sonra, tamı tamına 14 kg almışım ohaoldumsmile. Bakalım kaçı gidecek???????????
Bu arada hoş geldin prop
gezince daha iyi oluyor canım ya . evde otur otur ayaklarım şişiyor. bel ağrım falan yok çok şükür. kendimi ii hissediyorum nazar değmesinn :)
eşimde kızıyor geçen gün üst üste gezmye gittim söylendı durdu. yollarda doğurcan diyor :)) iyi hissetmesem gitmem diyorum bende.
bugun son olur zaten . bidaha çıkmam bende
prop ohh oğluşun yanında ne güzeel biz daha doğuramadıkkk sempatiksalakcinni
maşallah uyusun işte fazla pimpiriklenme canım . gününü tamamlasın ozamanda uyusa diye bakarsın :)
HOşgeldin prop taze anne.. boşver götürme bence hastaneye yeni doğan bebekler devamlı uyuyor zaten. bazı arakdaşlarım zorla uyandırıp emziriyorlardı oradan biliyorum.
Benim sabahlığım kalın. yanıma lizöz de aldım :) çoraplar da.. söylediğin iyi oldu gene de canım.
amma ve lakin henüz sancı yok fakat bebeği daha aşağıda hissediyorum yürürken farkediyorum.
bu arada propcum hiç sıkıntı yapma benim erkek kardeşim de doğduğunda gece boyu deliksiz uyurmuş annem zorla uyandırır emzirirmiş hiç ağlamazmış annem korkup başıan gelip nefes alıo mu die bakarmış:S
yani maşallah de demekki bebeğin çok huzurlu Rabbim nazardan saklasın
kız bafo sen hala burda mısın anam yoksa doğumhaneden mi girdin :roflol: ne zaman doğacak bu kız istihareye yatıcaz valla
prop toprak da hep uyuyor nie telaş yaptınız anlamadım :S bırakın çocuğu bi gününü tamamlasın yaa..
ben hastaneye uzun kollu pijamalarla gittim ama yandım tutuştum :S sırtıma da hiçbişey giymedim valla demek herkes değişik değişik yaşıyor..
şükür bizim gaz sorunumuz hiç yok şimdilik. daha hiç gazını çıkarmadım ya emerken ya da emzirdikten sonra kendi kendine çıkarıyor paşam
yatakodamda yatağın üstüne güneş geliyodu baya. toprağın eldivenlerini şapkasını çıkardım güneşe yatırdım. bi uyumuşşşş :) heryeri sımmsıcak olmuş gidip gelip bakıyorum mayışmış çok mutlu uyuyor :))
az önce yazdığım gibi canım, şu an güneşlenerek uyuyor kendileri :) şimdilik çok çok uslu.. uyuyor, kalkıyor, emiyor, yatıyor. sadece altını açtığımız zaman sanki etini koparıyomuşuz gibi ağlıyor :S çıtçıtlı badisini kapattığımız anda susuyor nerden anlıyo çözemedik :)) gaz sorunumuz yok şimdilikkendi kendine çıkarıyor gece de 2-3 kere kalkıp emip yatıyor.. yıkamak kolay, suyu seviyor da soyana kadar da akla karayı seçiyoruz çok bağırıyor :) çok namuslu benim oğlum :1closedeyes:
az önce yazdığım gibi canım, şu an güneşlenerek uyuyor kendileri :) şimdilik çok çok uslu.. uyuyor, kalkıyor, emiyor, yatıyor. sadece altını açtığımız zaman sanki etini koparıyomuşuz gibi ağlıyor :S çıtçıtlı badisini kapattığımız anda susuyor nerden anlıyo çözemedik :)) gaz sorunumuz yok şimdilikkendi kendine çıkarıyor gece de 2-3 kere kalkıp emip yatıyor.. yıkamak kolay, suyu seviyor da soyana kadar da akla karayı seçiyoruz çok bağırıyor :) çok namuslu benim oğlum :1closedeyes:
teşekkür ederiz teyzesii, sabırsızlıkla bekliyoruz prenses kızını :jeyyar::jeyyar:maşallah canım allah nazarlardan korusun.Oğluna bayılıyorum bayılıyorum çok yakışıklı yahu:)))))maşalllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhh kırk bin kere milyarlar kere:)
maşallah aynenay bıjo bızım de aynen :S eger altı doluysa ve acıosak acan akdr aglayı snr susuyo, eger sadece cıs yaptıysa ve bız altını degıstırıosak ortalıgı ınanılmaz bırbırıne katıyo :)) yıne maşallahtek derdımız bu olsun
sağolasın linden teyzesi.. ben de öyle sanıyodum ama öyle değilmiş lindencim :)bebekler altını açınca rahatlar susar, toprak bezini çok sevmiş demek ki sıcak sıcak :)
aman canım hep böyle uslu sorunsuz olsun inşallah, maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?