2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada propcum hiç sıkıntı yapma benim erkek kardeşim de doğduğunda gece boyu deliksiz uyurmuş annem zorla uyandırır emzirirmiş hiç ağlamazmış annem korkup başıan gelip nefes alıo mu die bakarmış:S
yani maşallah de demekki bebeğin çok huzurlu Rabbim nazardan saklasın

hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah,valla ben çatı muayenesine alıştım 31. haftada bile yaptırmak zorunda jkalınca (

bu arada kızlar spinal sezeryan nasıl bişey biri kısaca açıklayabilir mi? ama lütfen sitelerden kopyalama yapmayın çünkü okudum okudum b ilimsel şeylerden öteye gitmio ben yaşayan veya bilenden kısaca öğrenmek istiorum

Bafo burada olduğuna göre bugün de doğurmadın :))
umarım benimki de sana benzer, son güne kadar bekler kızım...

Son düzenleme:
canım sen de atlattın hayırlısıyla anne oldun artık.. allah sağlıklı uzun ömür versin kızına. bizim için de kokla öp onuu..

YarinYAYarım dogumu olacaklara Allah yardımcı olsun ben hala doğurmadım 2 kasımı bekliyor demekki

kız bafo sen hala burda mısın anam yoksa doğumhaneden mi girdin :roflol: ne zaman doğacak bu kız istihareye yatıcaz valla

prop toprak da hep uyuyor nie telaş yaptınız anlamadım :S bırakın çocuğu bi gününü tamamlasın yaa..

ben hastaneye uzun kollu pijamalarla gittim ama yandım tutuştum :S sırtıma da hiçbişey giymedim valla demek herkes değişik değişik yaşıyor..
şükür bizim gaz sorunumuz hiç yok şimdilik. daha hiç gazını çıkarmadım ya emerken ya da emzirdikten sonra kendi kendine çıkarıyor paşam

yatakodamda yatağın üstüne güneş geliyodu baya. toprağın eldivenlerini şapkasını çıkardım güneşe yatırdım. bi uyumuşşşş :) heryeri sımmsıcak olmuş gidip gelip bakıyorum mayışmış çok mutlu uyuyor :))

öff kusura bakmayın kızlar yedir alt degıstır gaz cıkart uyut yaptık da :) sorunu cozduk soyduk beebgı şak dıye uyandı babası saolsun arastırdı buldu hemen ınternetten :) gecmısı okuyup gelıom

az önce yazdığım gibi canım, şu an güneşlenerek uyuyor kendileri :) şimdilik çok çok uslu.. uyuyor, kalkıyor, emiyor, yatıyor. sadece altını açtığımız zaman sanki etini koparıyomuşuz gibi ağlıyor :S çıtçıtlı badisini kapattığımız anda susuyor nerden anlıyo çözemedik :)) gaz sorunumuz yok şimdilik kendi kendine çıkarıyor gece de 2-3 kere kalkıp emip yatıyor.. yıkamak kolay, suyu seviyor da soyana kadar da akla karayı seçiyoruz çok bağırıyor :) çok namuslu benim oğlum :1closedeyes:

Prop cidden pimpiriklisin ama bu kadar evham yapma.o şimdi haftasını tamamlıyor bı normal dogum zamanı gelsin o zaman gor sen onu:)

hoşgeldin prop,maşallah baya iyisin,doğumdan önce 2 hafta yatarım artık ameliyattan sonra diyodun,bak ayaklandın bile Demirde iyidir mutlaka,çok telaş yapmayın
Oyy ne güzel kuzun yanında artıkboshayallersmile

kızlar kızlar.. sbh 5ten oglen12ye kdr emmeyınce, durtuyoruz ufluyoruz sallıyoruz kaldırıoruz cımcıklıoruz uyanmayınca panık olduk :) ama sıcaktanmış garıbım bı soyduk anında actı gozlerı emdı yattı cok sukur :)

gaz problemı yasıoruz, daha cok mınıgız ondandır belkı corek otu kaynattık ıctım bugun daha ıyıyız ılk gun cok kotuydu :S sut gelene kdr hava emdı garıbım ben de usutunce fena oldu..

maşallah canım allah nazarlardan korusun.Oğluna bayılıyorum bayılıyorum çok yakışıklı yahu:)))))maşalllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhh kırk bin kere milyarlar kere:)

ay bıjo bızım de aynen :S eger altı doluysa ve acıosak acan akdr aglayı snr susuyo, eger sadece cıs yaptıysa ve bız altını degıstırıosak ortalıgı ınanılmaz bırbırıne katıyo :)) yıne maşallah tek derdımız bu olsun

bebekler altını açınca rahatlar susar, toprak bezini çok sevmiş demek ki sıcak sıcak :)
aman canım hep böyle uslu sorunsuz olsun inşallah, maşallah ona

maşallah canım allah nazarlardan korusun.Oğluna bayılıyorum bayılıyorum çok yakışıklı yahu:)))))maşalllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhh kırk bin kere milyarlar kere:)
teşekkür ederiz teyzesii, sabırsızlıkla bekliyoruz prenses kızını :jeyyar::jeyyar:

maşallah aynen evet tek derdimiz bu olsun valla da el ayak karışıyo o kadar bağırınca. kaç kere de işedi altını açınca mahvetti kıyafetlerini battaniyesini

bebekler altını açınca rahatlar susar, toprak bezini çok sevmiş demek ki sıcak sıcak :)
aman canım hep böyle uslu sorunsuz olsun inşallah, maşallah ona
sağolasın linden teyzesi.. ben de öyle sanıyodum ama öyle değilmiş lindencim :)

oyyy maşallahhh

aso ve bijoux çok sevindim ya bebislerinizle mesgulsunuz ne guzel. Demek altini açinca agliyor ay yerim ben onlari yaaaaaaa, benimde kizim gelse agucuk gugucuk yapsammmmmmmmm, masaallah subhanallah barekallah

Son düzenleme:
Aso da mı doğurdu kaydirigubbakcemile3 Asocum hala doğuramadın mı yaaa, bak konuşa konuşa doğurdum ben :))

Bijoo sancıların ne alemde, şu rahım toparlama sancıları? emzırırken akla karayı secıyorum ben aynı oncekı kasılmalar gıbı kasılmam oluo..

ooo taze anneler burdaymış:)))kızlar moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli psikolocik deli oldum iyice doğurunca düzeldimi psikolojiniz yoksa daha mı kötü oluyor insan ya tepine tepine ağlamak istiyorum bu ne yaaa(

ay miracle ben de son zamnlarda ock bunalmıstım sımdı cok relax oldum oglumu seyredıp seyredıp sakınlesıyorum :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…