emzirdim geldim..Bijoo sancıların ne alemde, şu rahım toparlama sancıları? emzırırken akla karayı secıyorum ben aynı oncekı kasılmalar gıbı kasılmam oluo..
az önce yazdığım gibi canım, şu an güneşlenerek uyuyor kendileri :) şimdilik çok çok uslu.. uyuyor, kalkıyor, emiyor, yatıyor. sadece altını açtığımız zaman sanki etini koparıyomuşuz gibi ağlıyor :S çıtçıtlı badisini kapattığımız anda susuyor nerden anlıyo çözemedik :)) gaz sorunumuz yok şimdilikkendi kendine çıkarıyor gece de 2-3 kere kalkıp emip yatıyor.. yıkamak kolay, suyu seviyor da soyana kadar da akla karayı seçiyoruz çok bağırıyor :) çok namuslu benim oğlum :1closedeyes:
ay bıjo bızım de aynen :S eger altı doluysa ve acıosak acan akdr aglayı snr susuyo, eger sadece cıs yaptıysa ve bız altını degıstırıosak ortalıgı ınanılmaz bırbırıne katıyo :)) yıne maşallahtek derdımız bu olsun
ay miracle ben de son zamnlarda ock bunalmıstım sımdı cok relax oldum oglumu seyredıp seyredıp sakınlesıyorum :asigim:
hayirli olsun canimkızlar hepinize merhabalar,
kaç gündür giremedim nete...geçmişi de atlaya zıplaya okumaya çalıştım...
bebeklerini kucaklarına alan yeni anneler gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün inş. bebişlerinizi...
darısı bana ve diğer bekleyen anne adaylarına..
benim de geri sayım başladı artık..son 12 gün...
benimde kısmetse 12 kasımda 8:30 da epidural sezo olacak inş doğumum..ben öyle olmasını istedim..
12-11-10 tarihi hoşuma gitti..bi de bu tarih eşimin beni ailemden istediği ve nişanımızın olduğu tarih..özel anlamıda var yani..bakalım artık hayırlısı...
canim gözün aydin güle güle büyüt bebeginiopuyorumnanaktanAynen öyle...
o gece yani 21 ekimde kanamam oldu ve yavaş yavaş sancı gelmeye başladı..Hemen sıcak bi duş aldım eşime hastaneye gidiyoruz dedim..Eli ayağı birbirine dolandı neyse çantamızı alıp evi toparlayıp hastaneye gittik..Yolda sancılarım devam etti 10 dk da bir..Hastanede ebe ve hemşire muayene etmeye kalktılar açılma var mı diye ama o kadar canım yandı ki resmen sesimle hastaneyi çınlattım..bırakıp gittilr ama birazdan tekrar geldilermuayene etmemiz lazım yoksa yatış yapamazsın hastaneye doğum başlamış olabilir dediler..bi daha denediler ama benim canım yine çok yandı ve bakamadılar..Ve bana muayene olmadığıma dair bir kağıt imzalattılar..Sancın 50 sn de bir falan gelmeye başlarsa muhakkak gel dediler..Kasabada kaldığımız için oraya geri dönemedik ve yakındaki bir otele gittik..Doktor sabah 9 da gelsinler demiş..Gece 2 den sabah 9 a kadar gözüm saatte kaç dakikada bir sancı geliyor diye baktımve bebeğim hastaneye gidene kadar gelmesin diye dua ettim..Bu arada annemlere haber verdik onlar da gece Gaziantepten yola çıktılar..biz saat 9 30 da hastaneye gittik doktor bir de ben deneyeyim bakmazsak olmaz deyincemecburen muayene oldum ama yine çığlıklar eşliğinde..Canım çok yandı..4 cm olmuş açıklığım.Doktorum fiziksel olarak bir engel yok ama sen bu şekilde normal doğum yapamazsın Allah korusun ıkınamazsan falan bebeğin kafası sıkışır sıkıntıya girer dedi...Sancılarım iyice şiddetlenmişti..1.-2 saat daha kalsam normal doğum olacaktı ama kısmet değilmiş.Sonda takılırken de çok sıkıntı çektim ağladımresmen1..22 ekim saat 12 de spinal sezeryan oldum ve kızım dünyaya geldi..Hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan oldum ama kzızm için herşeye değer..Allah bekleyen herkese de bu mutluluğu yaşatsın..bebeklerini kucaklarına alanlara da hayırlısıyla büyütmeyi nasibetsin...
Çok uzun oldu sanırım...
canim bende 75.5 olmusum yani toplamda 16.5kilo almisim insallah hemencecik veririz kilolarikaydirigubbakcemile5ohooo dun sbh geldık eve yavrım :) ılk gecemızı gecırdık evde :)
soyluyorum: 83.6 kıloyla doguma gıttım, tam 14.4 kilo almış oldum, sbh eve geldıgımızde 79.3 çıktı, yani sadece 4.3 kilo vermiş oldum :) gram ödem yokmuş vucudumda zaten hıc şişmemiştim..
öff kusura bakmayın kızlar yedir alt degıstır gaz cıkart uyut yaptık da :) sorunu cozduk soyduk beebgı şak dıye uyandı babası saolsun arastırdı buldu hemen ınternetten :) gecmısı okuyup gelıom
bu da benim sevgilim işteson aşkım:asigim:
ay miracle ben de son zamnlarda ock bunalmıstım sımdı cok relax oldum oglumu seyredıp seyredıp sakınlesıyorum :asigim:
emzirdim geldim..
rahim sancılarım özellikle ilk doğurduğum gün çok fenaydı :S kasılıp kasılıp durdu.. gün geçtikçe azaldı bugün hatta hiç olmadı gibi bişey. ama ben sabah akşam ağrı kesici kullanıyorum belki ondan da hissetmiyo olabilirim. kasıldığında da kanama geliyor zaten sanırım kendimi temizliyor kasılarak.. emzirirken de dikkat etmedim dur edim bi daha..
güzel bişey işte demek ki rahimin toparlanıyor hemen
yawrum benim ya allahım korusun bunları melek işte güzelliğe bak maşallah
masallah canim cok tatli yerim ben onuopuyorumnanaktan
ben agrı kesıcı almamaya calısıorum orda ıkı tane ıgne yaptırdım hergun bı tane olmak uzere donunce dun gulme krızıne soktu annemle kocam benı :S tabı acayıp agrım oldu ıc dıkıslerde :) bı tane mınoset aldım onun dısında almadım henuz gerekırse alırım dıye.. ama ozellıkle emzırırken cok agrı oluo bak bı dıkkat et sen.. oyyy ne zaman duzelecez acabaakannehir
sadece demir hapı ve antibiyotik kullanıyorum..
nasıl yani antibiyotik kullanırken emzirebilir miyiz bebişlerimizi??:uhm:
çoook namuslu çokk :)Bijoo Topyak bey pek hayalı namuslu sanırım, görmenizi istemiyor şeyini, kızıyor altı açılınca :roflol: . ayy çok özeniyorum ya maşallah.. darısı kısa zamanda bizlere olsun.
ben de çook merak ediyorum bebeğimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?