2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bijoo sancıların ne alemde, şu rahım toparlama sancıları? emzırırken akla karayı secıyorum ben aynı oncekı kasılmalar gıbı kasılmam oluo..
emzirdim geldim..

rahim sancılarım özellikle ilk doğurduğum gün çok fenaydı :S kasılıp kasılıp durdu.. gün geçtikçe azaldı bugün hatta hiç olmadı gibi bişey. ama ben sabah akşam ağrı kesici kullanıyorum belki ondan da hissetmiyo olabilirim. kasıldığında da kanama geliyor zaten sanırım kendimi temizliyor kasılarak.. emzirirken de dikkat etmedim dur edim bi daha..

güzel bişey işte demek ki rahimin toparlanıyor hemen

oyy yerim onları beeeennn :asigim:
ablamınkide ilk 1 hafta felan ağlamıştı altı açıldığında daha öğrenemediler kıyamam onlara kaydirigubbakcemile3
sonra alıştı şimdi altı açılırken mırıl mırıl mırıldanıyo :roflol:

ben halen doğuramadım işin ilginçi ağrım neyimde yok akannehir
doktorumda 38+2 de çatı muaynesi yapmadı inanmıyomuş çatı muaynesine o son dakikaya kadar belli olmaz ne zaman 40 haftan dolar ağrın olur ozaman bakarım dedi şimdi bakmamın bi anlamı yok ne desem boş dedi :umursamaz:
bende iyi ozaman zaten benim sınırım 9 kasım o tarihe kadar kendi isteğiyle geldi geldi gelmedi beklemem sezeryan dedim tamam dedi :sinifsinif:

ay miracle ben de son zamnlarda ock bunalmıstım sımdı cok relax oldum oglumu seyredıp seyredıp sakınlesıyorum :asigim:

darısı bana propp kendimi temizliğe verdim canım acıya acıya iş yapıyorum kafamı dağıtmam lazım yoksa kocama fena çatacam dün kayınvalidem geldi ondan bu kadar kötü oldum ya azcık beni düşündüğü için geldiğini bilsem samimiyeine inansam gelsin dicem ama bu halde benden yemek iş bekliyolar bana bi hayrı yok ki sırf diğer eltime gıcık oldu diye gelmiş bana 38.haftalık hamile kadına bu stres yaşatılır mı

hayirli olsun canim
canim gözün aydin güle güle büyüt bebeginiopuyorumnanaktan
canim bende 75.5 olmusum yani toplamda 16.5kilo almisim insallah hemencecik veririz kilolarikaydirigubbakcemile5
öff kusura bakmayın kızlar yedir alt degıstır gaz cıkart uyut yaptık da :) sorunu cozduk soyduk beebgı şak dıye uyandı babası saolsun arastırdı buldu hemen ınternetten :) gecmısı okuyup gelıom

allah kolaylik versin canim:1hug:

ay miracle ben de son zamnlarda ock bunalmıstım sımdı cok relax oldum oglumu seyredıp seyredıp sakınlesıyorum :asigim:

prop ne zaman yazcan doğum hikayeni? Kimse yazmıyo yahuCADIARZU
Birde şey sorcam bebeği kendi odasındamı yatırmaya başladınız hemen,yoksa sizin odada falanmı yatıyo?

ben agrı kesıcı almamaya calısıorum orda ıkı tane ıgne yaptırdım hergun bı tane olmak uzere donunce dun gulme krızıne soktu annemle kocam benı :S tabı acayıp agrım oldu ıc dıkıslerde :) bı tane mınoset aldım onun dısında almadım henuz gerekırse alırım dıye.. ama ozellıkle emzırırken cok agrı oluo bak bı dıkkat et sen.. oyyy ne zaman duzelecez acabaakannehir

Gripin bizim odada yatıyo tabı sepetınde, gun ıcınde evın cesıtlı koselerını gezıo ama gece benım yanımda.. beraber uyuyp uyanıyoruz, ben yardım ıstemedıkce annem de kayınvalıdem de dokunmuolar butun işlerini ben yaptım yapıyorum hemen alısayım dıye, ama bazen cınnet gecırcek gıbı olunca ay alın sunun gazını cıkarın dıorum zaten herkes cok meraklı hemen gelıolar işte :)

Doğum hıkayemı dun gece yazacaktım uyumuşum, bu gece işalla

şimdi gene emzirdim geldim. zaten mememe bantlamayı düşünüyorum artık kendisini bir tanesini hiç sevmiyo diğerini de resmen emzik niyetine kullanıyo işi bitince bile bırakmıyo tam çekicem başlıyo harıl harıl emmeye tekrar akannehir

dikkat ettim ben oturduğum için dikişlerim acıyo sanıyodum ama yok rahim içinden geliyo sanırım o sızı, evet senin dediğin gibi galiba. ben de bugün kestim ağrı kesiciyi artık.. sadece demir hapı ve antibiyotik kullanıyorum..

oy maşallah demireee melek o melekkk. ne güzel kokuyolar di mi. valla kokla kokla bi hal oluyorum. yıkandığı zaman hiç sevmiyorum sabun şampuan kokuyo o zaman :1closedeyes:

Son düzenleme:
nasıl yani antibiyotik kullanırken emzirebilir miyiz bebişlerimizi??:uhm:

sezeryan sonrası antibiyotikleri var hayatım. dikişlerimizin iltihap kapmaması için içiyoruz. süte etki etmiyor, zaten etse yazmaz ki dr.lar..

Bijoo Topyak bey pek hayalı namuslu sanırım, görmenizi istemiyor şeyini, kızıyor altı açılınca :roflol: . ayy çok özeniyorum ya maşallah.. darısı kısa zamanda bizlere olsun.
ben de çook merak ediyorum bebeğimi..

bu arada ilona aynı sözleri benim doktorum söyledi çatı muayenesi hakkında. şimdi belli olmaz dedi ancak sancılar başlayınca...

Son düzenleme:
çoook namuslu çokk :)
canım benim az kaldı senin de. hayırlısıyla kavuşursun oğluna inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…