sezeryan sonrası antibiyotikleri var hayatım. dikişlerimizin iltihap kapmaması için içiyoruz. süte etki etmiyor, zaten etse yazmaz ki dr.lar..
Yok kız ben doğurmadım daha:)))) benim kızım assolist sondan gelcekAso da mı doğurdu kaydirigubbakcemile3 Asocum hala doğuramadın mı yaaa, bak konuşa konuşa doğurdum ben :))
Bijoo sancıların ne alemde, şu rahım toparlama sancıları? emzırırken akla karayı secıyorum ben aynı oncekı kasılmalar gıbı kasılmam oluo..
bu da benim sevgilim işteson aşkım:asigim:
çoook namuslu çokk :)
canım benim az kaldı senin de. hayırlısıyla kavuşursun oğluna inşallahh
kız bafo sen hala burda mısın anam yoksa doğumhaneden mi girdin :roflol: ne zaman doğacak bu kız istihareye yatıcaz valla
prop toprak da hep uyuyor nie telaş yaptınız anlamadım :S bırakın çocuğu bi gününü tamamlasın yaa..
ben hastaneye uzun kollu pijamalarla gittim ama yandım tutuştum :S sırtıma da hiçbişey giymedim valla demek herkes değişik değişik yaşıyor..
şükür bizim gaz sorunumuz hiç yok şimdilik. daha hiç gazını çıkarmadım ya emerken ya da emzirdikten sonra kendi kendine çıkarıyor paşam
yatakodamda yatağın üstüne güneş geliyodu baya. toprağın eldivenlerini şapkasını çıkardım güneşe yatırdım. bi uyumuşşşş :) heryeri sımmsıcak olmuş gidip gelip bakıyorum mayışmış çok mutlu uyuyor :))
ooo taze anneler burdaymış:)))kızlar moralim çok bozuk ağlamak istiyorum sürekli psikolocik deli oldum iyice doğurunca düzeldimi psikolojiniz yoksa daha mı kötü oluyor insan ya tepine tepine ağlamak istiyorum bu ne yaaa(
valla kızlar doğum sonrası psikilojisi benim açımdan hamilelikten daha zor :S
Evet cnm ya lohusa depresyonu işte :S Daha hassas daha alıngan daha sinirli daha ağlamaya müsait oluyor insan.:S umarım çabuk atlatırızvalla kızlar doğum sonrası psikilojisi benim açımdan hamilelikten daha zor :S
11 kısı dogurmus lıstede suan
helin ve dilemma yok ustelık
ya ben niye dogurmuyorum
Canım son 3 gün işte 3 gün sonra dananın kuyruğu kopcak darısı sana inşallah
yok daha başka şeyler.. yaşicaksınız işte. en rahat şekilde atlatırsınız umarım..canım özel diilse eğer sorabilirmiyim neden?
çünkü ben şimdi bitmiş durumdayım kullanmadığım ürürn kalamdı ama vücudumun tamamı çatlak dolu,hayatım boyunca hep boy kilo orantım zayıf die egeçerken resmen aşırır kilolu duruma geldim,hiçbişeyi kendime yakıştıramıyorum,kendimi ilgisiz sevgisiz çirkin hissediorumha bi de her şeye ağllamam da cabası
aynen öyle canım. inşallah inşallah..Evet cnm ya lohusa depresyonu işte :S Daha hassas daha alıngan daha sinirli daha ağlamaya müsait oluyor insan.:S umarım çabuk atlatırız
bide bennnnnnnn bide bennnnnnnn dogursammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?