bu da benim sevgilim işteson aşkım:asigim:
bide bennnnnnnn bide bennnnnnnn dogursammm
maşşallah Allah sağlık sıhhatten ayırmasın bebişini çok tatlı. darısı da biran önce bize inşallah. doğum hikayeni de bekliyoruz.
oy maşallah demireeemelek o melekkk. ne güzel kokuyolar di mi. valla kokla kokla bi hal oluyorum. yıkandığı zaman hiç sevmiyorum sabun şampuan kokuyo o zaman :1closedeyes:
ayy masaalah ne guzel bebek
ahhh güzelliğe bakk çok tatlııı oğluşunnn , maşalahhhhhhhhhhhhhhh
probb 41 kere maşallah yakışıklı ogluna
ayyyy yarabbim Allah'ım maşallah ya Rabbim bizede nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Maşalllllaaaaaaaah annesiii bebişeeAğzı burnu peek güüzel :) 1-2 ay sonra iyice yüz hatları oturur , toparlar kendiniii.
maşallah propcum bebişine Allah ım nazarlardan saklasın,darısı bize inş.son 5 gün yarın belli olur neolacağım inş.
teşekkürler kızlar, sızınkıler dogsun da gorun kendı bebeklerınız nasıl dunyanın en guzel bebegı oluyo gozunuze, bıran once dogurun işalla :))
prop yavrim maşallah Demire
saol asenamslm kızlar..
prop maşallahhhh çok tatlı.. demır...
bende öyle bır uyku var kı... gözümu açamıyorum... artık..
melek onların hepsı, cok guzeller tabıinşallah şeker ya inşallah,ama bebeklerimiz maşallah çok güzeller,ki bi de kendi bebeklerimiz nasıl daha da güzel gelcek gözümüze hayal bile edemiyorum
saol Fınfıkcımmmmm, gıt sen de dogur al kucagına artık :) belım benım de agrıo dogurdum ama bel ve rahım agrıları gecmedı ne hıkmetse :)
fınıfık haftalarımız arasında bigün var,ama sen benden önce doğurursun heralde ben sancılanıp sancılanıp son güne kadar beklicem bu gidişle(
maşallah,hayırlı şekilde kucağına alırsın inaşşallah,bebeğinin cinsiyeti ne?
benimki oğlan gelişimi durmuş en son dün baktık 3 kiloydu((umarım sizin için her şey yolundadır
merhaba kızlar! ne zamandır yazamadım. ama ara ara okudum.
prop, Allah bağışlasın oğlunu. maşallah çok güzel. İnşallah bahtı da kendi gibi güzel olur.
Sema ve doğum yapan diğer tüm arkadaşlar aynı şeyleri sizler için de diliyorum. Bu arada 6000'e az kalmış. Yasemin açacaktı güya 6000'i. Acaba o ne yaptı, kızından haber var mı?
haftaya bakmıyor ki bu veletler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar.
Gelişimi durmuş demek ne demek :S
2 muayene arasında kilo mu almamış :S
Benim kızımda dün 3180 gr dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?