2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide bennnnnnnn bide bennnnnnnn dogursammm

canım senin ticker ın yanlış görünüo,senin 38+5 haftaya göre en fazla 9 günün var doğuma ama 16 gün kalmış görünüo:S galiba son adet tarihi ile,tahmini doğum tarihini farklı girmişin ticker ı yüjklerken

maşşallah Allah sağlık sıhhatten ayırmasın bebişini çok tatlı. darısı da biran önce bize inşallah. doğum hikayeni de bekliyoruz.

oy maşallah demireee melek o melekkk. ne güzel kokuyolar di mi. valla kokla kokla bi hal oluyorum. yıkandığı zaman hiç sevmiyorum sabun şampuan kokuyo o zaman :1closedeyes:

ayy masaalah ne guzel bebek

saolun kızlar, darısı başınıza, sız de bıran once kucaklayıp koklayın artık yavrularını işalla.. sağlıkla..

Maşalllllaaaaaaaah annesiii bebişee Ağzı burnu peek güüzel :) 1-2 ay sonra iyice yüz hatları oturur , toparlar kendiniii.

maşallah propcum bebişine Allah ım nazarlardan saklasın,darısı bize inş.son 5 gün yarın belli olur neolacağım inş.

teşekkürler kızlar, sızınkıler dogsun da gorun kendı bebeklerınız nasıl dunyanın en guzel bebegı oluyo gozunuze, bıran once dogurun işalla :))

saol Fınfıkcımmmmm, gıt sen de dogur al kucagına artık :) belım benım de agrıo dogurdum ama bel ve rahım agrıları gecmedı ne hıkmetse :)

slm kızlar..

prop maşallahhhh çok tatlı.. demır...

bende öyle bır uyku var kı... gözümu açamıyorum... artık..

teşekkürler kızlar, sızınkıler dogsun da gorun kendı bebeklerınız nasıl dunyanın en guzel bebegı oluyo gozunuze, bıran once dogurun işalla :))

inşallah şeker ya inşallah,ama bebeklerimiz maşallah çok güzeller,ki bi de kendi bebeklerimiz nasıl daha da güzel gelcek gözümüze hayal bile edemiyorum

prop yavrim maşallah Demire

fınıfık haftalarımız arasında bigün var,ama sen benden önce doğurursun heralde ben sancılanıp sancılanıp son güne kadar beklicem bu gidişle(
maşallah,hayırlı şekilde kucağına alırsın inaşşallah,bebeğinin cinsiyeti ne?
benimki oğlan gelişimi durmuş en son dün baktık 3 kiloydu ((umarım sizin için her şey yolundadır

merhaba kızlar! ne zamandır yazamadım. ama ara ara okudum.
prop, Allah bağışlasın oğlunu. maşallah çok güzel. İnşallah bahtı da kendi gibi güzel olur.
Sema ve doğum yapan diğer tüm arkadaşlar aynı şeyleri sizler için de diliyorum. Bu arada 6000'e az kalmış. Yasemin açacaktı güya 6000'i. Acaba o ne yaptı, kızından haber var mı?

slm kızlar..

prop maşallahhhh çok tatlı.. demır...

bende öyle bır uyku var kı... gözümu açamıyorum... artık..
saol asenam hadı senın de az kaldı artık hadi..
inşallah şeker ya inşallah,ama bebeklerimiz maşallah çok güzeller,ki bi de kendi bebeklerimiz nasıl daha da güzel gelcek gözümüze hayal bile edemiyorum
melek onların hepsı, cok guzeller tabı

haftaya bakmıyor ki bu veletler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar.
Gelişimi durmuş demek ne demek :S
2 muayene arasında kilo mu almamış :S
Benim kızımda dün 3180 gr dı

yaseminle dün görüştüm kızını sadece 1kere görebiliomuş günde bide sarılık olmuşşş ama öncekinden iiimişş allah yardımcısı olsun onlarınn

Livece işalla cnm..
Yasemin'e çok üzüldüm ya :S Gerçekten de 6000 i ben açıcam dıodu cnm benım, allah kolaylık versin ona da (

bakalım biz sarılık olcakmıyız :S zaten var da çok hafif yani tedavi gerekmez işalla hiç, hıçkırırken bıle kıyamıyorum ogluma hasta olunca napcam bılmıom

haftaya bakmıyor ki bu veletler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar.
Gelişimi durmuş demek ne demek :S
2 muayene arasında kilo mu almamış :S
Benim kızımda dün 3180 gr dı

evet malesef haftaya bakmıolar 31. haftada zorla içerde tuttuğum sıpam şimdi bekliorum gelmio:)
1 hafta içinde hiç ağırlık artışı olmamış ve normalde gelişim değerleri hep bir hafta önde giderdi doktor dün gelişimi 1 hafta geride kalmış dedi:2: tabi ben şok oldum
eğer salı gününe kadar böle devam ederse doktor alcak bakalım,ben tosun gibi oldum 1 haftada gene nerdeyse 1 kilo almışım çocuğum gram almamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…