yaseminle dün görüştüm kızını sadece 1kere görebiliomuş günde bide sarılık olmuşşş ama öncekinden iiimişş allah yardımcısı olsun onlarınn
önceki sayfalardan birinde spinal ile epidural hakkında soru sormuş biri. Anladığım kadarıyla kısaca anlatmaya çalışayım. Şöyle ki; her ikisinde de omuriliğe belden aşağısını uyuşturmak için iğne yapışıyor. epiduralde iğne omurilik dışındaki zara, spinalde ise omurilik içine yani sıvısına enjekte ediliyor. epiduralde doğum sonrası ağrıları giderebilmek için katater denilen ince bir hortum (ya da her neyse) belde bırakılıyor ve doğum sonrasında oradan vücuda ağrı kesici aktarılıyor. spinalde ise katater kullanılmıyor. doğum sonrası ağrı farklı ilaçlar ile geçiriliyor. bir de en büyük fark epidural hem normal hem sezeryanda kullanılırken spinal sadece sezeryanda kullanılıyor.
Yanlışım var ise bilenler ya da yaşayanlar düzeltsinler lütfen.
cnm maşallah yaa ende kokusunu duymak ıstıyorum artık
ece2010 ve melrah artık listedesiniz
dilemma ve helin dun dogum yapacaktı haber varmı?
iyi akşamlar kızlar. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. benim durumu biliyorsunuz masal 21 ekimde genel anestesi sezeryanla dünyaya geldi ve solunum düzensizliği nedeni ile yoğun bakıma alındı ciğerlerindeki sıvıyı atmaya calıstılar daha sonra kızım zaturre oldu nedenini hala bilemiyoruz sanırım ameliyathaneden mikrop kaptı ve ateşi yükseldi verilen antibiyotiğe alerji yaptı ve arkasından sarılık... malesef hayata biraz şansız başladı kuzum şimdi küvezde ve ilk defa dün kucağıma alıp biberon ile beslememe izin verdiler şimdi 3 saatte bir hastaneye gidip biberonla besliyorum inşallah cok yakın zamanda iyileşecek ve evimize gelicek kuzum.... o kadar zor bir dünem gecirdim ki su an doğum yapalı 11 gün oluyor ve ben 14 kilo verdim .. Simdi moralim daha iyi onu kucağıma alabilmek bana güc verdi... sütüm başlangıcta kızıma yetiyordu ama şimdi ihtiyacı arttı inşallah emmeye başlayınca sütüm artar kızlar..... umarım herkes cok iyidir kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
iyi akşamlar kızlar. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. benim durumu biliyorsunuz masal 21 ekimde genel anestesi sezeryanla dünyaya geldi ve solunum düzensizliği nedeni ile yoğun bakıma alındı ciğerlerindeki sıvıyı atmaya calıstılar daha sonra kızım zaturre oldu nedenini hala bilemiyoruz sanırım ameliyathaneden mikrop kaptı ve ateşi yükseldi verilen antibiyotiğe alerji yaptı ve arkasından sarılık... malesef hayata biraz şansız başladı kuzum şimdi küvezde ve ilk defa dün kucağıma alıp biberon ile beslememe izin verdiler şimdi 3 saatte bir hastaneye gidip biberonla besliyorum inşallah cok yakın zamanda iyileşecek ve evimize gelicek kuzum.... o kadar zor bir dünem gecirdim ki su an doğum yapalı 11 gün oluyor ve ben 14 kilo verdim .. Simdi moralim daha iyi onu kucağıma alabilmek bana güc verdi... sütüm başlangıcta kızıma yetiyordu ama şimdi ihtiyacı arttı inşallah emmeye başlayınca sütüm artar kızlar..... umarım herkes cok iyidir kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Semacım bebeğin hayırlı olsun nasılsın
canım benim okudum ve ne kadar üzüldüm inan kelimelerle ifade edemem,o kadar ki hemen eşime dinle dedim,ikimizde sen ve bebeğin için dua ettikiyi akşamlar kızlar. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. benim durumu biliyorsunuz masal 21 ekimde genel anestesi sezeryanla dünyaya geldi ve solunum düzensizliği nedeni ile yoğun bakıma alındı ciğerlerindeki sıvıyı atmaya calıstılar daha sonra kızım zaturre oldu nedenini hala bilemiyoruz sanırım ameliyathaneden mikrop kaptı ve ateşi yükseldi verilen antibiyotiğe alerji yaptı ve arkasından sarılık... malesef hayata biraz şansız başladı kuzum şimdi küvezde ve ilk defa dün kucağıma alıp biberon ile beslememe izin verdiler şimdi 3 saatte bir hastaneye gidip biberonla besliyorum inşallah cok yakın zamanda iyileşecek ve evimize gelicek kuzum.... o kadar zor bir dünem gecirdim ki su an doğum yapalı 11 gün oluyor ve ben 14 kilo verdim .. Simdi moralim daha iyi onu kucağıma alabilmek bana güc verdi... sütüm başlangıcta kızıma yetiyordu ama şimdi ihtiyacı arttı inşallah emmeye başlayınca sütüm artar kızlar..... umarım herkes cok iyidir kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Ayneen bide ben doğurabilirsem sanırım herkes doğurur, benim kadar korkak yoktur sanırııım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?