2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar. doğumdan önce göğüs uçlarına bişeyler sürülüyomuş emzirirken yara olmasın diye.bilen var mı?benimkiler acayip kaşınıyo daha doğurmadan yaramı olacak yaa.

canım bana sormadılar bile anestezist geldi genel dedi ve ben tamam dedim zaten tir tir titredim korkudan ilk kez ameliyat olduğum için sanırım fikrimi sorsaydı genel derdim ama işte devlet hastanesi ne kadar uğraşırki spinalle sözde var ama okadar yatan hasta vardı bi tane spinal yoktu
genelde çok zor olmadı aslında ortalama yarımsaatte girdim çıktım hemen ayıldım e tabi ağladım sızladım ayılırken oda hemen geçti bıcır bıcır oldum
ama doktorum mükemmeldi tatil olmasına rağmen gece gündüz defalarca görmeye geldi ona güvenmemin sonucunda beni şaşırtmadı

propcum benimde aynı meleğimi alıyorum kucağıma geri koymak istemiyorum sanki kur yapıyo bana çok şükür allaha biz atlattık darısı kalan kızların başına

ben göremedim sen spinalmi oldun

burcu sen uyanık kalmayı başardın mı ben eğer sezeryan olursam epidural ve ye spinale cesaret edemicem galiba bayılır giderim heyecandan gibi geliyo

Sema spinal oldum ben. Daha once genel anestezı de almıstım ıkısını de yasamız bırı olarak kesınlıkle spınal dıyorum..

Mıracle esım de bana sen dayanamazsın dıyodu ama amelıyat boyunca tansıyonum mılım oynamadı 10/7 sabıt kaldı.. ıcerdekı ekıp cok onemlı senı lafa tutuolar fln..

doğum yapanlara bi sorum olacak,ilk 1-2 gün süt tam gelmiyo falan ya,bebeğe mama takviyesi yapılıyomuş,biberon götürmelimiyim hastaneye sizce? ihtiyaç oluyomu?

anladım canım zaten bi aksilik olursa onlar uyutuyolar di mi biz henüz doktorumla konuşmadık sezeryan mevzusunu hazırlıklı gideyim diyorum yani ne istediğimi bileyim en azından

bu arada fırsat bulmuşken yazıyım bol bol humana stil içiyorum kayısı kompostosu dut kurusu üzüm kurusu ve faydası oluyor ama en büyük faydayı şundan gördüm kızlar sıcak suya bezi batırıp göğsüme masaj yaptım çok iyi geldi keşke hastanedede yapsaydım meme uçlarım yara olmasaydı boş boş emzirmekten

ha garmastan sürdüm sürekli genede yara oldu kanadı ama sürmesem daha beter olurdu eminim

mama işinede gelince hiç korkmayın ağzı dar kauçuk biberonla yavaş yavaş yarım doz yediriyorum gene emmeyede devam ediyor bu arada kendime süt arttırma çalışmaları yapıyorum hemde meme uçlarım dinleniyor aksi taktirde daha beter olabilirdim doktorumada sordum sakınca yok aç kalmasında az az ver arada dedi yakında fışkırırda inşallah hiç gerek kalmaz

hergün 2-3 çay kaşığı rezenede veriyorum sanırım rahatlatıyor kızlar bu arada herşeyi doktora sorarak hareket etmemek gerekiyor çünkü biri yap biri yapma diyor biraz annelik güdüsü birazda tecrübeli annelerin önerileriyle halledebiliriz sanırım

şimdilik benden bu kadar aklıma gelirse gene yazarım

prop kesinlikle ekip çok önemli benim ameliyathanedeki ekip çok tatlıydı beni çok rahatlattı ama anestezistin suratını ilk kez gördüm ve hiç konuşmadı benle spinal deseydi ben istemezdimki demezdi onların tek derdi biran önce kes biç şut neyse artık ikinci bebe düşünürsem o günün şartlarına göre ne olur bilemem

gripin ben koydum ve iyiki koymuşum ilk mamasını sıvı aldık milupanın çay kaşığıyla verdik o daha kötü demir kaşık sonuçta sürekli damağına çarpıyo kıyamadım dar ağızlı bir biberonla halledersin sanırım bi kutuda toz mama alırsın çünkü sıvı mama 6 saat dayanıyo e bitmiyoda çöp oluyor zaten eğer sütün çok güzel gelmezse bebek doymazsa kan şekeri düşebiliyor ve mutlaka verdirtiyorlar

mama koycaksanız hastanede ogrendıgımız yontem sırıngıyla verılıomuş damla damla memedekı gıbı yanı boylece bıberon gıbı cok akmıomus agzına, deneyebılırsınız. bız mama kullanmadık ama gerkırse kullanırız tabı kı mılupa aptamıl 1 onerdi cocuk doktoru

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun şekerim çok zor bir durum eminim yaşadığın muhakkak Allah sabrını veriyordur inşaAllah bu sıkıntılarını ilerde unutturacvcak güzel günler yaşarsınız kızınla beraber bir ömür..

maşallah kızlar bebişlerinize,sizi okurken nasıl hevesleniiyorum bende darısı sağlıkla bizim başımıza...propp oğluşunun dudaklarına bittimmmm :))))))

canim dualarimiz kizinla rabbim tez zamanda sifasini verir insallah biran önce sagsalim evinize dönersiniz
maşallah kızlar bebişlerinize,sizi okurken nasıl hevesleniiyorum bende darısı sağlıkla bizim başımıza...propp oğluşunun dudaklarına bittimmmm :))))))

canim valla bende kizlari okudukca hevesleniyorum insallah bizlerde hayirlisiyla en kisa zamanda kavusuruz yavrularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…