çok iyi gidiyor semacım, sevişiyoruz oğlumla işte :) kucagımda uyumaya bayılıyor, bazen yatagına yatırmıorum yarım saat gogsumde tutuyorum ellerıyle benı oksuyo gulumsuyo fln ruyasında bayılıyorum o hallerınesenın nasıl gıdıyor? spınal olmamıssın galıba neden?
Sema spinal oldum ben. Daha once genel anestezı de almıstım ıkısını de yasamız bırı olarak kesınlıkle spınal dıyorum..
Mıracle esım de bana sen dayanamazsın dıyodu ama amelıyat boyunca tansıyonum mılım oynamadı 10/7 sabıt kaldı.. ıcerdekı ekıp cok onemlı senı lafa tutuolar fln..
hadi ben kaçtım kızlar dinleniyim
iyi akşamlar kızlar. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. benim durumu biliyorsunuz masal 21 ekimde genel anestesi sezeryanla dünyaya geldi ve solunum düzensizliği nedeni ile yoğun bakıma alındı ciğerlerindeki sıvıyı atmaya calıstılar daha sonra kızım zaturre oldu nedenini hala bilemiyoruz sanırım ameliyathaneden mikrop kaptı ve ateşi yükseldi verilen antibiyotiğe alerji yaptı ve arkasından sarılık... malesef hayata biraz şansız başladı kuzum şimdi küvezde ve ilk defa dün kucağıma alıp biberon ile beslememe izin verdiler şimdi 3 saatte bir hastaneye gidip biberonla besliyorum inşallah cok yakın zamanda iyileşecek ve evimize gelicek kuzum.... o kadar zor bir dünem gecirdim ki su an doğum yapalı 11 gün oluyor ve ben 14 kilo verdim .. Simdi moralim daha iyi onu kucağıma alabilmek bana güc verdi... sütüm başlangıcta kızıma yetiyordu ama şimdi ihtiyacı arttı inşallah emmeye başlayınca sütüm artar kızlar..... umarım herkes cok iyidir kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri-3.html
doğum hikayemi yazdım kızlar :)
maşallah kızlar bebişlerinize,sizi okurken nasıl hevesleniiyorum bende darısı sağlıkla bizim başımıza...propp oğluşunun dudaklarına bittimmmm :))))))
canim dualarimiz kizinla rabbim tez zamanda sifasini verir insallah biran önce sagsalim evinize dönersiniziyi akşamlar kızlar. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. benim durumu biliyorsunuz masal 21 ekimde genel anestesi sezeryanla dünyaya geldi ve solunum düzensizliği nedeni ile yoğun bakıma alındı ciğerlerindeki sıvıyı atmaya calıstılar daha sonra kızım zaturre oldu nedenini hala bilemiyoruz sanırım ameliyathaneden mikrop kaptı ve ateşi yükseldi verilen antibiyotiğe alerji yaptı ve arkasından sarılık... malesef hayata biraz şansız başladı kuzum şimdi küvezde ve ilk defa dün kucağıma alıp biberon ile beslememe izin verdiler şimdi 3 saatte bir hastaneye gidip biberonla besliyorum inşallah cok yakın zamanda iyileşecek ve evimize gelicek kuzum.... o kadar zor bir dünem gecirdim ki su an doğum yapalı 11 gün oluyor ve ben 14 kilo verdim .. Simdi moralim daha iyi onu kucağıma alabilmek bana güc verdi... sütüm başlangıcta kızıma yetiyordu ama şimdi ihtiyacı arttı inşallah emmeye başlayınca sütüm artar kızlar..... umarım herkes cok iyidir kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
maşallah kızlar bebişlerinize,sizi okurken nasıl hevesleniiyorum bende darısı sağlıkla bizim başımıza...propp oğluşunun dudaklarına bittimmmm :))))))
hayatım hikayeni okudum çok çok güzel gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?