aynı benım dudaklarım ıstebana benzıyo sefam olsun ohh :))
canim dualarimiz kizinla rabbim tez zamanda sifasini verir insallah biran önce sagsalim evinize dönersiniz
canim valla bende kizlari okudukca hevesleniyorum insallah bizlerde hayirlisiyla en kisa zamanda kavusuruz yavrularimiza
iyi geceler cnm halsizlikler işte:S yat dinlen bir güzel bariherkese iyi geceler bugün kendimi cok yorgun hissediyorum nedense gidip uzanayim kendinize iyi bakin
Oh ne güzel ya en son ne zaman geçkalktım hiç hatırlamıyorum.:Sben bugün geç kalktım hiç uykum yok
herkese iyi geceler bugün kendimi cok yorgun hissediyorum nedense gidip uzanayim kendinize iyi bakin
karnım nasıl açıktı anlatamam bu saatte ne yenir,hiçbirşeyy ancaaa süt içilir :S
iyi geceler herkese
Ahh propcuğum bu nasıl bir hikayedir böyle ağlaya ağlaya okudum canım benim
... Dünyada en çok sevdiğim insan, bana en çok seveceğim bir başka insanı hediye etti...
bu söze bayıldım gerçekten çok doğru. Evlat sevgisi bi başka dimi canım
Allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın b en de spinal anstezi ile olucam kısmetse. artık haftalığa düştü kontrolüm oğlum acele etmeye çalışıyormuş dünyaya gelmek için bakalım bu hafta belli olur tam tarih sanırım
yarın erkenden doktor randevum var gidip yatim,herkese huzurlu,sağlıklı,deliksiz bir uyku diliyorum kızlar.
hepinize iyi geceler kızlar, bebeklerınızı gorcekmıssınız hadı bakalım karnınızda son goruslerınız bunlar ..
ben de sıpamı doyurdum, gıydırdım, uyuttum gıdıp yataym gece kalkıoruz malum bol bol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?