2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı benım dudaklarım ıste bana benzıyo sefam olsun ohh :))

dokuz ay taşı taşı bize benzesinler tabiii :))))

canim dualarimiz kizinla rabbim tez zamanda sifasini verir insallah biran önce sagsalim evinize dönersiniz

canim valla bende kizlari okudukca hevesleniyorum insallah bizlerde hayirlisiyla en kisa zamanda kavusuruz yavrularimiza

amin canım senin,benim,probun sat aynıydı biz beklemedeyiz bakalım bende sancı mancı hiçbişi yok,hayırlısı canım...

iyi geceler herkese

Ahh propcuğum bu nasıl bir hikayedir böyle ağlaya ağlaya okudum canım benim

... Dünyada en çok sevdiğim insan, bana en çok seveceğim bir başka insanı hediye etti...
bu söze bayıldım gerçekten çok doğru. Evlat sevgisi bi başka dimi canım

Allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın b en de spinal anstezi ile olucam kısmetse. artık haftalığa düştü kontrolüm oğlum acele etmeye çalışıyormuş dünyaya gelmek için bakalım bu hafta belli olur tam tarih sanırım

herkese iyi geceler bugün kendimi cok yorgun hissediyorum nedense gidip uzanayim kendinize iyi bakin

Biz de bugün karıkoca 7.30da uyandık hemde eski saate göre.Derdimiz neyse uyandık zaten gece uyumamıştım ben

ben gece çok kalkıyorum ama uyuyabiliyorum allahtan,yaşlı teyzeler gibi yavaşca kalkıp tuvalete gidip geliyorum uyuyorum yine çok az kaldı çokkk :))

bende o yüzden yemiyorum ılık süt içiyorum hep yatarken iki yastıkla yatıyorum rahat ediyorum...

hamşleyken ağlatan doğum hikayelerine bayılıodum hihihihi

yarın erkenden doktor randevum var gidip yatim,herkese huzurlu,sağlıklı,deliksiz bir uyku diliyorum kızlar.

hepinize iyi geceler kızlar, bebeklerınızı gorcekmıssınız hadı bakalım karnınızda son goruslerınız bunlar ..
ben de sıpamı doyurdum, gıydırdım, uyuttum gıdıp yataym gece kalkıoruz malum bol bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…