Günaydın akça yazmıştım tekrar yazayım Cuma günü belli olacak çatı matı bakacaklar işte ama benim içime hiç normal olacakmış gibi gelmiyor ya hayırlısı :S
günaydın yavrim karnına geri sokalım istersen demir beyi
Günaydın akca,yok hiç heyecan fln:) herhalde sonradan heyecan bascak ne bilim hiç doğuma gitcekmişim gibi hissetmiyorum kendimi:))))))günaydın aso çarşambaydı değilmi doğumunçok az kaldı:) heyecanlısındır:))
Kasımın ilk bebeği melikecimden gelicek inşallah şuanda doğumda olması lazım:))))
çok heyecanlı canım benim Raabbim yar ve yardımcın olsun,Rabbim bebeğini sağlıklıa kucağına almaayı nasip etsin inşallahgünaydın kızlar.haberler ne güzel. prop demire ve sana maşallah. nasıl olacak diyodun bak olduda büyüdünüz bile.
ben bugün hastaneye gidiyorum öğleden sonra yatışım yapılacak yarın da Ali Tuna aramıza gelicek inşallah.duaya çok ihtiyacımız var biliyosunuz oğluşumun küçük kalbi daunızı bekliyor. ben de inşallah 2 gün sonra güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım sağlıkla. hepinizi çook öpüyorum. doğum yapacaklara Allah yardımcı olsun.yapmış olanları Allah nazardan korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?