2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlısı oslun canım nasıl olacağı belli olsun da. ilk defa mı bakcaklar? benımde yarın kontrolum var bakmaz heralde benımkıne dr um:26:

Günaydınnn
kasım geldi nihayettt . bakalım kasımın ilk bebişi kim olacakk D
bugun nstye gircem bakalım sancı varmı ? inşallah çatı muanesi falan yapmaz.

inşallah sancı çıkarda doğuma alıyorum der doktorum . artık gelsin prensesimmm
nasıl olcak falan derken iice stres oldum biran önce alırım kucağıma bari

günaydın kızlar.haberler ne güzel. prop demire ve sana maşallah. nasıl olacak diyodun bak olduda büyüdünüz bile.
ben bugün hastaneye gidiyorum öğleden sonra yatışım yapılacak yarın da Ali Tuna aramıza gelicek inşallah.duaya çok ihtiyacımız var biliyosunuz oğluşumun küçük kalbi daunızı bekliyor. ben de inşallah 2 gün sonra güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım sağlıkla. hepinizi çook öpüyorum. doğum yapacaklara Allah yardımcı olsun.yapmış olanları Allah nazardan korusun..

günaydın kızlar:) nihayet kasım geldi:)
inşallah patır patır hepimiz döktürürüz,doğum yapmaya giden arkadaşım Allah'ım yardımcın olsun
ve diğer sezerci şafak sayan arkadaşlarım aso.. vb. size de bolca heyecan diliorum ya azcık heycan yapın kızlar ya yerinizd eolmayı isteyen ler var:)

çok heyecanlı canım benim Raabbim yar ve yardımcın olsun,Rabbim bebeğini sağlıklıa kucağına almaayı nasip etsin inşallah
bende yarın hastaaneye gitcem ama pek umududm yok doktor gene eve gönderir gibi gelio(

canah oğlun sapasağlim dünyaya gelir inşallah... dualarımız seninle..
özgül dur bakalım yarın ola hayr ola, bakarsın gece sancın tutar :)
ben de doğurmak istiyorum yaaa..

Gunaydın herkese

Burcu bebısınede sanada masallah

bende bugun dr gıdıcem sezeryan gunum bellı olucak cok heyecanlıyım

canah bebegını yarın kucagına alıyormussun sımdıden tebrık ederım

Evet bakalım çarşamba sabahı görcez bakalım ebemizinkini:))))))))) Şansımıza güneş açıyor bu ay hep güneşli olsa keşke

Hazal demişti zaten birkaç gün gelemezsem bilin ki doğurdum diye.O şimdi oğluyla beraberdir.)

ayy melikecik de bugün doğuracaktı. Allah yardımcısı olsun. Almıştır belki Emir'ini kucağına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…