2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Taze annelerin hepsi kayıp valla herkes bebeişleiryle cebelleşiyor.Ben de cebelleşcem bakalım hamileliğimin tadını çıkarıyorum:

sğ baştan say

İyi bari bir an önce biter inşallah canm ya.Her şey bitmeden yarım yamalak insan sinir oluyor dimi:) Ben de yine temizlikçi var son hazırlıklar yapılıyor bakalım mis gibi olsun her şey:)

evet sinir oluyor insan: ( izine çıktım çıkalı koşuşturuyorum işte napim çalışmasam şimdiye kadar çoktan bitmişti de kısmet artık napalım )
ohhh mis gibi eve gelsin bakalım prenses asoo isim ne oldu ???

benimde hareket edince sanki başı çıkacakmış gibi baskı yapıyor alttanbizdede bişey yok daha artık sabredemiyoruz,rüyamda sürekli leke gelmiş görüyorum.offff rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsiin hepimize.

suana kadar okuduğum en güzel hikayeydi anlatımının mükemmelliği için tebrk edrm...demirinle ömür boyu mutluluklar..

Olsun canım ya nasılsa başta odasında yatmıcak zamanla biter nasılsa.Geç olsun güç olmasın prensesler yerleşcek o odalara kusursuz olması lazım:)
Evet cnm ya her hafta kadın geliyor artık bundan sonra da gelicek ama ben sevmeidm her hafta gelmesi işini.önümüzdeki hafta da gelsin ondan sonra 2 haftada 1 e çıkarcam sonra yine eskisi gibi 3 haftada 1e çıakrcam.Her hafta her hafta sevmeidm.Her hafta geliyor diye bir de ciddi yapmıyo.sabah dedim detaylı yap bugün diye.sabah 9da geliyor öğleden sonra 3 buçukta gidiyor.Çalışsın doğru düzgün rahat gördü herhalde beni.Mıçarım çarkına

annem geldi dün..temizlik filan yapti biraz.
bi doğuramadin gitti dedi :)))
walla ne sancim war bikaç gündür ne bişii hiç niyeti yok sanki.
arayip soranlarada doğurdum ama sakliyorum diyorum :))

benim sorunum ellerimle kizlar..eklem ağrisi çekiyorum.tuz kullanmiyorum nerdeyse hiç..gerçi doktor olabilir böyle şeyler dedi.napicam bilmiorum walla.zonk zonk ellerim

Fınfıkcım isim konusundan bıktım daraldım isim koymasak keşke hiç:) bugün netleşmek zorunda hatta son saatler netleşmesi için.sigorta işlemleirni başlatcaz sigortacı arayıp duruyor adını söyleyin neye göre yapcam sigortayı diye:)))) Ela diyorum ben kocam asya diyor.Ela Asya olsun diyor. ama asya ismine alışamadım sonra da diyorum yazık adamcağıza hevesi kırılmasın diyorum.
Benim fikrim Nehir Ela :) ama bakalım:)

ya ben lekeyi geçen pazartesi gördüm canım o bi anlam ifade etmio bak bi hafta oldu hala bekliom(( sen en iisis suyu bekle,ben rüyamda ya suyun geldiğini görüom ya doğurduğumu:))

hehe canım bende aynı dertten muzdaribim heel ben 2de birde hastaneye de yatmak zorunda kalınca hemen her gün eşimi arıolar hayırlı olsun die ama eşim dio bizimki beceremicek doğuramıcak die

ya ben lekeyi geçen pazartesi gördüm canım o bi anlam ifade etmio bak bi hafta oldu hala bekliom(( sen en iisis suyu bekle,ben rüyamda ya suyun geldiğini görüom ya doğurduğumu:))
Sen bu kadar stres yapa yapa doğuramıcan :)))) Günün bile dolmamışpP Biz de çok diyoduk bugün doğuralım bugün doğuralım diye doğuramadık bak bir türlü:)

Sen bu kadar stres yapa yapa doğuramıcan :)))) Günün bile dolmamışpP Biz de çok diyoduk bugün doğuralım bugün doğuralım diye doğuramadık bak bir türlü:)

hehe valla ya stresten olmıcak bu gidişle ama benim sıpam dengesiz şekerim napiim,31. haftada zor durdurduk içerde şimdi gelişimi de durmuş ama çıkmak bilmio:) bakalım salı günü hala gelişimi aynı olurdsa doktor işe el koycak doğurtcak

asocum Asya ismi çok güzel bence yani eşinden taraftayim bu konuda :))

özgül napicaz bilmiorum walla bak senin nişanin filanda gelmiş bende tık yok :))
ne sanciiii ne ağriiii
kizim fikir fikir oynasin dursun rahati çok iyi sanirim doğasi gelmio :))

günaydın kasım anneleri ve anne adayları :) ben de 38+5 günlüğüm.hep yazılanları okuyodum bugün bende bi soru sorıyım dedim :) bugün midem bulanıyo ve kasıklarım ağrıyo bunlar sizce doğum belirtisi mi ? ona göre evimi toplıcam cnm hiç iş yapmak istemiyooo

ya şekerim benim de gün içinde sürekli kasılmalarım var düzenli,hatta kasılmalarım geldiğinde ayakta yürümekte zorlanıorum ama nafile ne suyum gelio ne başka bişi oluo,doktora gitsem rahim hala 2cm diip yollıcak ya da hastaneye yatsam bi anda bütün sancılarım kesilcek:S
bence seninki daha ii ben kasım kasım kasıldım da noldu bak hala bekliomD

asocum benim duru ismine alışamam gibi olmuş senin asya ismine alışamaman bence ikinizin dediği olsun kırma eşinide bu konuda ben kıramadım 2 isim koyduk : ))

hoş geldin:) ben de de bu aralar mide bulantısı var:S anlamadım nie
ağrıların girip çıkıo mu belli aralıklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…