2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah hepsi sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına almışlardır

darısı biizm başımıza artık kızlar:)
benim gene kasılmalarım başladı ya,dün tüm gün kasılmalarım oldu hatta akşam eşimle alışveriş merkezine gittim,yürüdükçe bacaklarımın arasında oğlum dolanıomuş sürekli bi yerlerime çarpıomuş gibi öle tuhaf acılı bi şey hissettim,gece yatana kadar devam etti,gece de ara ara yine kasılmam oldu,ama inat ettim acile gitmicem diye,inleyip inley,ip oturdum anlıcağınız
peki benden başka böle şeyler yaşayan var mı ya,ben nie sürekli kasılma sancı yaşıorum ya ne çalışkan rahmim var hazırlan hazırlan bitiremedi mi doğuma hazırlığını

dualarımız seninle cnm, ve diğer tüm bebeğine kavuşmayı bekleyen anneler işalla sağlıkla alsınlar kucaklarına

günaydın aslı 1 hafta sonra sanki daha önce hiç çalışmamış gibi olacaksın

desene o zaman çokca canım sıkılır benim zaten bugünden sıkılmaya başladım hiç bana göre değil evde oturmak temizlikle vakit geçirmeye çalışıyorum ama o daha sıkıcı :)
Nalan nasıl yapıyodu öyle sürekli temizlik yahu maşallah..Aman ben hemen yoruluyorum alışkın değilim ya çok zor geliyor ev işi.. Şimdi iyice kızına daldı Nalancığım buralara çok az geliyor

günaydınlaaar,
Burcu maşallah ikinize de!
Bugün kayınvalidemler geliyor istanbul'dan şimdi mutfağa girip bir sürü yemek döktürmeliyim. görüşürüz.

Kolay gelsin canım

Canım Allah yardımcın olsun umarım ciddi bir şey çıkmaz sağlıklı bir şekilde çıkarsınız hastaneden ikiniz beraber

Dilemma dan haber yok dimi kızlar o da yapmıştır doğum kavuşmuştur ikizlerine sanırım hastanenin sitesine baktım ama anlayamadım açıkcası

geberıyorum tam ıkı saattır emzırıyorum resmen damızlık ınek muamelesı goruyorum süt müt kalmadı ama habıre emıyor, ınat ettım emzık fln almıcam dıye benı yalancı meme nıyetıne kullanıo sımdı

maşallah annesi:) inşallah sütün bol bol olur da bebişim de beslenir güzelce:) ya bişi sorcam süt nasıl bişey böle beyaz gibi şeffaf gibi sulu bişey mi?? benden gelio gibi:SSS

Kız prop deli misin maşallah de kendine emsin işte ne güzel:) Maşallah de nazar değmesiin keşke benim de çok sütüm olsa da beni de inekmişim gibi emse:)))))))

yavrularım maşallah ogluma emıo da sut gelmıo kı bana masallah degıl :) o kdr sutu nasıl uretsın bunyem ben de ınsanım 2 saattır cekıo ıste sıpa, sonra hava yutuyo gaz oluo, snr da hıckırık tutuyo fln oyyyyy hıckırıo mesela su anda 10 dkdır :S

süt sapsarı yaglı bısı, daha beyaz sute ulasamadık bız o kdr sutumuz olmuyo..

prop heçç inat etme malesef bu sıpalar ne kural bırakıyor ne bişi ekim annelerinde de çok okuyorum emzik niyetine kullanan veletleri ver bence emzik hava yutup gaz olması da kötü sonuçta :S

merhaba herkese :)
ya prop salya sümük ağladım hikayeni okuyunca, çok güzel yazmışsın ama ben çok ağlak oldum...
ben sırf aldığım test farklı ne menem bişeymiş diye meraktan açıp yapmıştım reglime daha vardı bile ve 2 çizgi görmüştüm, o günleri hatırladım birden... kızım ben burdayım demişti erkenden...

Son düzenleme:
selam kizlar..demirbaş sayimina geldim :))))
sğ baştan say
Yerleştirdim sayılır asocum eksik parçalarını yarın getireceklermiş mobilyacılar..
ay perdeci bile 1 aydır perdemi dikip vermedi o da bugün getirecekmiş öyle işte :26:
İyi bari bir an önce biter inşallah canm ya.Her şey bitmeden yarım yamalak insan sinir oluyor dimi:) Ben de yine temizlikçi var son hazırlıklar yapılıyor bakalım mis gibi olsun her şey:)

Benim kız çıkmaya hiç niyetli değil gibi keyfi yerindeydi cumartesi günü. ama 2 gündür çok fena kasık ağrım var yürüyemeidm dün akşam tam 3 saat yürüyemedim hareketsiz kaldım.Bıçaklar saplandı sanki. kocama ddiyorum kasık fıtığımı oldum ne oldum kaldım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…