günaydın kızlar.haberler ne güzel. prop demire ve sana maşallah. nasıl olacak diyodun bak olduda büyüdünüz bile.
ben bugün hastaneye gidiyorum öğleden sonra yatışım yapılacak yarın da Ali Tuna aramıza gelicek inşallah.duaya çok ihtiyacımız var biliyosunuz oğluşumun küçük kalbi daunızı bekliyor. ben de inşallah 2 gün sonra güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım sağlıkla. hepinizi çook öpüyorum. doğum yapacaklara Allah yardımcı olsun.yapmış olanları Allah nazardan korusun..
günaydın aslı 1 hafta sonra sanki daha önce hiç çalışmamış gibi olacaksın
günaydınlaaar,
Burcu maşallah ikinize de!
Bugün kayınvalidemler geliyor istanbul'dan şimdi mutfağa girip bir sürü yemek döktürmeliyim. görüşürüz.
günaydın kızlar.haberler ne güzel. prop demire ve sana maşallah. nasıl olacak diyodun bak olduda büyüdünüz bile.
ben bugün hastaneye gidiyorum öğleden sonra yatışım yapılacak yarın da Ali Tuna aramıza gelicek inşallah.duaya çok ihtiyacımız var biliyosunuz oğluşumun küçük kalbi daunızı bekliyor. ben de inşallah 2 gün sonra güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım sağlıkla. hepinizi çook öpüyorum. doğum yapacaklara Allah yardımcı olsun.yapmış olanları Allah nazardan korusun..
geberıyorum tam ıkı saattır emzırıyorum resmen damızlık ınek muamelesı goruyorum süt müt kalmadı ama habıre emıyor, ınat ettım emzık fln almıcam dıye benı yalancı meme nıyetıne kullanıo sımdı
Fınfıkk naptın cnm odayı yerleştirdiniz mi.
selam kizlar..demirbaş sayimina geldim :))))
selam kizlar..demirbaş sayimina geldim :))))
İyi bari bir an önce biter inşallah canm ya.Her şey bitmeden yarım yamalak insan sinir oluyor dimi:) Ben de yine temizlikçi var son hazırlıklar yapılıyor bakalım mis gibi olsun her şey:)Yerleştirdim sayılır asocum eksik parçalarını yarın getireceklermiş mobilyacılar..
ay perdeci bile 1 aydır perdemi dikip vermedi o da bugün getirecekmiş öyle işte :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?