:) Eşim şimdi bunu duysa bak bak gördün mü asya tamamdır der hemen:)))))asocum Asya ismi çok güzel bence yani eşinden taraftayim bu konuda :))
özgül napicaz bilmiorum walla bak senin nişanin filanda gelmiş bende tık yok :))
ne sanciiii ne ağriiii
kizim fikir fikir oynasin dursun rahati çok iyi sanirim doğasi gelmio :))
Aynen cnm ya yazık onun da hakkı babası sonuçta.Sizin ikinci isim ne.asocum benim duru ismine alışamam gibi olmuş senin asya ismine alışamaman bence ikinizin dediği olsun kırma eşinide bu konuda ben kıramadım 2 isim koyduk : ))
özgül bende birkaç gündür okuyorum seni de neden bu kadar stres yaptığını anlamış değilim : ))
çocuk çıkmak istedikten sonra çıkar zaten sana sormaz : )) demek ki henüz kendini hazır hissetmiyor dünya ya gelmek için
:) Eşim şimdi bunu duysa bak bak gördün mü asya tamamdır der hemen:)))))
Aynen cnm ya yazık onun da hakkı babası sonuçta.Sizin ikinci isim ne.
ya ben lekeyi geçen pazartesi gördüm canım o bi anlam ifade etmio bak bi hafta oldu hala bekliom(( sen en iisis suyu bekle,ben rüyamda ya suyun geldiğini görüom ya doğurduğumu:))
walla hurma filanda yiyorum ama nafile
ya aslinda Rabbim ne zaman emrederse o zaman doğurcaz işte sabirsizlik bizde.
fakat elimde diil,kendimi taşiyamaz oldum.artik kendimi kötü hisseder oldum.
haklısın aslında ama insan belirti arıyor kendisine demekki.hayırlısı işallah bir an önce gelsin bebişin.
walla hurma filanda yiyorum ama nafile
ya aslinda Rabbim ne zaman emrederse o zaman doğurcaz işte sabirsizlik bizde.
fakat elimde diil,kendimi taşiyamaz oldum.artik kendimi kötü hisseder oldum.
inşallah canım hepimizinki hayırlı ve sağlıkla gelsin inşallah,sen normal mi yapcaksın Allah'ın izniyle?
:) Eşim şimdi bunu duysa bak bak gördün mü asya tamamdır der hemen:)))))
Aynen cnm ya yazık onun da hakkı babası sonuçta.Sizin ikinci isim ne.
Özgül hayırlısı olsun gönlüne göre olsun :))
Kızımın odasının resimlerini ekleyecem mutlaka şekerlerinide ama tam olarak bitmesini bekliyorum..
bende sabırsızlıkla hergün bi işaret bekliyrm ama olmayınca olmuyo :) ben normal istediğim için bende özgül gb heran bi işaret bekliyrm bide dktrmda 25inden snra beklicez diyince her gün ben ve çevremdekilerin beklentisiyle geçiyo:) benim halsizliğim mide bulantımda geçti .bugünde gelmicek galiba kızım
bende sabırsızlıkla hergün bi işaret bekliyrm ama olmayınca olmuyo :) ben normal istediğim için bende özgül gb heran bi işaret bekliyrm bide dktrmda 25inden snra beklicez diyince her gün ben ve çevremdekilerin beklentisiyle geçiyo:) benim halsizliğim mide bulantımda geçti .bugünde gelmicek galiba kızım
kendini neerjik mi hissediosun?? hadi seni heveslendireyim sonuçta umut fakirin ekmeğidir:) doğumdan önceki bi kaç gün anne kendini olduğundan daha enerjik hissedermiş nette okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?