2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgül bende birkaç gündür okuyorum seni de neden bu kadar stres yaptığını anlamış değilim : ))
çocuk çıkmak istedikten sonra çıkar zaten sana sormaz : )) demek ki henüz kendini hazır hissetmiyor dünya ya gelmek için

:) Eşim şimdi bunu duysa bak bak gördün mü asya tamamdır der hemen:)))))
asocum benim duru ismine alışamam gibi olmuş senin asya ismine alışamaman bence ikinizin dediği olsun kırma eşinide bu konuda ben kıramadım 2 isim koyduk : ))
Aynen cnm ya yazık onun da hakkı babası sonuçta.Sizin ikinci isim ne.

walla hurma filanda yiyorum ama nafile
ya aslinda Rabbim ne zaman emrederse o zaman doğurcaz işte sabirsizlik bizde.
fakat elimde diil,kendimi taşiyamaz oldum.artik kendimi kötü hisseder oldum.

ya canım 7 hafta önce doktorum her an gelebilir dedi:S ve biz ne olur ne olmaz ya gelirse die başladık kendimizi buna hazırlamaya:) yok sancısıydı yok nişanıydı her şeyi de görünce ben çatlmaya geldim:) bi de her konuda da sabırsızım onun etkisi var,bi de bayramda şöle 10 gün falan önce doğsa kayınvalidemler bebeği görüp bayrama geri dönse de bayramda memleketlerinden mahrum kalmasalar öle işte bi kaç sebep var
bu arada bebe odan gelince resimlerini koy da bakalım prensesinin odasına:)

ya ben lekeyi geçen pazartesi gördüm canım o bi anlam ifade etmio bak bi hafta oldu hala bekliom(( sen en iisis suyu bekle,ben rüyamda ya suyun geldiğini görüom ya doğurduğumu:))

haklısın aslında ama insan belirti arıyor kendisine demekki.hayırlısı işallah bir an önce gelsin bebişin.

hurma neye etki ediomuş ki?? ben kendimi taşıyamıom o ayrı bi de içine giremediğim birbriinden güzel cicilerim daha çok üzüo beni:S

Özgül hayırlısı olsun gönlüne göre olsun :))

Kızımın odasının resimlerini ekleyecem mutlaka şekerlerinide ama tam olarak bitmesini bekliyorum..

aynen ya oturunca bileklerimden kalkamıyorum artık.ağırlık bacaklara biniyor.diyorum çıksa rahat rahat yatsa yatağında daracık yerde iki büklüm duruyor:).korkum 40 tamamlaması o zamana kadar çatlarız heralde

:) Eşim şimdi bunu duysa bak bak gördün mü asya tamamdır der hemen:)))))

Aynen cnm ya yazık onun da hakkı babası sonuçta.Sizin ikinci isim ne.

eğer Ela diye seslenecekseniz Asya koy diğer adini bence.Adamin gönlü olsun yaw :))

Tutku Ela koycaktik bizde eşim çok beğenio Ela adini ama Tutku die seslenicez Ela ya gerek yok dedim saolsun bişii demedi.ben 2 isim istemedim.

Özgül hayırlısı olsun gönlüne göre olsun :))

Kızımın odasının resimlerini ekleyecem mutlaka şekerlerinide ama tam olarak bitmesini bekliyorum..

amin canım benim:)
kız çocuk odası eşyası öyle heves ettiğim şeylerdi ki taaa annem kardeşime hamişken hevesim vardı erkek kardeşim oldu,yeğenim erkek oldu derken oğluşumu bekliorum şimdi:) o yüzden şöle cicili bicili pembiş şeylere hayranım

bende sabırsızlıkla hergün bi işaret bekliyrm ama olmayınca olmuyo :) ben normal istediğim için bende özgül gb heran bi işaret bekliyrm bide dktrmda 25inden snra beklicez diyince her gün ben ve çevremdekilerin beklentisiyle geçiyo:) benim halsizliğim mide bulantımda geçti .bugünde gelmicek galiba kızım

....

kendini neerjik mi hissediosun?? hadi seni heveslendireyim sonuçta umut fakirin ekmeğidir:) doğumdan önceki bi kaç gün anne kendini olduğundan daha enerjik hissedermiş nette okudum

selam herkese nihayet kasımı da gördük hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...mide bulantısı yanma her türlü dert var bu aralar ama en kötüsü bozuk psikoloji zırlayıp duuryorum evde oturmaktanda sıkıldım bunalıma giridm ayy bi kucağıma alaydım yawrumu rahatlıcam galiba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…