2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin bir daha ki kontrolün ne zaman canım benim yarın sabah çatı muayenesi falan var,heyecan yaptım bakalım ne alemde sıpam :S
canim benim doktorum bu hafta izinli haftaya persembe kontrolüm eger ozamana dogurmassam
canim sagsalim kavusursun insallah kizina
canim allah yardimcin olsun insallah sagsalim kucagina alirsin oglunu
6000 girişini de yaptım tamamdır işte artık doğurabilirim
6000ni sen acmissin hayirli olsun yasemin cok istemisti ama kismet iste
walla hurma filanda yiyorum ama nafile
ya aslinda Rabbim ne zaman emrederse o zaman doğurcaz işte sabirsizlik bizde.
fakat elimde diil,kendimi taşiyamaz oldum.artik kendimi kötü hisseder oldum.

canim bende öyleyim yolda yürümek bile zorluyor artik beni

amin canımcım ..sende mi sez hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin

Allah analı babalı büyütsün canımcım benim 2 gün sütüm gelmemişti emdikçe gelicek canım
canim masallah bebegini gördüm cok tatli güle güle büyüt tekrardan gözün aydin tatlimopuyorumnanaktan
teşekürler teyzesi amin canım

Allah analı babalı büyütsün canım..
ayy dün ben bi panik oldum uykudan kalkmıyo oturup ağladım öyle çok gerildim ki
bize gelenlere bi surat yaptım fazla duramadılar suratsızlığımdan kanımca
bizim evde çok sıcaktı kaloriferi kıstık kendine geldi :18:

bu da benim sevgilim işte son aşkım:asigim:

oyy oyy maşallah Demire
prop ne zaman yazcan doğum hikayeni? Kimse yazmıyo yahuCADIARZU
Birde şey sorcam bebeği kendi odasındamı yatırmaya başladınız hemen,yoksa sizin odada falanmı yatıyo?
bebek karyolasında yatıyo odası büyük olduğu için çift kişilik yatak da var
1 yasına kadar bebeğin odasında yatıcaz
valla kızlar doğum sonrası psikilojisi benim açımdan hamilelikten daha zor :S
benimde öyle
sabah durduk yere hıçkıra hıçkıra ağladım
canım benim ya çok geçmiş olsun kucağına aldığında hepsi geçicek unutucaksın emin ol
emmeye başlayınca sütün artıcak inşallah
selam kızlar. doğumdan önce göğüs uçlarına bişeyler sürülüyomuş emzirirken yara olmasın diye.bilen var mı?benimkiler acayip kaşınıyo daha doğurmadan yaramı olacak yaa.
lasınoh öneriyolar ben onu aldım çok memnunum
doğurmadan kullanmaya baslamıştım ne olur ne olmaz diye

ne güzel işte emzik vermicem ben

Leydimmmmm kuzeyimiz nasıllar sen nasılsın:) taze anne nasıl gidiyor annelik

kuzeyim iyi maşallah dün çok korkuttu o yuzden gelemedim
habire uyudu emmedi acayip strest yaptım
bize gelenlere bi surat bi surat yaptım görmen lazım fazla kalamadılar dittiler
kalabalığa da tahammülüm yok nan kocem ve annem dursun basımda yeter diyom
ama kocem çalışıyo sabah 9 da gidiyo akşam 11 de geliyo
izini de yok hafta içi
yardımcısı işten ayrılmış yeni bi yardımcı gelene kadar yetiştitrene kadar böyle

bugün esimin dogumgünü 41 yasina giriyor keske oglumda bugün dogsaydi bizimkine 41 kere masallah diycektim

bakalım bakalım :) doğru çıkarsa bu enerji meselesi kızım gelirse hemen haber veririm :) bende okumuştum öyle bi yazı .hamileye son bi enerji gelirmiş ama o enerji temizlik yapmak için değil çocuğunu rahat doğurabilmesi için bi vücudun bize gösterdiği bi lutuf.ama genelde hamileler bunu temizlik ive son hazırlıklar için kullanarak mutlu oluyolar :))

1 saattir yarım yarım yazıyorum he bizim sıpa yüzünden

çok alışılmış isimlerin dışında olduğu için bende beğeniyorum ama herkes duru diyor şimdiden : (

hangisi kolaylarina gelirse onu diolar zaten.banada hep Duru napio diolardi Duru diil Tutku diye düzelte düzelte anam ağladi :)
Sende düzelt tabi ama hangisiyle seslenirsin onu bilemiorum.
iki ayri isimle seslenmeyin ama nolur :)

ne ağrim war ne sizim 2-3 gündür.enerjimde full maşallah bu yüzden.bu hafta doğururum o zaman ben :))

iyi günler kızlar bende kasım annesı adayı olarak sızlerı sureklı takıp edıyorum.. bende 39 haftaya girdim.. bişey sorcaktım 9 ay 10 gün diyorlar ya o hangı haftanın sonuna denk geliyo 40. haftanın mı 39. haftanın mı??.. doğum yapan arkadasları okudukça bende en az sizin kadar heyecanlanıyorum... dualarım hep sizinle.. allah yar ve yardımcımız olsun..

bütün yemekler hazır sayılır pilav kaldı onu da bıcı bıcı yaptıktan sonra yapayım.. bu arada doğurmayın haa.

amin miraclecim
nasıl gidiyoo

doğum namına bi hareket yok be tatlım bakalım haftaya pazartesi doktor son kez çatıya bakıcak ve böyle giderse büyük ihtimalle bende haftaya sezeryan olucam ama psikoloji yerlerde berbat kabuslar görüyorum uyku yok kaç gündür böyle sürekli ağlama modundayım doğurunca geçecek inş.senin nasıl gidiyor asıl taze anne yavrucuğun napıyor:))

lady34 sanada hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın

selam kızlar annem duruyu güneşlendiriyor malum prensesin hergün 10 dakika güneş sefası var bende fırsat buldum bakıyım dedim ama işim hiç bitmiyor bi türlü oturup tam yazamıyorum durunun karnı tam doyup uzun uyku arasındada kendimde uyumaya çalışıyorum gözümün teki hep yastıkta şimdilik böyle

kendimi inek gibi hissediyorum heryerimde süt lekeleri valla kıyamadığım lohusa pijamam paçavraya döndü

oyyy böyle inekliğe can kurban bizde inek olcamız günleri bekliyoruz semacım:)))

az kalmış senin de :)
9 ay 10 gün= 40 hafta=280 gün

hiç strese girme keyfini çıkar canım
doğunca gecer inşallah
bende uykusuz uykusuz bebek büyütüyorum
yavrucuğum uyuyo uyuyoken hazırlanim sonra onu hazırlıcam doktora gitcez dikişime bakıcak

sağol canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…