canim benim doktorum bu hafta izinli haftaya persembe kontrolüm eger ozamana dogurmassamsenin bir daha ki kontrolün ne zaman canım benim yarın sabah çatı muayenesi falan var,heyecan yaptım bakalım ne alemde sıpam :S
canim sagsalim kavusursun insallah kizinagünaydın kızlar... doğum yapan arkadaşlara Allah analı babalı sağlıkla byütmek nasip etsin inşallah. doğum yapacaklarıda Rabbim kurarsın diyorum...
Veeeeeeeeeeeeeeeeeee büyük gün... birazdan hastane için yola çıkıcaz, kızım bugün geliyo inşallah.... çok heyecanlıyım ve ağlamaklıyım ya ben çok cesaretliyimdir aslında ama bu duygu çok farklıymış...
canim allah yardimcin olsun insallah sagsalim kucagina alirsin oglunugünaydın kızlar.haberler ne güzel. prop demire ve sana maşallah. nasıl olacak diyodun bak olduda büyüdünüz bile.
ben bugün hastaneye gidiyorum öğleden sonra yatışım yapılacak yarın da Ali Tuna aramıza gelicek inşallah.duaya çok ihtiyacımız var biliyosunuz oğluşumun küçük kalbi daunızı bekliyor. ben de inşallah 2 gün sonra güzel haberlerimi sizlerle paylaşırım sağlıkla. hepinizi çook öpüyorum. doğum yapacaklara Allah yardımcı olsun.yapmış olanları Allah nazardan korusun..
6000ni sen acmissin hayirli olsun yasemin cok istemisti ama kismet iste6000 girişini de yaptım tamamdır işte artık doğurabilirim
walla hurma filanda yiyorum ama nafile
ya aslinda Rabbim ne zaman emrederse o zaman doğurcaz işte sabirsizlik bizde.
fakat elimde diil,kendimi taşiyamaz oldum.artik kendimi kötü hisseder oldum.
amin canımcım ..sende mi sez hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebişinprop ve lady Allah analı,babalı,sağlıkla büyütsün...darısı başımıza inş.1 kasımda belli olucak benim günümde galiba bende spinal sezeryan olucam normal isteyen sezeryan oluyor(kısmet artık sağlıkla,sağlıklı bir bebek doğurayım yeter........
selam kızlar nasılsını zçok isterdim ama geçmişi okuyamıycam kızım ağlıyo
28 ekim perşembe saat 8:50 de duru bebekte dünyaya geldi 3200 gr 50 cm çok şükür ikimizde iyiyiz
genel sezeryan oldum bebeğim emiyor ama sütüm pek yok bugün yeni yemek yemeye başladım bakalım artık şimdilik biraz doktor önerisi üzerine mama takviyesi yapıyorum
şimdilik bu kadar yine gelirim
teşekürler teyzesicanim masallah bebegini gördüm cok tatli güle güle büyüt tekrardan gözün aydin tatlimopuyorumnanaktan
Aynen öyle...
o gece yani 21 ekimde kanamam oldu ve yavaş yavaş sancı gelmeye başladı..Hemen sıcak bi duş aldım eşime hastaneye gidiyoruz dedim..Eli ayağı birbirine dolandı neyse çantamızı alıp evi toparlayıp hastaneye gittik..Yolda sancılarım devam etti 10 dk da bir..Hastanede ebe ve hemşire muayene etmeye kalktılar açılma var mı diye ama o kadar canım yandı ki resmen sesimle hastaneyi çınlattım..bırakıp gittilr ama birazdan tekrar geldilermuayene etmemiz lazım yoksa yatış yapamazsın hastaneye doğum başlamış olabilir dediler..bi daha denediler ama benim canım yine çok yandı ve bakamadılar..Ve bana muayene olmadığıma dair bir kağıt imzalattılar..Sancın 50 sn de bir falan gelmeye başlarsa muhakkak gel dediler..Kasabada kaldığımız için oraya geri dönemedik ve yakındaki bir otele gittik..Doktor sabah 9 da gelsinler demiş..Gece 2 den sabah 9 a kadar gözüm saatte kaç dakikada bir sancı geliyor diye baktımve bebeğim hastaneye gidene kadar gelmesin diye dua ettim..Bu arada annemlere haber verdik onlar da gece Gaziantepten yola çıktılar..biz saat 9 30 da hastaneye gittik doktor bir de ben deneyeyim bakmazsak olmaz deyincemecburen muayene oldum ama yine çığlıklar eşliğinde..Canım çok yandı..4 cm olmuş açıklığım.Doktorum fiziksel olarak bir engel yok ama sen bu şekilde normal doğum yapamazsın Allah korusun ıkınamazsan falan bebeğin kafası sıkışır sıkıntıya girer dedi...Sancılarım iyice şiddetlenmişti..1.-2 saat daha kalsam normal doğum olacaktı ama kısmet değilmiş.Sonda takılırken de çok sıkıntı çektim ağladımresmen1..22 ekim saat 12 de spinal sezeryan oldum ve kızım dünyaya geldi..Hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan oldum ama kzızm için herşeye değer..Allah bekleyen herkese de bu mutluluğu yaşatsın..bebeklerini kucaklarına alanlara da hayırlısıyla büyütmeyi nasibetsin...
Çok uzun oldu sanırım...
ayy dün ben bi panik oldum uykudan kalkmıyo oturup ağladım öyle çok gerildim kikızlar kızlar.. sbh 5ten oglen12ye kdr emmeyınce, durtuyoruz ufluyoruz sallıyoruz kaldırıoruz cımcıklıoruz uyanmayınca panık olduk :) ama sıcaktanmış garıbım bı soyduk anında actı gozlerı emdı yattı cok sukur :)
gaz problemı yasıoruz, daha cok mınıgız ondandır belkıcorek otu kaynattık ıctım bugun daha ıyıyız ılk gun cok kotuydu :S sut gelene kdr hava emdı garıbım ben de usutunce fena oldu..
bu da benim sevgilim işteson aşkım:asigim:
bebek karyolasında yatıyo odası büyük olduğu için çift kişilik yatak da varprop ne zaman yazcan doğum hikayeni? Kimse yazmıyo yahuCADIARZU
Birde şey sorcam bebeği kendi odasındamı yatırmaya başladınız hemen,yoksa sizin odada falanmı yatıyo?
benimde öylevalla kızlar doğum sonrası psikilojisi benim açımdan hamilelikten daha zor :S
canım benim ya çok geçmiş olsun kucağına aldığında hepsi geçicek unutucaksın emin oliyi akşamlar kızlar. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.. benim durumu biliyorsunuz masal 21 ekimde genel anestesi sezeryanla dünyaya geldi ve solunum düzensizliği nedeni ile yoğun bakıma alındı ciğerlerindeki sıvıyı atmaya calıstılar daha sonra kızım zaturre oldu nedenini hala bilemiyoruz sanırım ameliyathaneden mikrop kaptı ve ateşi yükseldi verilen antibiyotiğe alerji yaptı ve arkasından sarılık... malesef hayata biraz şansız başladı kuzum şimdi küvezde ve ilk defa dün kucağıma alıp biberon ile beslememe izin verdiler şimdi 3 saatte bir hastaneye gidip biberonla besliyorum inşallah cok yakın zamanda iyileşecek ve evimize gelicek kuzum.... o kadar zor bir dünem gecirdim ki su an doğum yapalı 11 gün oluyor ve ben 14 kilo verdim .. Simdi moralim daha iyi onu kucağıma alabilmek bana güc verdi... sütüm başlangıcta kızıma yetiyordu ama şimdi ihtiyacı arttı inşallah emmeye başlayınca sütüm artar kızlar..... umarım herkes cok iyidir kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
lasınoh öneriyolar ben onu aldım çok memnunumselam kızlar. doğumdan önce göğüs uçlarına bişeyler sürülüyomuş emzirirken yara olmasın diye.bilen var mı?benimkiler acayip kaşınıyo daha doğurmadan yaramı olacak yaa.
ne güzel işte emzik vermicem bengeberıyorum tam ıkı saattır emzırıyorum resmen damızlık ınek muamelesı goruyorum süt müt kalmadı ama habıre emıyor, ınat ettım emzık fln almıcam dıye benı yalancı meme nıyetıne kullanıo sımdı
Leydimmmmm kuzeyimiz nasıllar sen nasılsın:) taze anne nasıl gidiyor annelik
iştahın artmasıda doğum belirtisiymiş.
bunuda yeni duydum öölemi oluyomuş :)
fınfıkcım Sezin adini çooook sewerim
çok alışılmış isimlerin dışında olduğu için bende beğeniyorum ama herkes duru diyor şimdiden : (
bakalım bakalım :) doğru çıkarsa bu enerji meselesi kızım gelirse hemen haber veririm :) bende okumuştum öyle bi yazı .hamileye son bi enerji gelirmiş ama o enerji temizlik yapmak için değil çocuğunu rahat doğurabilmesi için bi vücudun bize gösterdiği bi lutuf.ama genelde hamileler bunu temizlik ive son hazırlıklar için kullanarak mutlu oluyolar :))
1 saattir yarım yarım yazıyorum he bizim sıpa yüzünden
amin miraclecim
nasıl gidiyoo
lady34 sanada hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın
selam kızlar annem duruyu güneşlendiriyor malum prensesin hergün 10 dakika güneş sefası var bende fırsat buldum bakıyım dedim ama işim hiç bitmiyor bi türlü oturup tam yazamıyorum durunun karnı tam doyup uzun uyku arasındada kendimde uyumaya çalışıyorum gözümün teki hep yastıkta şimdilik böyle
kendimi inek gibi hissediyorum heryerimde süt lekeleri valla kıyamadığım lohusa pijamam paçavraya döndü
iyi günler kızlar bende kasım annesı adayı olarak sızlerı sureklı takıp edıyorum.. bende 39 haftaya girdim.. bişey sorcaktım 9 ay 10 gün diyorlar ya o hangı haftanın sonuna denk geliyo 40. haftanın mı 39. haftanın mı??.. doğum yapan arkadasları okudukça bende en az sizin kadar heyecanlanıyorum... dualarım hep sizinle.. allah yar ve yardımcımız olsun..
doğum namına bi hareket yok be tatlım bakalım haftaya pazartesi doktor son kez çatıya bakıcak ve böyle giderse büyük ihtimalle bende haftaya sezeryan olucam ama psikoloji yerlerde berbat kabuslar görüyorum uyku yok kaç gündür böyle sürekli ağlama modundayım doğurunca geçecek inş.senin nasıl gidiyor asıl taze anne yavrucuğun napıyor:))
lady34 sanada hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın
selam kızlar annem duruyu güneşlendiriyor malum prensesin hergün 10 dakika güneş sefası var bende fırsat buldum bakıyım dedim ama işim hiç bitmiyor bi türlü oturup tam yazamıyorum durunun karnı tam doyup uzun uyku arasındada kendimde uyumaya çalışıyorum gözümün teki hep yastıkta şimdilik böyle
kendimi inek gibi hissediyorum heryerimde süt lekeleri valla kıyamadığım lohusa pijamam paçavraya döndü
Minnoşum benim:)))Oğlum olsaydı Adı kuzey olcaktı:)1 saattir yarım yarım yazıyorum he bizim sıpa yüzünden
Minnoşum benim:)))Oğlum olsaydı Adı kuzey olcaktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?