az kalmış senin de :)
9 ay 10 gün= 40 hafta=280 gün
:)))))ikinci mi? kısmet hayırlısı kader kısmetikinciye artık tatlımasomm azcık kaldı seninde hayırlısıyla kıcağına al sende inş.
:)))))ikinci mi? kısmet hayırlısı kader kısmetaz kaldı cnm ya evet bakalım çarşamba sabah her şey tamamdır:)
selam kızlar nasılsınız? 3,5 günlük tatilin ardından burdayım. bugünü saymazsam iş yerindeki son 3 günüm. cuma izne ayrılmış olacağım.
geçen salıdan beri annem bendeydi. cumartesi evine gitti. sağolsun çamaşır ütü temizlik baya iş yaptık.
dünde eşim genel temizlik yaptı. bende kışlıkları çıkardım, hastane çantamı yerleştirdim.
yemek bulaşık derken epey yorulmuşum. belim koptu resmen.
hepiniz iyisinizdir umarım. yeni doğum yapan var mı? prop nasıl haber aldınız mı?
ilk kasım annemiz kim merak ediyorum.
sizi takip edemesemde arada girip bakarım. son günlerim ya işlerimi toparlıyorum.
prenses sana da hayırlı sağlıklı doğumlar.
sende gazidesin değil mi?
selam kızlar nasılsınız? 3,5 günlük tatilin ardından burdayım. bugünü saymazsam iş yerindeki son 3 günüm. cuma izne ayrılmış olacağım.
geçen salıdan beri annem bendeydi. cumartesi evine gitti. sağolsun çamaşır ütü temizlik baya iş yaptık.
dünde eşim genel temizlik yaptı. bende kışlıkları çıkardım, hastane çantamı yerleştirdim.
yemek bulaşık derken epey yorulmuşum. belim koptu resmen.
hepiniz iyisinizdir umarım. yeni doğum yapan var mı? prop nasıl haber aldınız mı?
ilk kasım annemiz kim merak ediyorum.
sizi takip edemesemde arada girip bakarım. son günlerim ya işlerimi toparlıyorum.
sende gazidesin değil mi?
sende gazidesin değil mi?[/QUOTE
evet canım gazideyım hatta birazdan çıkıp kontrole gidicem bakalım bizim cimcime nasıl... insanın annesı yerını kımse tutmuyo valla hiç bişey beklemeden temızlığı utuyu herşeyı yapıyolar sağolsunlar benımkıde perşembe gelcek doğumu beklıcez artık... hadı hayırlısı iznine de az kalmiş bol bol dinlenirsin..
hadı gozun aydın cnm. bugun ece2010 sezeryan olacaktı. ılk kasım annemiz o olacak sanırım
benimde 1 gunum kaldı ama hala ses seda yok:2:
Amin canım hepimiz inşallah inşalllah...Benim bakılmıştı çatıya yüzde 50 ihtimal vardı biliyorsunki.Bu hafta da doktorumun fikrini son kez aldım bebeğin durumu vs için.zorlanılcak gibi dedi zaten bebeğin duruşu fln da normal için uygun dğeilmiş hala.Dar geldim kızımın koca kafasına:)))))))))))) hayırlısı zorlamanın alemi yok.Zaten düşündükçe kararımdan hiç pişmanlık duymadım şimdilik. Cumartesi tahlilleirm yapıldı.odama fln baktım.Fotocu da tamamdır.Çarşamba sabah 7de hastanede olcaz allah izin verirse.Fotocu da 7de gelmiş olcak.Dün kaynanalar geldi.yarın akşam da annem de burda olcak inşallah.hadi bakalım sende iyi haberlerle gel inş.canımm...bakalım haftaya pazartesi doktor açılma yok derse bende öbür çarşamba ya düşünüyorum artık hayırlısı olsun hakkımızda ..bu arada ela asya güzel olmuş canım
Dün gece doğuran olmadıysa ilk bebeğimiz Emir olcak ilk kasım annesi de melike:) Telefonu hala kapalı arıyorum arıyorum kapalı.Bilgi alınca yazıcam size.hadı gozun aydın cnm. bugun ece2010 sezeryan olacaktı. ılk kasım annemiz o olacak sanırım
benimde 1 gunum kaldı ama hala ses seda yok:2:
Ohhhh at valla bencede hava süper sıcacıkkk bol güneşli:) şu karı çıksın da ben de arkadaşıma gitcem.doğum öncesi oturmasına çağırdı:)kendimi sokaklara atıyorum daha fazla dayanamicim hava süper
daha nice sağlıklı yıllar olsun onunuzde canımcımbugün esimin dogumgünü 41 yasina giriyor keske oglumda bugün dogsaydi bizimkine 41 kere masallah diycektim
amin canımcım ..sende mi sez hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebişin
Allah analı babalı büyütsün canımcım benim 2 gün sütüm gelmemişti emdikçe gelicek canım
teşekürler teyzesiamin canım
Allah analı babalı büyütsün canım..
ayy dün ben bi panik oldum uykudan kalkmıyo oturup ağladım öyle çok gerildim ki
bize gelenlere bi surat yaptım fazla duramadılar suratsızlığımdan kanımca
bizim evde çok sıcaktı kaloriferi kıstık kendine geldi :18:
oyy oyy maşallah Demire
bebek karyolasında yatıyo odası büyük olduğu için çift kişilik yatak da var
1 yasına kadar bebeğin odasında yatıcaz
benimde öyle
sabah durduk yere hıçkıra hıçkıra ağladım
canım benim ya çok geçmiş olsun kucağına aldığında hepsi geçicek unutucaksın emin ol
emmeye başlayınca sütün artıcak inşallah
lasınoh öneriyolar ben onu aldım çok memnunum
doğurmadan kullanmaya baslamıştım ne olur ne olmaz diye
ne güzel işte emzik vermicem ben
kuzeyim iyi maşallahdün çok korkuttu o yuzden gelemedim
habire uyudu emmediacayip strest yaptım
bize gelenlere bi surat bi surat yaptım görmen lazım fazla kalamadılar dittiler
kalabalığa da tahammülüm yok nan kocem ve annem dursun basımda yeter diyom
ama kocem çalışıyo sabah 9 da gidiyo akşam 11 de geliyo
izini de yok hafta içi
yardımcısı işten ayrılmış yeni bi yardımcı gelene kadar yetiştitrene kadar böyle
aynen ayneeennnnselam herkese nihayet kasımı da gördük hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için...mide bulantısı yanma her türlü dert var bu aralar ama en kötüsü bozuk psikoloji zırlayıp duuryorum evde oturmaktanda sıkıldım bunalıma giridm ayy bi kucağıma alaydım yawrumu rahatlıcam galiba ..
evet allahtan bişey olmazsa normal istiyorum.
o süper. listedeki 3. durumuz da geliyor deseneDuru Sezin
Fınfıkcım isim konusundan bıktım daraldım isim koymasak keşke hiç:) bugün netleşmek zorunda hatta son saatler netleşmesi için.sigorta işlemleirni başlatcaz sigortacı arayıp duruyor adını söyleyin neye göre yapcam sigortayı diye:)))) Ela diyorum ben kocam asya diyor.Ela Asya olsun diyor. ama asya ismine alışamadım sonra da diyorum yazık adamcağıza hevesi kırılmasın diyorum.
Benim fikrim Nehir Ela :) ama bakalım:)
ayyy zaten seni görünce içimi bi korku kaplio :)))
bi hafta daha bekler ama doktorun saniorum ki..
asocum ya vallahı bende sana ozenıyorum keske enımde bellı olsa. fotocu hergun arıyr aynı benm gıbı bekleyen bır normal dogumcu daha varmıs. strese sokuyor benıAmin canım hepimiz inşallah inşalllah...Benim bakılmıştı çatıya yüzde 50 ihtimal vardı biliyorsunki.Bu hafta da doktorumun fikrini son kez aldım bebeğin durumu vs için.zorlanılcak gibi dedi zaten bebeğin duruşu fln da normal için uygun dğeilmiş hala.Dar geldim kızımın koca kafasına:)))))))))))) hayırlısı zorlamanın alemi yok.Zaten düşündükçe kararımdan hiç pişmanlık duymadım şimdilik. Cumartesi tahlilleirm yapıldı.odama fln baktım.Fotocu da tamamdır.Çarşamba sabah 7de hastanede olcaz allah izin verirse.Fotocu da 7de gelmiş olcak.Dün kaynanalar geldi.yarın akşam da annem de burda olcak inşallah.
aaa hadı ınsallah bızı habersız bırakmaDün gece doğuran olmadıysa ilk bebeğimiz Emir olcak ilk kasım annesi de melike:) Telefonu hala kapalı arıyorum arıyorum kapalı.Bilgi alınca yazıcam size.
bende bendeeeeeeeeekendimi sokaklara atıyorum daha fazla dayanamicim hava süper
Bafo ah bafo yok mu hiç gelişme:) Doktor ne diyor açılman var mı bebek kanala girdi mi ne durumdasın.
Artık daha doğurmadın mı telefonları gelmeye başladı. çok hoşuma gidiyor. ne de olsa 9 ayı tamamladık kaldı 9 gün
önce bafo sonra ben tabiii.
Amin canım hepimiz inşallah inşalllah...Benim bakılmıştı çatıya yüzde 50 ihtimal vardı biliyorsunki.Bu hafta da doktorumun fikrini son kez aldım bebeğin durumu vs için.zorlanılcak gibi dedi zaten bebeğin duruşu fln da normal için uygun dğeilmiş hala.Dar geldim kızımın koca kafasına:)))))))))))) hayırlısı zorlamanın alemi yok.Zaten düşündükçe kararımdan hiç pişmanlık duymadım şimdilik. Cumartesi tahlilleirm yapıldı.odama fln baktım.Fotocu da tamamdır.Çarşamba sabah 7de hastanede olcaz allah izin verirse.Fotocu da 7de gelmiş olcak.Dün kaynanalar geldi.yarın akşam da annem de burda olcak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?