2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

suana kadar okuduğum en güzel hikayeydi anlatımının mükemmelliği için tebrk edrm...demirinle ömür boyu mutluluklar..

çok teşekkürler kızlarr.. darısı kalanların yol gozleyenlerın başına..

Sağol canım.Biz kızımıza da acıbadem sigorta yaptırcaz canım.Çünkü diğer sigortalar bebek 15 günlük olmadan fazla bir şeyini karşılamıyor ama acıbadem sigorta ilk doğduğu andan itibaren karşılıyor.Anlaştık biz cnm işlemleir başlıcaktı bugün başlattılar mı bilmiyorum bakalım.

bu hafta dogum tarıhı belli olan arkadaşlara bol şans diliorum. sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah

ece2010 1 kasım
melcan 1 kasım

canah 2 kasım
krdln25 2 kasım

asomls 3 kasım
duygussduyguss 3 kasım

sonuyok 4 kasım

brokoli 5 kasım

Son düzenleme:

hımmm.. sizin sigortanın deavmı herlade ama o da sadece acıademde geciyor değil mi?

ah canım kıyamam kıyamam.İnşallah çabuk toparlarız.bir arkadaşım sezodan sonra hemen toparlandı nasıl bir bünyeyse maşallah.:) inşallah bizde hemen toparlanırız bakalım. hayırlısı ya bu veletleirn sağı solu belli olmuyor:)))))

hımmm.. sizin sigortanın deavmı herlade ama o da sadece acıademde geciyor değil mi?
Hayır canım birçok yerde geçiyor tabikide.Ama acıbademde daha avantajlı oluyor tabikide.İstersen bizim sigortacının teli vereyim size bilgi versin fiyat vs.

Bafocum fotocu işinde bir tane de yedekte tut derim.O an denk gelmez fln bir sürü iş.Benim yedekte iki kişi vardı ama şimdi yedeğe gerek kalmadı.Tarih saat belli olduğu için her şey ayarlandı bakalım:))))))Benim tüm pozlar keisn salya sümüklü olur ben doğum fotosuna bakarken bile ağlayan biriyim:) kendi doğumumda kızımı kucağıma ilk aldığımda kendimi düşünemiyorum:))))))))))

selam :) şimdiden gözün aydın, artık kuzularımızı bekleyeceğiz... benim de bu hafta son :)
haftasonu çantamı hazırlayacağım inşallah...
bu hafta doğum yapacak çooookkk :)

amin canım sağol. benimde ufak tefek eksiklerim var çantamda bu hafta annemle tamamlarız arık.

hadı gozun aydın cnm. bugun ece2010 sezeryan olacaktı. ılk kasım annemiz o olacak sanırım

benimde 1 gunum kaldı ama hala ses seda yok:2:

sanada hayırlı kolay doğumlar canım.
bakalım ilk normal doğumu kim yapacak merak ediyorum.

melodi ben doğum yapicam bu hafta
yani ööle diliyorum

inşallah canım herşey gönlünce olsun.

benimki yanlış yazılmış 9 kasım

Herkese selamlaaarrrr.... Nasılsınız kızlar? Bafo hala bi kıpırtı yokmu sende de seninle tahmini doğum tarihimiz aynıydı bakalım hangisi önce davranacak... Benimkinin gelmeye niyeti yok gibi hala bi değişiklik yok...

cok sukur yakaladım senı burcucum. o ne yakısıklı bısey dogurmussun maşallah... analık nasıl gıdıyor

aman bafocum kusura bakma benı yakalamak zor ıkı dk gelıorum snr 10 saat demır beyle ılgılenıyorum anca gelebıldım bak tekrar :)
cok tesekkur ederım cnm, çirkin teyzesi benım oğlum cok cırkın
annelık cok zor cok zahmetlı ve olaganustu gıdıyor.. hepsı bırden yanı :)

slm kızlar nasılsınız
herkes doğuruyo ben çok kıskanıyom
propcum senin oğluş çoktatlı allah bağışlasın
sezeryan nasıl bu arada çok mu zor
en çok da sen normal doğum isteyendin kısmet böyleymiş
hayırlısıyla kurtuldan ya mühim olan o

zor olmaz mı canım ameliyat sonuçta, ilk gun cok cok cok zor kaldırıp yurutmeye ugrasıolar, genel anestezıyse dike dike yurumek zorundaısn zaten vucut embolı atabılıo, allahtan benımkı spınaldı de gelıp zorlamadılar cok fazla, geceye dogru bı kere kalkıyım dedım tuvalete fenalık gecırdım uzun sure yatmaktan olmuş ortalıgı bırbırıne kattım snr :)

ertesı gun hersey cok farklı oluyo ama, dunku agrıdan eser kalmıyo yanı, agrılar gecmıo ama ılk gunku gıbı olmuo asla oturmak kalkmak fln zor gelıo ama otururken hıc agrı sancı olmuo mesela.. bugun 5. gunum, sagıma soluma bıle rahatca yatıyorum oturup kalkarken bı sorun yok yatarken kalkarken agrılarım dvm edıo ama..

hem bebegımın hayatı soz konusu oldugunda benım ısteklerımın hıc bır onemı kalmıo.. tek uzuntum bu kdr erken alınmak zorunda kalmasaydı keske oglum, 39. haftayı doldursaydık fln.. neyse saglıklı olsun da varsın erken olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…