merhaba herkese :)
ya prop salya sümük ağladım hikayeni okuyunca, çok güzel yazmışsın ama ben çok ağlak oldum...
ben sırf aldığım test farklı ne menem bişeymiş diye meraktan açıp yapmıştım reglime daha vardı bile ve 2 çizgi görmüştüm, o günleri hatırladım birden... kızım ben burdayım demişti erkenden...
suana kadar okuduğum en güzel hikayeydi anlatımının mükemmelliği için tebrk edrm...demirinle ömür boyu mutluluklar..
Sağol canım.Biz kızımıza da acıbadem sigorta yaptırcaz canım.Çünkü diğer sigortalar bebek 15 günlük olmadan fazla bir şeyini karşılamıyor ama acıbadem sigorta ilk doğduğu andan itibaren karşılıyor.Anlaştık biz cnm işlemleir başlıcaktı bugün başlattılar mı bilmiyorum bakalım.daha nice sağlıklı yıllar olsun onunuzde canımcım
lady cim allah analı babalı sağlıkla buyutsun cnm
aynen ayneeennnn
insallah cnm
o süper. listedeki 3. durumuz da geliyor desene
asya süpermiş. bende sigorta yaptırıcam sen hangısını sectın?
Sağol canım.Biz kızımıza da acıbadem sigorta yaptırcaz canım.Çünkü diğer sigortalar bebek 15 günlük olmadan fazla bir şeyini karşılamıyor ama acıbadem sigorta ilk doğduğu andan itibaren karşılıyor.Anlaştık biz cnm işlemleir başlıcaktı bugün başlattılar mı bilmiyorum bakalım.
çok teşekkürler kızlarr.. darısı kalanların yol gozleyenlerın başına..
ah canım kıyamam kıyamam.İnşallah çabuk toparlarız.bir arkadaşım sezodan sonra hemen toparlandı nasıl bir bünyeyse maşallah.:) inşallah bizde hemen toparlanırız bakalım. hayırlısı ya bu veletleirn sağı solu belli olmuyor:)))))tabiki asocum hiç riske atmaya değer mi bana da büyük ihtimalle aynı şeyleri söylücek ben hala bebeği çok yukarda hissediyorum tekmeleri tam göğsümün altında doğum kanalına girdiğini hiç düşünmüyorum çatıyada normal için çok uygun değil demişti bayrama kadar da beklemek istemiyorum bana kim bakacak miletin çoluğu çocuğu okula gidiyor bayramda 9 gün tatil var en azından teyzem babamın eşi falan gelip kalır yoksa bi görümcem gelecek ben gariban gibi kaalıcam öyle olsun istemiyorum...ohh fotocuyuda ayarlamışsın çok ii olmuş annende gelsin iice için rahat eder dualarım seninle :)))
ah canım kıyamam kıyamam.İnşallah çabuk toparlarız.bir arkadaşım sezodan sonra hemen toparlandı nasıl bir bünyeyse maşallah.:) inşallah bizde hemen toparlanırız bakalım. hayırlısı ya bu veletleirn sağı solu belli olmuyor:)))))
Hayır canım birçok yerde geçiyor tabikide.Ama acıbademde daha avantajlı oluyor tabikide.İstersen bizim sigortacının teli vereyim size bilgi versin fiyat vs.hımmm.. sizin sigortanın deavmı herlade ama o da sadece acıademde geciyor değil mi?
Hayır canım birçok yerde geçiyor tabikide.Ama acıbademde daha avantajlı oluyor tabikide.İstersen bizim sigortacının teli vereyim size bilgi versin fiyat vs.
selam :) şimdiden gözün aydın, artık kuzularımızı bekleyeceğiz... benim de bu hafta son :)
haftasonu çantamı hazırlayacağım inşallah...
bu hafta doğum yapacak çooookkk :)
hadı gozun aydın cnm. bugun ece2010 sezeryan olacaktı. ılk kasım annemiz o olacak sanırım
benimde 1 gunum kaldı ama hala ses seda yok:2:
melodi ben doğum yapicam bu hafta
yani ööle diliyorum
prenses sana da hayırlı sağlıklı doğumlar.
sende gazidesin değil mi?[/QUOTE
evet canım gazideyım hatta birazdan çıkıp kontrole gidicem bakalım bizim cimcime nasıl... insanın annesı yerını kımse tutmuyo valla hiç bişey beklemeden temızlığı utuyu herşeyı yapıyolar sağolsunlar benımkıde perşembe gelcek doğumu beklıcez artık... hadı hayırlısı iznine de az kalmiş bol bol dinlenirsin..
annemle aynı şehirde olmamıza rağmen cumartesi gidince arkasından oturup ağladım.
benim yapmak için zamanım olmayan şeyleri yaptı.
allah başımızdan eksik etmesin.
senin doğum nasıl olacak? normal mi sezeryan mı?
çok teşekkürler kızlarr.. darısı kalanların yol gozleyenlerın başına..
prop gözün aydın canım allah sağlıkla analı babalı büyütsün.
hikayeni merak ettim bakıcam şimdi.
tüm bebişlerinizi mis gibi kokluyorum.
bu hafta dogum tarıhı belli olan arkadaşlara bol şans diliorum. sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
ece2010 1 kasım
melcan 1 kasım
canah 2 kasım
krdln25 2 kasım
asomls 3 kasım
duygussduyguss 3 kasım
sonuyok 4 kasım
brokoli 5 kasım
benimki yanlış yazılmış 9 kasım
cok sukur yakaladım senı burcucum. o ne yakısıklı bısey dogurmussun maşallah... analık nasıl gıdıyor
slm kızlar nasılsınız
herkes doğuruyo ben çok kıskanıyom
propcum senin oğluş çoktatlı allah bağışlasın
sezeryan nasıl bu arada çok mu zor
en çok da sen normal doğum isteyendin kısmet böyleymiş
hayırlısıyla kurtuldan ya mühim olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?