2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kasılmalarım varrrrrrrrrrr
doğurunca geçicek sanmayın

herkese selam

sabah kontrole gittim bu saate kadar da gezdim:)))
Bizim veletin geleceği yok,sancı çıkmadı nst de kalp atışları iyi çıktı,pelvise yerleşmemiş henüz,suyuda iyimiş gelecek gibi değil dedi,çatı muayenesi ise yapmamıza gerek yok şu an dedi biraz daha bekleyelim riske girmeye gerek yok dedi...kuzum bir haftada hiç kilo almamış o yüzden doktorum kızdı artık yürüyüş yok dinleniceksin dedi ama ben duramıyorum sıkılıyorum enerji patlamam var dedim ben anlamam dinleniceksin zayıf kalmış dedi üzüldüm o kadar da süt içiyorum ceviz yiyorum neler yapıyorum...

neyse dinlenicem bir kaç gün artık perşembe günü tekrar gidicem artık 3 günde görmek istiyorum sizi dedi benden bu kadar kızlar şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum

hakkinizda hayirlisi olsun canim bakalim önce hangimiz dogurucaz

kaç kiloymuş miniğim ? maşallah ona, suyu kalbi fln ıyıyse beklıceksın tabı annesı, ayrıca yatıp dınlenıceksın paşa paşa :)

hakkinizda hayirlisi olsun canim bakalim önce hangimiz dogurucaz

bizimkinin geleceği yok şu an tatlım,sancıda çıkmıyor doktorum bekleyeceğiz ve takip edeceğiz diyor hayırlısı artık acelemiz yok 40.haftaya kadar ne zaman isterse gelebilir yeterki sağlıkları iyi olsun önemli olan oo ...

kaç kiloymuş miniğim ? maşallah ona, suyu kalbi fln ıyıyse beklıceksın tabı annesı, ayrıca yatıp dınlenıceksın paşa paşa :)

evet canım neyse ki suyu ve kalp atışları çok iyi dedi burcucum o yüzden çatı muayenesi yapmadı zaten riske girmeyelim dedi...kilosu 3 kilo gelişimi iyi kiloyu takma ama yinede dinlen ve proteini eksik etme dedi bakalım perşembeye kilo almış olur dilerim...
senin o güzel dudaklı erkeğin napıyorrr maşallahhhh

haklisin canim saglikli olsunlarda erken veya gec gelmeleri mühim degil

bana dogumumu yaptıran doktor 3200 demıstıi, dıger hastanedekı kadın doktor 3500 demıstı, dogurtan doktorun dedıgı kıloda dogdu tam 3180 gr dogdu, tecrube meselesı mı anlamadım genelde hıc tutmaz ya kılolalar..

uyuyo şu anda, bıraksam 24 saat uyucak sureklı uyandırıp emzırıyorum sarılık olmasın dıye korkuom cok erken doganlarda rıskı bırazcık daha fazla ya.. amaaannn annelık telaş işi

kocam bana yakında buraya girmemi yasaklıcak zaten orda doğuranları görüp görüp bunalıma giriyosun diyor nerdeyse doğsun artık diye ağlıcam geceleri çocuğumda şaşırdı aman bi doğmasın iznm yanmasın diyorum bi yandan doğsun artık diyorum ıyyy iice psikolocik deli oldum ben...

prop ne güzel bi fotoğraf olmuş o faceteki mutluluğun yüzüne gülümsemene yansımış direk

ay cnm tipim ne kayık cıkmıs ama, amelıyattan odaya ılk geldıgım an bebegı ılk kucagıma verdıklerı an, tacı taktılar kafama basladılar cekmeye :)) ulan bı bekleyın bı sacımı basımı duzelteyım bı kendıme geleyım, yok :)

mutlu olmaz mıyım heç, erkeklerım yanımda

sağlık ocağına gittik topuk kanı aldılar oğlum çok bağırdı bi de d vitamini verdiler, ben ilaç vermek istemiyom zorunlu muyum dedim, bıngıldağı ve kemikleri için gerekliymiş..
prop sana bişe verdiler mi kız

yok yok tipin kayık falan değil çok güzelsin yerimm senin o küçük erkeğini ben çok çirkinn o çookk

ay hastanenın en cok o yonunu sevdım bebegı goturduler kan alınırken ası yapılırken fln hıc yanında durmadık ıcım acıcaktı yoksa

vermedıler cnm ozellıkle doktora sordum vıtamın lazım mı demır hapına dvm edeyım mı dedım hayır gerek yok dedı.. antıbıyotık alıorum ıste halıyle o kdr

slm herkese. ben de doktora gittim bugün ama tık yok. daha duracak sanırım miniğim. dursun da zaten 1-2 hafta daha. 3100gr olmuş. doğum kanalına girmemiş daha. biraz kasılmam çıktı çatı muayenesine gerek yok henüz dedi. haftaya tekrar bakıcak. beklemedeyiz yaniii.

ayy kıyamam ya çok zor topuk kanı daha önce bi denk gelmişti içim parçalanmıştı resmen ama işte mecbur annesi ...

olmaz annesi merak etme öyle enerji yayalım en azından,ne güzel bir telaş oo annelik telaşı bakalım biz nasıl olucaz sizleri görünce sabırsızlanıyorum vallahi,bu son haftalarda beklemekte çok heyecanlı yalnız,kolay gelsin canım sana...

acele etme annesi vakti gelince doğucak zaten neden kendini strese sokuyorsun bak hepimiz bekliyoruz,son haftalarımız istesekte kalmazlar zaten içimizde çıkacaklar o yüzden sıkılma lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…