yok canım onu demiyorum. yani demir için d vitamini verdiler mi. toprak için verdiler günde 3 damla.ay hastanenın en cok o yonunu sevdım bebegı goturduler kan alınırken ası yapılırken fln hıc yanında durmadık ıcım acıcaktı yoksa
vermedıler cnm ozellıkle doktora sordum vıtamın lazım mı demır hapına dvm edeyım mı dedım hayır gerek yok dedı.. antıbıyotık alıorum ıste halıyle o kdr
tabi mecbur teyzesiayy kıyamam ya çok zor topuk kanı daha önce bi denk gelmişti içim parçalanmıştı resmen ama işte mecbur annesi ...
burcu senınkıne de maşallah, bekleyın bakalım sız daha
slm herkese. ben de doktora gittim bugün ama tık yok. daha duracak sanırım miniğim. dursun da zaten 1-2 hafta daha. 3100gr olmuş.doğum kanalına girmemiş daha. biraz kasılmam çıktı çatı muayenesine gerek yok henüz dedi. haftaya tekrar bakıcak. beklemedeyiz yaniii.
benimde öyle canım beklemedeyim :))) sağlıkla gelsinler...
saol canım. beklicez artık. bayramdan önce gelse bari tosbaam.
Demir'e de vermedıler cnm herhangı bırsey.. Hastaneden ıkı ayrı ornek almıslar galıba cunku saglık bakanlıgına yolladıklarına daır bı kart verdıler ayrıcana bılemedım.. sız haftalık muayenenıze gıttınız mı ? bızım carsamba gunu. neler yapıolar orda ?
olmaz annesi merak etme öyle enerji yayalım en azından,ne güzel bir telaş oo annelik telaşı bakalım biz nasıl olucaz sizleri görünce sabırsızlanıyorum vallahi,bu son haftalarda beklemekte çok heyecanlı yalnız,kolay gelsin canım sana...
acele etme annesi vakti gelince doğucak zaten neden kendini strese sokuyorsun bak hepimiz bekliyoruz,son haftalarımız istesekte kalmazlar zaten içimizde çıkacaklar o yüzden sıkılma lütfen...
zor olmaz mı canım ameliyat sonuçta, ilk gun cok cok cok zor kaldırıp yurutmeye ugrasıolar, genel anestezıyse dike dike yurumek zorundaısn zaten vucut embolı atabılıo, allahtan benımkı spınaldı de gelıp zorlamadılar cok fazla, geceye dogru bı kere kalkıyım dedım tuvalete fenalık gecırdım uzun sure yatmaktan olmuş ortalıgı bırbırıne kattım snr :)
ertesı gun hersey cok farklı oluyo ama, dunku agrıdan eser kalmıyo yanı, agrılar gecmıo ama ılk gunku gıbı olmuo asla oturmak kalkmak fln zor gelıo ama otururken hıc agrı sancı olmuo mesela.. bugun 5. gunum, sagıma soluma bıle rahatca yatıyorum oturup kalkarken bı sorun yok yatarken kalkarken agrılarım dvm edıo ama..
hem bebegımın hayatı soz konusu oldugunda benım ısteklerımın hıc bır onemı kalmıo.. tek uzuntum bu kdr erken alınmak zorunda kalmasaydı keske oglum, 39. haftayı doldursaydık fln.. neyse saglıklı olsun da varsın erken olsun..[/önemli olan sağlıklı olması cnm
kocam anasını getirdi bana baksın die lafta ama tam tersi canım ben ona bakıyorum üstelik zoruma gitti bana sormadı bile hem ben 4.aydan 7.ayın sonuna kadar eşim aşağıda diye hep yattım deli gibi kanamma oluyodu bi kere bile gelip bana bakmayan insan şimdi keyfi geldi diye geldi bu samimiyetsizlik beni iice gerdi doğurayım da doğumu bekliyorum yapmacıklığı bitsin isiyorum zaten hamileliğin verdiği stres var iice gerilidm bu olay yüzünden
kocam anasını getirdi bana baksın die lafta ama tam tersi canım ben ona bakıyorum üstelik zoruma gitti bana sormadı bile hem ben 4.aydan 7.ayın sonuna kadar eşim aşağıda diye hep yattım deli gibi kanamma oluyodu bi kere bile gelip bana bakmayan insan şimdi keyfi geldi diye geldi bu samimiyetsizlik beni iice gerdi doğurayım da doğumu bekliyorum yapmacıklığı bitsin isiyorum zaten hamileliğin verdiği stres var iice gerilidm bu olay yüzünden
hmmmm... ne bekleyecegımı bıleyım yahu degıl mı :) baksınlar bakalım oğluşuma, izin verdım :) gobegı ne zmn dusecek acaba ? gıydırırken fln tedırgın oluorum gobegı dusunce rahatlıcam, banyo yaptırmıoruz dusmesını beklıoruz bı de banyosunu yaptırırsam tmmdır herseyını halledıo olcam :)bi karta alıyorlar topuk kanını 5 koca damla şeklinde.. o kartı hastaneden bana da verdiler, bu başka sağlık ocağının aldığı neyse..
gittik canım.. kilosuna bakıyolar. testisler inmiş mi, bıngıldak normal mi, emme refleksi nasıl, sarılığı var mı, işitme testi, ciğerlerini sırtını falan dinliyolar vs vs.. bir de bi bebeğin evde bulunması gereken ilaçlarını da tedbir olsun diye yazdı dr.
Burcu daha geçen hafta konuşuyorduk ben kızım erken gelir diye korkuyordum sen bir an önce gelsin istiyordun şimdi senin bu yazdıkların beni çok duygulandırıyor ya çok farklı sizleri gördükçe motive oluyorum resmen diyorum geçecek bütün zorluklar geride kalacak bir bakıcam kızım kucağımda inşallah faceden ekleyemedim ama profil resmine baktım şaşkın şaşkın çok güzel çıkmış oğlun zaten harika
puhaha benimki de hiç babasına benzemiyohmmmm... ne bekleyecegımı bıleyım yahu degıl mı :) baksınlar bakalım oğluşuma, izin verdım :) gobegı ne zmn dusecek acaba ? gıydırırken fln tedırgın oluorum gobegı dusunce rahatlıcam, banyo yaptırmıoruz dusmesını beklıoruz bı de banyosunu yaptırırsam tmmdır herseyını halledıo olcam :)
hepsı gerıde kalıo cnm hepsı.. amelıyat fln hepsı gecıo gıdıo.. çirkin teyzesi benım oğlum, pek cırkınama hıc babasına benzememıs ya hahahah cok eglenıyorum :))
canım sen uzun zamandır gerginsin ya yapma bebeğinede yansır doğduğunda çok huzursuz olur rahat ol biraz kimseyi umursama boş ver inanırmısın ben hamileliğimin başından beri 3 maymunu oynuyorum resmen herkesin yaptığını doğumumdan sonraya erteliyorum hiç çocuğumu strese sokamam şimdi sinirimi bozan insanları yokmuş gibi davranıyorum sende öyle yap rahatla
anladım canım seni kayınvaliden germiş haklısın sende,kendini üzme tatlım öyle yada böyle gidecek nede olsa eşin için katlanmaya çalış huzurun kaçmasın,bebişini düşün en güzel zamanlarımız keyfini kaçırmalarına izin verme...
evet miracle gerilme lütfen cok cok cok etkılenıo bebekler
pis babamız bizi böyle gerdiği için bu evdeki son yalnız günlerimizi kabusa çevirdiği için hayatım boyunca başına kalkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?