2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım onu demiyorum. yani demir için d vitamini verdiler mi. toprak için verdiler günde 3 damla.

benden ameliyattan 1 gün sonra kan aldılar, değerlere göre 1 kutu demir hapı içmem lazımmış :S kurtulamadım yani hala içiyorum pf.

hastanede de aldılar topuk kanı o zaman ben de görmemiştim. sağlık ocağından da alınması gerekiyormuş karşılaştırma mı ne yapılıyomuş bişeyler bişeyler.. 1 ay sonra aşımız varmış, aşı kartı verdi ebe ablası..

ayy kıyamam ya çok zor topuk kanı daha önce bi denk gelmişti içim parçalanmıştı resmen ama işte mecbur annesi ...
tabi mecbur teyzesi ben elini tuttum, öptüm hep. yanındayım oğlum dedim ama çok ağladı

Son düzenleme:

benimde öyle canım beklemedeyim :))) sağlıkla gelsinler...

benimde öyle canım beklemedeyim :))) sağlıkla gelsinler...

amin canım amin.
şimdi okudum nehircim. hemen hemen aynı şeyleri söylemiş bizim dr.lar.
ben uzanayım biraz. sabah çıktım yeni geldim. akşam da gezmeye gidicez.
görüşürüz kızlar.

Demir'e de vermedıler cnm herhangı bırsey.. Hastaneden ıkı ayrı ornek almıslar galıba cunku saglık bakanlıgına yolladıklarına daır bı kart verdıler ayrıcana bılemedım.. sız haftalık muayenenıze gıttınız mı ? bızım carsamba gunu. neler yapıolar orda ?

bi karta alıyorlar topuk kanını 5 koca damla şeklinde.. o kartı hastaneden bana da verdiler, bu başka sağlık ocağının aldığı neyse..

gittik canım.. kilosuna bakıyolar. testisler inmiş mi, bıngıldak normal mi, emme refleksi nasıl, sarılığı var mı, işitme testi, ciğerlerini sırtını falan dinliyolar vs vs.. bir de bi bebeğin evde bulunması gereken ilaçlarını da tedbir olsun diye yazdı dr.

Son düzenleme:

kocam anasını getirdi bana baksın die lafta ama tam tersi canım ben ona bakıyorum üstelik zoruma gitti bana sormadı bile hem ben 4.aydan 7.ayın sonuna kadar eşim aşağıda diye hep yattım deli gibi kanamma oluyodu bi kere bile gelip bana bakmayan insan şimdi keyfi geldi diye geldi bu samimiyetsizlik beni iice gerdi doğurayım da doğumu bekliyorum yapmacıklığı bitsin isiyorum zaten hamileliğin verdiği stres var iice gerilidm bu olay yüzünden

Burcu daha geçen hafta konuşuyorduk ben kızım erken gelir diye korkuyordum sen bir an önce gelsin istiyordun şimdi senin bu yazdıkların beni çok duygulandırıyor ya çok farklı sizleri gördükçe motive oluyorum resmen diyorum geçecek bütün zorluklar geride kalacak bir bakıcam kızım kucağımda inşallah faceden ekleyemedim ama profil resmine baktım şaşkın şaşkın çok güzel çıkmış oğlun zaten harika

canım sen uzun zamandır gerginsin ya yapma bebeğinede yansır doğduğunda çok huzursuz olur rahat ol biraz kimseyi umursama boş ver inanırmısın ben hamileliğimin başından beri 3 maymunu oynuyorum resmen herkesin yaptığını doğumumdan sonraya erteliyorum hiç çocuğumu strese sokamam şimdi sinirimi bozan insanları yokmuş gibi davranıyorum sende öyle yap rahatla

Son düzenleme:

anladım canım seni kayınvaliden germiş haklısın sende,kendini üzme tatlım öyle yada böyle gidecek nede olsa eşin için katlanmaya çalış huzurun kaçmasın,bebişini düşün en güzel zamanlarımız keyfini kaçırmalarına izin verme...

hmmmm... ne bekleyecegımı bıleyım yahu degıl mı :) baksınlar bakalım oğluşuma, izin verdım :) gobegı ne zmn dusecek acaba ? gıydırırken fln tedırgın oluorum gobegı dusunce rahatlıcam, banyo yaptırmıoruz dusmesını beklıoruz bı de banyosunu yaptırırsam tmmdır herseyını halledıo olcam :)

hepsı gerıde kalıo cnm hepsı.. amelıyat fln hepsı gecıo gıdıo.. çirkin teyzesi benım oğlum, pek cırkın ama hıc babasına benzememıs ya hahahah cok eglenıyorum :))

puhaha benimki de hiç babasına benzemiyo

benimki hergün yıkanıyo paşaaaa hakatten şu göbek bi düşse bezlerken falan o taktıkları şeye takılıcam göbeğini çekiştiricem die ödüm kopuyo :S inceldi ama bakalım ne zaman düşücek pff

bijo kıskandırmayalım kızları daha fazla baksana onlar hala bebiş beklıo bız gobek bagının düşmesini beklıoruz çatlıolar ımrenmekten

aynen kızlar çok gerildim kocama da çok kötü davranıyorum ama çok kızgınım ne kadar gergin olduğumu bildiği şu günlerde benim fikrimi bile almadan eve birini getirmesi hoş deil inan kendi ailemden birini de istemiyorum sorun tek onun annesi değil ama sormadı bile sağolsun bi de gercekten annesinin huyunu biliyor o bana deil ben ona bakıyorum yani ayy ne bilim yavrumda benim yüzümden strese giriyor bi kavga etsem kocamla içimi boşaltsam rahatlıcam içimde şişti kaldı öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…