saçmalama beeee... sana en cok destek olacak kısı o baskaları yuzunden onun kalbını kırma, dogumda en cok ondan guc alcaksın..
hiç anlamıyor beni prop ilk defa aramız bu kadar gergin çok alışmış benim hep iyi olmma sesim falan kötü olunca ne oldu yine diye başlıyor anla işte ne olduğunu ne olduda moralim bok oldu bi anla işte
hiç anlamıyor beni prop ilk defa aramız bu kadar gergin çok alışmış benim hep iyi olmma sesim falan kötü olunca ne oldu yine diye başlıyor anla işte ne olduğunu ne olduda moralim bok oldu bi anla işte
lohusayken e hıc bısı degısmıo valla ota boka sınır oluosun fln durup dururken bagırıp cagırıorum ben de mesela.. cok az kaldı bak bı dogur, bı de su ılk bı ıkı haftayı atlataloım hepsı bıtcek gıtcek duzenımız oturcak rahat etcez işalla.. hepımız aynı durumdayız bakma sen
o da anlıyordur merak etme ama napsın annesi işte gelmiş bir kere kovalayamaz ki,hiç huzurunu kaçırma tatlım ya çok germişsin kendini bebeğinde etkilenicek bak doğduğunda huysuz oluyorlar sonra,al karşına konuş eşinle dök içindekileri rahatla yapacak bişi yok bu saatten sonra...
haklsıın çok etkileniyor bebeğim inan hareketleri bile azalıyor ben böyle yapınca inş.kendime gelirim canım dediğin gibi olan bize oluyo böyle
canım erkekler bizim kadar ince düşünemiyor sen anlat ona uygun bir dille bak geçen ne oldu eşimin abisiyle yengesi uzun zamandır bir tuhaflar ben zaten sevmem eşim üzülmesin diye görüşüyordumda neyse benim hamileliğim zor geçiyor ağrım çok oldu erken doğum olabilir bebek zayıf falan hep moral bozukluğu bunlar olurken haliyle biz hiç bir yere gitmedik tabi abisi falanda duydu bu olanları bir kez geldiler 2 buçuk ay oluyor ne gelen var ne giden aramıyorlar bile eşime dedim ki bak zor günümüzde yanımızda yoklar iyi günümdede yanımda istemiyorum zaten ben sana kadınının tuhaf olduğunu beni sevmediğini söylüyordum bana inanmıyordun bana dedi ki ne alakası var adamın huyu bu bir yere gitmeyi sevmiyor dedim sen saf mısın bunun huyla ne ilgisi var sen onun kardeşisin zor günler geçiriyorsun yanında değil ve her hafta sonu bizde çöreklenirlerdi hani niye bir kere bile aramadılar düşündü evet haklısın dedi gözüne sokmasam farkında değil seninkide öyledir sen sakin dille bir konuş kendini germektense rahatlarsın
canım benim ya seni çok ii anlıorum benim şimdilik gelen giden yok ama evliliğimin 1. ayında görümcem kalmaya gelmişti,ve biliomusun ne niyetle.niyeti 2-3 y ben eve alışana işe güce alışana kadar yardım etmekmiş:S deli oldum kocama doyamadımki zaten yeni evliyim bırak dimi ne kadar ii niyetli biliorum ama gene de deli olmuştum bunalıma girdim derkennnnnn bir hafta sonra eşim baktı olmıcak ablasına ben evde yokken huzurum kaçacak git demiş:S
canım benim ya seni çok ii anlıorum benim şimdilik gelen giden yok ama evliliğimin 1. ayında görümcem kalmaya gelmişti,ve biliomusun ne niyetle.niyeti 2-3 y ben eve alışana işe güce alışana kadar yardım etmekmiş:S deli oldum kocama doyamadımki zaten yeni evliyim bırak dimi ne kadar ii niyetli biliorum ama gene de deli olmuştum bunalıma girdim derkennnnnn bir hafta sonra eşim baktı olmıcak ablasına ben evde yokken huzurum kaçacak git demiş:S
kızlar daha doğurmadan lohusa sendromuna girdiniz,hepimizin korkuları endişeleri var yapmayın böyle hepimiz geriliyoruz,herşey çok güzel olacak anne oluyoruz ötesi var mı yaa tabiki zorlanıcaz iyi kötü günlerimiz olacak kah gerilicez kah mutlu olacağız ama lütfen tadını çıkarmaya çalışın...
bugün doktorumda bir bayan vardı sadece bir sağlam yumurtasıyla hamile kalmaya çalışıyor tüp bebeğe başvurmuşlar kaçıncı denemeleri ama olmuyor maddi manevi bitmişler elimi tutuyor benim için dua et diye içim acıdı yani,bizler ne kadar şanslıyız şu an ama otu boku kafamıza takıyoruz yapmayın böyle lütfen...
ya işte şu niyetler azcık samimi olsa bi sorun olmayacak o nasıl şeymiş öle sen kendine güvendin ki evlendin sonuçta..ya bu halimle ben biraz yatsam biri yemeği yapsa biel bişeydir ama yok yani tam tersi ilaçları falan var ben onun peşinde koşuoyorum yedin mi yemek içtin mi ilaç şaka gibi di mi
ey Allah'ım ya şaka gibi insanlar var ya,yazık canına ya,bebeğine yazık ya.hani ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diolar ya kesinlikle doğru ya,eşin ailesi ne kadar melek olursa olsun kendi ailendeki en şeytan kişi kadar ii niyetli oluo nedense:S
dayan tatlım dayan ya inşallah hayırlısıyla bu dönemi atlatırsın
senin ki söylemiş benimki söylemez :S dayan der bana bazen diyorum bu iyi yürekli adam benim gibi cadaloza nerden düştü4.5 aylık hamileyim 17 yaşındaki yeğeni gelmiş bana kalmaya hem çocuğu hiç sevmem hem yatılı misafiri o zaman çok gerilmiştim eşime söylüyorum tepki yok dayan canım gider yakında he dayanırım gönderdim gitti hiçbirşey çocuğumdan önemli değil miracle doğuralım herkesin hakkından geliriz Allahın izniyle
senin ki söylemiş benimki söylemez :S dayan der bana bazen diyorum bu iyi yürekli adam benim gibi cadaloza nerden düştü4.5 aylık hamileyim 17 yaşındaki yeğeni gelmiş bana kalmaya hem çocuğu hiç sevmem hem yatılı misafiri o zaman çok gerilmiştim eşime söylüyorum tepki yok dayan canım gider yakında he dayanırım gönderdim gitti hiçbirşey çocuğumdan önemli değil miracle doğuralım herkesin hakkından geliriz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?