- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
selam:) insan nasıl kıskanmasın di mi bıcır bıcır miniş miniş bebişleri yanlarında bi de ballandırıolar anlatırken çok güzel kokuo melek gibi diye:) aman maşallah Rabbim nazarlardan saklasın bebişlerimizi tabikislm hanımlar nasılsınız.anam doğruanlar negüzel bahsediyolar öle bebeklerinden.çok kıskandım.bende doğurmak istiyorm artık.bugün kontolüm vardı.paşam 2900 olmuş.çatı muaynesinden de başarıyla geçtim sayılır.normal doğumu beklicez dedi doktorum.artık paşnın keyfini beklicez.
prop maşallah çok tatlı duduşlu oğlun var.bişey sorcam.doğumdan sonra kaç kilon gitti tam olarak.söylmiş olbilrsin ama benim gözümden kaçmış herhal :)
bende de aynı cnmherkese selamlaaarrrr.... Nasılsınız kızlar? Bafo hala bi kıpırtı yokmu sende de seninle tahmini doğum tarihimiz aynıydı bakalım hangisi önce davranacak... Benimkinin gelmeye niyeti yok gibi hala bi değişiklik yok...
hastane çantam için liste yapmaya başladım...
Kararsızlık ne fena yaa...
1 pijama 1 gecelik yeter mi acaba ter falan olursa yedek gerekir mi?
Pişik kremi gibi şeyler lazım oluyor mudur yoksa hastanede hallediyorlar mı?
Amaaaan kafam karıştı :s
kızlar selam sabahtan beri sokaklarda geziyom eksiklerimizi tamamladık :) hastaneyede gittik nts girdim sancı falan çıkmadı doktorumun hastaneden istifa edeceğini öğrendik hemen gittim doktorumu buldum, canım doktorum benim yaa seni doğurtmadan gitmem merak etme dedi :) hastanede olmasam bile doktor bir arkadaşım var hamile oda haftalarınız aynı ikinizinkini aynı gün alıcam dedi önümüzdeki hafta olucak günüde kesin yarın belli olcak benden haberler bu kadar :) geçmişi okuyamadım bir gelişme var mı doğum yapan arkadaş varmı okuyabildiğim kadar geçmişe bakıcam şimdi ama yorulmuşum yaaa belim çok ağrıyorrr
kızlar selam sabahtan beri sokaklarda geziyom eksiklerimizi tamamladık :) hastaneyede gittik nts girdim sancı falan çıkmadı doktorumun hastaneden istifa edeceğini öğrendik hemen gittim doktorumu buldum, canım doktorum benim yaa seni doğurtmadan gitmem merak etme dedi :) hastanede olmasam bile doktor bir arkadaşım var hamile oda haftalarınız aynı ikinizinkini aynı gün alıcam dedi önümüzdeki hafta olucak günüde kesin yarın belli olcak benden haberler bu kadar :) geçmişi okuyamadım bir gelişme var mı doğum yapan arkadaş varmı okuyabildiğim kadar geçmişe bakıcam şimdi ama yorulmuşum yaaa belim çok ağrıyorrr
bende de aynı cnm
ben bir gecelik 2 pıjama aldım bence yedek mulaka al leke olur kanaman olur falan
hayırlısı olsun canım, senin de sezaryen olacak yani... dr gidiyor diye mi yoksa zaten öyle mi olacaktı?
doğru söylüyorsun bafocum, sanırım öyle yapıcam, birer de evde yedek hazır tutayım gerekirse getirirler hastaneye. ben hem çok üşüyen hem de çok terleyen biriyim malesefgerekmezse zaten evde lazım olacak, şimdi bile 1 gecede 3 pijama değiştirmek zorunda kalıyorum...
yok canım zaten sezeryan olacaktı, önümüzdeki hafta alacaktı ama ben hastaneden gideceğini öğrenince huzursuz oldum istifasırı vermiş gidiyor ama seni doğurtcam merak etme dedi planlarını hastalarına göre yapmış doktor arkadaşını birde beni aynı günde alacak :) yarın gün kesin belli oluyor:)
herkese iyi akşamlar kızlar
Bugün gelemedim hiç,annem gelmişti sağolsun bir sürü iş yaptı,hiç oturmadı.Allah uzun ömürler versin annelerimizebende onun peşinde dolandım durdum ortalardaBişey yapmadım ama acayip yoruldum püüff
:)
benim de annem her h.sonu gelip ne varsa yapıyor, aah ah bazen çok duygulanıyorum o kadar yoruluyo sonra gelip benim işlerimi yapıyor hem de farklı şehirlerdeyiz...
ben de aynı senin gibi biiş yapmadan yoruluyorum annemin peşinde dolanırken :)))
ne durumdasın gripin? ben aralığı bile görecekmişim gibi hissediyorum....
selam kızlar
bugün doktor kontrolümüz vardı. oğluşum 2800 gr olmuş teyzeleriii
şekerden etkilenmemiş dedi doktor iribir bebek değil dedii
pazar günü mersine gitmemde sakınca var mı doğumum orda olacak dedim
normal doğum için istenen tahliller var onları mersinde yaptır dedi ama ne tahlili olduğunu söylemedi
doğum içinb son haftalarda testler yaptıranlar var mı aranızda
nst ye de girdik bugün oğluşum uyuduğu için uzuun bi süre nstde kaldık ama yine bi cıncık çıkmadı sancıdan eser yok
gel tezkeree
maşallah oğlunaAz kaldı az 20-25 gün daha sabredicez,dile kolay kocaaaa 8 ay geçti,buda geçer
annesi yanında olanlar çok şanslısınız bnm annem doğumuma bile gelemeyecek
evin kaba temizliğini sil süpür işlerini yapıyorum
hergün yemekti mutfağı temizle falan zor geliyor bazen
Allahtan doğumu kayınvalidemlerde yapacam ince temizliğe girmiyorum şimdi. doğum dönüşü kadın tutup güzzzeelllce bi temizletmeyi planlıyorumm
yani dyeceğim o ki ; insanın annesinden ailesinden çevresinden uzakta olması zor iş vesselam ..
ilk aylar heyecanla hızlıca geiyor da son günler zulüm gibi geliyor bazen
bi de haftaya artık biz de tetikte olacağız heran doğurabilirim heyecanıyla
linden, sen ve ben .. bakalım hangimiz önce davranacak merak içindeyim
iyi olan kazansın
aynen ben de erken gelsin istemiyorum gerçi sağlığı yerinde olsun gerisi boş ama...Valla Lindencim bende daha erken gelmesinden korkuyorum aslında. Meraklanma aralığı falan görmezsin,daha 3 haftamız var,o zamana kadar neler olur kimbilir.
maşallah oğlunaselam kızlar
bugün doktor kontrolümüz vardı. oğluşum 2800 gr olmuş teyzeleriii
şekerden etkilenmemiş dedi doktor iribir bebek değil dedii
pazar günü mersine gitmemde sakınca var mı doğumum orda olacak dedim
normal doğum için istenen tahliller var onları mersinde yaptır dedi ama ne tahlili olduğunu söylemedi
doğum içinb son haftalarda testler yaptıranlar var mı aranızda
nst ye de girdik bugün oğluşum uyuduğu için uzuun bi süre nstde kaldık ama yine bi cıncık çıkmadı sancıdan eser yok
gel tezkeree
keşke hep yanımda olsa benim annem de ama en azından h.sonları gelebiliyor :) sağolsun...annesi yanında olanlar çok şanslısınız bnm annem doğumuma bile gelemeyecek
evin kaba temizliğini sil süpür işlerini yapıyorum
hergün yemekti mutfağı temizle falan zor geliyor bazen
Allahtan doğumu kayınvalidemlerde yapacam ince temizliğe girmiyorum şimdi. doğum dönüşü kadın tutup güzzzeelllce bi temizletmeyi planlıyorumm
yani dyeceğim o ki ; insanın annesinden ailesinden çevresinden uzakta olması zor iş vesselam ..
ilk aylar heyecanla hızlıca geiyor da son günler zulüm gibi geliyor bazen
bi de haftaya artık biz de tetikte olacağız heran doğurabilirim heyecanıyla
linden, sen ve ben .. bakalım hangimiz önce davranacak merak içindeyim
iyi olan kazansın
aynen canım benimde annem hacca gitti doğumda burada yok:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?