2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e nasılsa eşin kayseride kalacak senin yanında olamayacak,sen neden kendi annene gitmiyosunki:26: orda daha çok rahat edersin

İyi aksamlaar herkese
Bugün ben de doktordaydım 3460 gram olmuş oğluşum herşey yolunda normal doğurabilirsin, dedi doktorum. Sezeryan istesem 8 kasıma gün verecekti. Ben de herşey normalken sezeryan istemedim. 8 kasımda kontrole gidicez bakalım. Hweerşey böyle devam ederse beklicez bebiş kapıları zorlayıncaya kadar...:26:umarım bir çırpıda fırtlayıverir oğluşum. Şu ana kadar normal doğuran oldu mu aramızda?

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
şaka bi yana ama ben özellikkle doğum hikayelerini okuyunca daha bir hevesleniyorum hemencecik geliversin oğluşum istiyorum..şööle doya doya kolayayım istiyorum.. bir de beni mersinde çok bekletmesin hemen gelsin de evmizie çabuk dönelim istiyorum :)
hakkımızda hayırlısı olsun tabii..

e nasılsa eşin kayseride kalacak senin yanında olamayacak,sen neden kendi annene gitmiyosunki:26: orda daha çok rahat edersin

annem adapazarında çok uzak kalıyor eşim mersine daha çabuk gelir
hem biz karadenizliyiz genelde kaynanaya gider gelinler bu gibi durumlarda

doktora gidip bebislerini görenler hepsine masallah rabbim hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin insallah

selam kızlar
cuma günü epidural sezeryan oldum iyi ki doktorumun sözünü dinlemişim
yoksa oğlumu kaybedebilirdim
dün saat 5e doğru oğlumla hastaneden çıktık
baya sıkıntılı bir dönem atlattım
oğlum amniyo sıvısından içmeye başlamış doğduktan sonra beslenemedi ilk gece yoğun bakıma alındı midesi yıkandı
dün öğleye kadar yoğun bakımdaydı hasretle bekledik oğlumuzu dün akşam üzeri hastaneden çıktık
artık oğlum daha iyi keyfi yerinde
göğüs ucum olmadığı için biberonla beslendi ama
bugün göğüs ucu aldık onunla deneyecem
benden haberler bu kadar

bende bir pijama takımı,iki tane gecelik takımı penye,bir tanede şık sabahlıklı takım koydum ne olur ne olmaz diye giyermiyim bilmiyorum...pişik kreminide koydum,biberon,emzik koydum canım....

canım gelmiş geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız,sağlıkla sevgiyle büyütün

geçmiş olsun hayatım bebişin için çok üzüldüm ama maşallah kendini toplamış çok şükür,Rabbim yardımcınız olsun tatlım

oğluna maşallah diorum canım nazarlardan saklasın Rabbim
inşallah hakkında hayırlısı olur,ben de normal doğum istiyprum ama ne olacağı yarın belli olcak

canim gözün aydin oglunuda cok gecmis olsun neyseki hersey yolundaymis oglunu öpüyorum

kızlar hastane çantası için, bol bol yedek koyun cunku fecı terlıo ınsan, kalın sabahlık mutlaka koyun, kalın corap unutmayın, bol bol don lazım ilk gün cok kanama oluyo.. bebege pısık kremı koyun ve surun rahat edersınız.

barayscım once hayırlı olsun dogumun, ayrıca cok gecmıs olsun atlatmıssınız ama sevındım.. allah analı babalı buyutsun cnm

barayscım çok geeçmiş olsun ve gözünaydın aynı zamanda.Şimdi iyi olmasına çok sevindim

Sağol propcum tavsiyelerin için,ben 3 tane gecelik koydum.4 tane kilot,2 sütyen, 2 çorap,pişik kremide aldım yanımıza.Aklına gelen şeyler olursa yaz yine

herkeslere selam ,
Bizde ogluşumla evimize geldik.Şimdi minik kuzum uyuyor
3870 gr ve 54 cm .
Cok şeker cokkkkk.Bir haftadan beri cok az uykuylayım
ama inan degiyor
lütfen doguma cok iyi dinlenmiş girin.
doguran varmı cok merak ettim ?

maaşallah maaşallahgözünüz aydın. normal mi oldu sezeryan mı? hastanede kac gece kaldınız?

selam
gözün aydın olsun.darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…