2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar haftaya sezaryen olacam.doktorum da 7 aylık hamileymiş.biraz kilolu olduğu için hiç anlayamadım yaa.çok korkuyorum inşallah benden önce doğurmaz.

canim gözün aydin masallah ogluna cok öpüyorum

kızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.

gözünaydın edish,allah analı babalı büyütsün,maşallah oğluna

kızlar yarın saat 10:30 da Beren Su kucağımda inşallah:))çoooook karmaşık duygular içerisindeyim çook dua edin bana:))))

maşallah canım tosuncuk,sağlıkla büyüsün

kızlar haftaya sezaryen olacam.doktorum da 7 aylık hamileymiş.biraz kilolu olduğu için hiç anlayamadım yaa.çok korkuyorum inşallah benden önce doğurmaz.

ayy ne ilginç bir durum hamile kadın doğum yaptırıyor,yaparken kendi doğumu için heyecanlanıyor mu acaba

canım benim sular seller gibi doğur gel inşallahh sağlıkla

canım gözünaydın,hadi bakalım sende muradına erersin inşallah kolaycacık,allah çok ağrı sancı çektirmeden kurtarsın,bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

yok valla hiç heyecanlı falan değil.zaten hamile gibi bile değil.hop hop koşturuyo.ben yerimden zor kıpırdıyorum bazılarının hamileliği çok rahat geçiyo demekki.ya da kadın bu işin kitabını okumuş ondan

ay çok şekersin çok alemsin ya:)) inşallah sen ondan önce davranırsın:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…