- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
kızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.
kızlar yarın saat 10:30 da Beren Su kucağımda inşallah:))çoooook karmaşık duygular içerisindeyim çook dua edin bana:))))
yok valla hiç heyecanlı falan değil.zaten hamile gibi bile değil.hop hop koşturuyo.ben yerimden zor kıpırdıyorum bazılarının hamileliği çok rahat geçiyo demekki.ya da kadın bu işin kitabını okumuş ondan
ii akşamlar nehirday izmirde oturuyomusun sen hangi hastaneye gidiyorsun gaziye mi??
o kadar çok örnek var ki kadının gözünün önünde,dediğin gibi işin ehli olmuş yanii...
sağlıkla gerçekleştirsin senin doğumunuda canım vakit yaklaşmış,sağlıcakla gelsin bebişin
hayır canım ben özel İrenbe Kadın doğuma gidiyorum,ya sen?
hımm gazıye gıdıyorsun diye aklımda kalmış nerden kaldıysa:))ben gazi hast gidiyorum canım....
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri-3.html
doğum hikayemi yazdım kızlar :)
kızlar yazılarınızı hep takip ettim bende kasım annesiyim fakat bir türlü kendimi kaydedemedim baş sayfaya. benim 3 haftam kaldı allahım hepimizi bir avazda kurtarsın
Birisi doğuma gitti ya inanamıyorum.:)Acaba napıyo aldılar mı doğuma çok merak ediyorum .
hoşgeld,in örtmenim:) arkadaşa bafo ya özelden mesaj at bilgilerini ver istersen o eklicektir eminim
nihayet yemek faslı bitti.... koca bir çikolatı da indirdim mideye, sabaha kadar tekmeler bitmez şimdi :)biz 1 saat önce yedik,ben birazdan 2. postayı yicem
gözün aydın barays, zor kısmı atlatmışsınız maşallah oğluna daselam kızlar
cuma günü epidural sezeryan oldum iyi ki doktorumun sözünü dinlemişim
yoksa oğlumu kaybedebilirdim
dün saat 5e doğru oğlumla hastaneden çıktık
baya sıkıntılı bir dönem atlattım
oğlum amniyo sıvısından içmeye başlamış doğduktan sonra beslenemedi ilk gece yoğun bakıma alındı midesi yıkandı
dün öğleye kadar yoğun bakımdaydı hasretle bekledik oğlumuzu dün akşam üzeri hastaneden çıktık
artık oğlum daha iyi keyfi yerinde
göğüs ucum olmadığı için biberonla beslendi ama
bugün göğüs ucu aldık onunla deneyecem
benden haberler bu kadar
ben hepsini penye aldım, küçük bir valiz hazırlamayı planlıyorum, hastane eve çok yakın aslında. ama kremi biberonu da sığdırırım herhalde :Sbende bir pijama takımı,iki tane gecelik takımı penye,bir tanede şık sabahlıklı takım koydum ne olur ne olmaz diye giyermiyim bilmiyorum...pişik kreminide koydum,biberon,emzik koydum canım....
canım gelmiş geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız,sağlıkla sevgiyle büyütün
sağol burcucum çorabı hatırlattın, bana da kaç kişi söylemişti sonra gaz problemi olur demişlerdi... kremi de koyayım... peki göğüs ucu kremine gerek oldu mu yada önceden kullanmaya başlamışmıydın?kızlar hastane çantası için, bol bol yedek koyun cunku fecı terlıo ınsan, kalın sabahlık mutlaka koyun, kalın corap unutmayın, bol bol don lazım ilk gün cok kanama oluyo.. bebege pısık kremı koyun ve surun rahat edersınız.
nihayet yemek faslı bitti.... koca bir çikolatı da indirdim mideye, sabaha kadar tekmeler bitmez şimdi :)
gripin sen hangi şehirdeydin?
gözün aydın barays, zor kısmı atlatmışsınız maşallah oğluna da
ben hepsini penye aldım, küçük bir valiz hazırlamayı planlıyorum, hastane eve çok yakın aslında. ama kremi biberonu da sığdırırım herhalde :S
sağol burcucum çorabı hatırlattın, bana da kaç kişi söylemişti sonra gaz problemi olur demişlerdi... kremi de koyayım... peki göğüs ucu kremine gerek oldu mu yada önceden kullanmaya başlamışmıydın?
çok teşekkür ederim senide takip ediyorumben hepinizi tanıyorum siz beni tanımıyosunuz doğal olarak
gözün aydın :) maşallah oğlunaherkeslere selam ,
Bizde ogluşumla evimize geldik.Şimdi minik kuzum uyuyor
3870 gr ve 54 cm .
Cok şeker cokkkkk.Bir haftadan beri cok az uykuylayım
ama inan degiyor
lütfen doguma cok iyi dinlenmiş girin.
doguran varmı cok merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?