2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.

ay tatlım benim Rabbim yardımcın olsun,inşallah kolay ve güzel bi doğum geçirirsin güzel haberlerle dön inşallah
ayyy ben de heyecanlandım

kızlar yarın saat 10:30 da Beren Su kucağımda inşallah:))çoooook karmaşık duygular içerisindeyim çook dua edin bana:))))

haydi hayırlısı şekercim Rabbim yardımcınız olsun,umarım bebeğin ve sen sağlıklı bi doğum geçirirsiniz

o kadar çok örnek var ki kadının gözünün önünde,dediğin gibi işin ehli olmuş yanii...
sağlıkla gerçekleştirsin senin doğumunuda canım vakit yaklaşmış,sağlıcakla gelsin bebişin

ii akşamlar nehirday izmirde oturuyomusun sen hangi hastaneye gidiyorsun gaziye mi??

hayır canım ben özel İrenbe Kadın doğuma gidiyorum,ya sen?

ya kızlar bana mı öle gelio yoksa kasım bebekleri patır patır ilk günden dökülmeye mi başladı:)) ay hadi ayaklarını sürüsnler doğuma gidenler:))

hımm gazıye gıdıyorsun diye aklımda kalmış nerden kaldıysa:)) ben gazi hast gidiyorum canım....

çok güzel yazmışsın hamileliğini öğrenme durumun eczacının ve yaşlı teyzenin hamileliğini onaylaması ve en önemliside eşlerimize haber verişlerimiz aynı birden beni yazmış bile dedim ne pişman oldum akşamı beklemediğim için ona baba olacağını akşam gözlerinin içine bakarak söylemediğim için çok pişmanım. eczaneden ağlayarak çıktım ve eşimi aradım neyse tek fark benim minik bir kızım olucak 21 kasım da inşallah 37+1 haftalığım. hep mutlu olun inşallah

kızlar yazılarınızı hep takip ettim bende kasım annesiyim fakat bir türlü kendimi kaydedemedim baş sayfaya. benim 3 haftam kaldı allahım hepimizi bir avazda kurtarsın

kızlar yazılarınızı hep takip ettim bende kasım annesiyim fakat bir türlü kendimi kaydedemedim baş sayfaya. benim 3 haftam kaldı allahım hepimizi bir avazda kurtarsın

hoşgeld,in örtmenim:) arkadaşa bafo ya özelden mesaj at bilgilerini ver istersen o eklicektir eminim

Birisi doğuma gitti ya inanamıyorum.:)Acaba napıyo aldılar mı doğuma çok merak ediyorum .

biz 1 saat önce yedik,ben birazdan 2. postayı yicem
nihayet yemek faslı bitti.... koca bir çikolatı da indirdim mideye, sabaha kadar tekmeler bitmez şimdi :)
gripin sen hangi şehirdeydin?
gözün aydın barays, zor kısmı atlatmışsınız maşallah oğluna da
ben hepsini penye aldım, küçük bir valiz hazırlamayı planlıyorum, hastane eve çok yakın aslında. ama kremi biberonu da sığdırırım herhalde :S
sağol burcucum çorabı hatırlattın, bana da kaç kişi söylemişti sonra gaz problemi olur demişlerdi... kremi de koyayım... peki göğüs ucu kremine gerek oldu mu yada önceden kullanmaya başlamışmıydın?

Aydındayım ben canım

gözün aydın :) maşallah oğluna
keşke dediğin gibi bolca uyuyabilsem... kurulmuş saat gibi 2 saatte bir uyanıyorum geceleri
kızlar suyum geldi şimdi!
hastaneye gidiyorum. hakkınızı helal edin çoook dua edin. lütfen.

ayy inanamıyorum... daha bugün konuştuk hiç aklıma gelmezdi valla... çok yoruldun sanırım bugün. bütün iyi dileklerimiz seninle, kolay bir doğum olur inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…