ben doktoruma sordum canım hurmayı ve ahududu yaprağı çayını kolay doğum için olur mu öyle şey dedi,kemik yapın müsait değilse hurma,çay sana nasıl yardımcı olabilir dedi :S nane ve ıhlamurdan başka bir çay içme dedi,halk efsanesi mi bunlar dedim aynen öyle dedi
ben şahsen yemiyorum artık bu saatten sonra öyle yada böyle gelecek :)) bugün ne kadar sessiz bu topik yaa şaşırdım...senin bir daha ki kontrolün ne zaman ben yarın gidicem artık üç günde bir gidicem bakalım çalışmalar başlamış mı
kızlar merhaba
bende dün doktora gittim günümüz belli oldu 9 kasımda oğluşum geliyor işallah:)
kilosu 3070 gram dedi doktor minimum hayırlısı artık işallah sütüm yağlı olurda oğlumu besler.
bu arada yeni doğanlardan bebeğini sünnet ettiren oldu mu veya ne zaman düşünüyorsunuz?ayrıca doğum yapacakları allah kurtarsın sağlıcakla gelsin bebişler...
kızlar prop yok kaç gündür acaba demire bişey mi oldu ki???merak ettim
ayrıca kızlar 38+3 deyim ve hala çalışıyorum doğuma burdan gidicem galiba
ben de son kontrolümde doktrouma sordum hurmayı. tıbben öyle bir şey var diyemem dedi. benden önceki günde bir hastası sormuş, her duyduğunuza inanmayın dedi. çok yemek istersen sende gebelik şekeri var, endoktrin doktoruna sor dedi yeme miktarını, evde hurma var ama canım isterse 2-3 günde bir tane yiyorum.
kızlar merhaba
kilosu 3070 gram dedi doktor minimum hayırlısı artık işallah sütüm yağlı olurda oğlumu besler.
bu arada yeni doğanlardan bebeğini sünnet ettiren oldu mu veya ne zaman düşünüyorsunuz?ayrıca doğum yapacakları allah kurtarsın sağlıcakla gelsin bebişler...
tünaydın kuzucukların anaları
asoş hangi hastanede pırtlatıyo bilen varmı foto neyim koyarlar belki
afiyet olsun tatlım
evet canım banyo yaptırabilirsin. dr. da yıkayın dedi bize. göbeğini iyi kuruladıktan sonra bir sorun yok. zaten o halini görünce dayanamazsın yıkarsın silmekle gitmez üstündekiler.. ben hiçbişey kullanmıyorum göbeği için bir sorun da yok şimdilik allaha şükür..bijocum göbek için sargı bezi baticon kullanıyor musun?
birde göbek düşmeden banyo yapılıyor mu?
günah tabi canım yaa 10 gün valla düşünsene sen 10 gün duş almadığını :S bir de kafaları saçları falan kirli oluyo hayatta tutamazdım öyle zaten ben.. doğal su evet işte yıkandıktan sonra da dediğim gibi güzelce kurulamak..sağol bijocum, her kasfadan bir ses çıkıyor, araştırdım alkol, mersol veya batikon kullanılıyormuş ama güvenemedim bir türlü. en iyisi doğal su heralde, göbeği düşmeden yıkamayın diyorlar bir de, günah değil mi 10 gün bekleyecek:18:
acıbademdeki acıbadem hastanesinde doğurdu canım.. yani doğurmuştur artık :)tünaydın kuzucukların anaları
asoş hangi hastanede pırtlatıyo bilen varmı foto neyim koyarlar belki
ben doktoruma sordum canım hurmayı ve ahududu yaprağı çayını kolay doğum için olur mu öyle şey dedi,kemik yapın müsait değilse hurma,çay sana nasıl yardımcı olabilir dedi :S nane ve ıhlamurdan başka bir çay içme dedi,halk efsanesi mi bunlar dedim aynen öyle dedi
kızlar merhaba
benim dr çok rahat yaa :))))
bir hafta önce gittik en son.
p.tesi gidicez kontrole tekrar
herşey yolunda,hanimefendi doğumkanalinda ama inatla orda beklio :))))
tünaydin canım.
acibadem olmasi lazim ööle hatirliorum
pek afiyet olmadi yaa tartildim bugün şok geçirdim :))))
gunaydın guzel anneler
Hazal gozun aydın cnm bebısını almıssın kucagına
Asoo ınsallah saglıkla bebegıne kavusursun canım
off benımde gunum bellı oldu kızlar 12 kasımda zaman yaklastıkca ınsan heyecanlanıyor gercı dun gece
sancım cok oldu belım ve kasıklarım persembe dr gıdıcem ınsallah daha once olmaz zaten benım erken
dogum rıskım vardı buraya kadar gelmemız mucıze gıbı
ben her türlü çayı içiyorum ama:26: normal çay,elma çayı,ıhlamur,ekinezya,rezene...İnşallah bi zararı olmaz kızıma
bitki çaylarının içindeki bazı etken maddeler zararlı olabilir içme dedi şimdilik içmeyelim ilerde yine içeriz tatlım yaa...
benimki daha girmemiş doğum kanalına kıpır kıpır zaten belli girmediği bakalım yarın ne dicek doktorumuz,benimde pazartesi kesin belli olur diyorum 39 bitecek çünkü hayırlısı tatlım yaa 40'a kadar yolu var bekleriz napalım...
ben her türlü çayı içiyorum ama:26: normal çay,elma çayı,ıhlamur,ekinezya,rezene...İnşallah bi zararı olmaz kızıma
bitki çaylarının içindeki bazı etken maddeler zararlı olabilir içme dedi şimdilik içmeyelim ilerde yine içeriz tatlım yaa...
doğru diyosun,bilmiyodum valla ben bunu yoksa baştan beri içmezdim
bekle bekle zaten noolcak bööle bilmiorum :))))
ama son haftalarda çok kilo alınıyor diyorlar belki ondandır, sen üzülme doğumdan sonra yavaş yavaş verirsin, önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?