2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de son kontrolümde doktrouma sordum hurmayı. tıbben öyle bir şey var diyemem dedi. benden önceki günde bir hastası sormuş, her duyduğunuza inanmayın dedi. çok yemek istersen sende gebelik şekeri var, endoktrin doktoruna sor dedi yeme miktarını, evde hurma var ama canım isterse 2-3 günde bir tane yiyorum.

Son düzenleme:

benim dr çok rahat yaa :))))
bir hafta önce gittik en son.
p.tesi gidicez kontrole tekrar
herşey yolunda,hanimefendi doğumkanalinda ama inatla orda beklio :))))

maşallah bebeğine burcu,
az kalmış seninde, inşallah hayırlısı ile bebeklerimize kavuşuruz.

benimde doğumum 9 kasımda olacak. geri sayım başladı, sakin olmaya çalışıyorum ama heyecanlıyım.

bende günde 8-10 tane yiyorum :)))))

sünnetin erken yapılmasını tavsiye ediyor doktorlar. ama ben bi kitapta okudum. doğar doğmaz yaptırmayın diyo. bebek dünyaya bi uyum sağlasın bi de anneye falan alışsın diyo. ben de en az 2-3 ay geçsin öyle düşünüyorum. tabi çocuk doktoru ne derse onu yaparız artık.

günün de belli olmuş ne güzel. hayırlı olsun.

tünaydın kuzucukların anaları
asoş hangi hastanede pırtlatıyo bilen varmı foto neyim koyarlar belki

bijocum göbek için sargı bezi baticon kullanıyor musun?
birde göbek düşmeden banyo yapılıyor mu?
evet canım banyo yaptırabilirsin. dr. da yıkayın dedi bize. göbeğini iyi kuruladıktan sonra bir sorun yok. zaten o halini görünce dayanamazsın yıkarsın silmekle gitmez üstündekiler.. ben hiçbişey kullanmıyorum göbeği için bir sorun da yok şimdilik allaha şükür..

günah tabi canım yaa 10 gün valla düşünsene sen 10 gün duş almadığını :S bir de kafaları saçları falan kirli oluyo hayatta tutamazdım öyle zaten ben.. doğal su evet işte yıkandıktan sonra da dediğim gibi güzelce kurulamak..

tünaydın kuzucukların anaları
asoş hangi hastanede pırtlatıyo bilen varmı foto neyim koyarlar belki
acıbademdeki acıbadem hastanesinde doğurdu canım.. yani doğurmuştur artık :)

ben her türlü çayı içiyorum ama:26: normal çay,elma çayı,ıhlamur,ekinezya,rezene...İnşallah bi zararı olmaz kızıma

maşallah oğluna,az kalmış kavuşmanıza ne güzel.Sağlıkla gelsin

benim dr çok rahat yaa :))))
bir hafta önce gittik en son.
p.tesi gidicez kontrole tekrar
herşey yolunda,hanimefendi doğumkanalinda ama inatla orda beklio :))))

benimki daha girmemiş doğum kanalına kıpır kıpır zaten belli girmediği bakalım yarın ne dicek doktorumuz,benimde pazartesi kesin belli olur diyorum 39 bitecek çünkü hayırlısı tatlım yaa 40'a kadar yolu var bekleriz napalım...

tünaydin canım.
acibadem olmasi lazim ööle hatirliorum

pek afiyet olmadi yaa tartildim bugün şok geçirdim :))))

ama son haftalarda çok kilo alınıyor diyorlar belki ondandır, sen üzülme doğumdan sonra yavaş yavaş verirsin, önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsun.

Son düzenleme:

maşallah diyelim de 12 kasımı da beklesinler aynıgün doğumumuz bizde 12 sini bekliyoruz yarında son kontrolümüz var umarım aceleci davranmaz bizimkiler

bekle bekle zaten noolcak bööle bilmiorum :))))

bekle bekle zaten noolcak bööle bilmiorum :))))

daha ne kadar beklicez tatlım şurada yaa taş çatlasın 15 gün acele etme annesi bilir o geleceği zamanı bende de nedense hiç sabırsızlık yok inşallah hep böyle giderim yalnız akşam rüyamda görünce çok etkilendim yaa kokluyordum resmenn
bu arada dün senin çorbandan yaptım yine kayınvalidemlere çok beğendiler,aklıma geldikçe yaparım artık hem besleyici...

ama son haftalarda çok kilo alınıyor diyorlar belki ondandır, sen üzülme doğumdan sonra yavaş yavaş verirsin, önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsun.

aman yok üzülmüyorum zaten yaa.çabuk kilo veren biriyim ben normalde.

özgül diye yeni bir arkadaş vardı çok sabırsızdı ne zaman gelecek diye sancıları falan vardı iki gündür yok doğum yaptı sanırım birde birisi suyum geldi demişti o da yok merak ettim onları şimdi bebekleri kollarındadır belkide

kızlar,
bugün arkadaşım göndermiş mail ile,
belki biliyorsunuzdur,
trt de 13 bölümlük BEBEĞİMİN İLK YILI diye bir program yayınlanmış.
ben şu anda ilk bölümünü izledim, fena değil.
bebeğin ilk 12 ayını ve gelişimini anatıyor, bölüm bölüm.

ilgili site adresi
TRT.Dinle İzle

izleyemeyenler için iyi seyirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…