2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne biliim ne kadar uzunmuş hamilelik bitmek bilmedi gibi gelio artik bana :))
düşünmemeye çalişiorum elimden geldiince çok fena duygulaniyorum çünkü doğuma ani ,kucağima aldiğimi düşününce.garip bişii kaplio içimi..

afiet olsun bende kime yapsam çok beğenio o çorbayi.

aaa ewet walla doğum yapmiş olabilir..
darisi başimiza inşallah..

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz,gezmeye gidicem bugün hazırlanayım havada süper...

ya ben de özgülgülece ve birisi nin durumlarını merak ediyorum. telefon numaraları yok mu acaba kimsede bir haber alsak ???

bende kendimi sokağa aticam kadiköye giderim belki bugün..
görüşürüz kizlar..

evet yaaaaa gelsin artık bebişlerdaracık yerde sıkılmadılarmı acaba:18:

ben izlememiştim,iyi oldu izlerim şimdi.Teşekkürler canım

chilek'in verdiği linkten ilk videoyu izledim,yenidoğan videosunu. Çok güzelmiş ya,iyi bilgiler veriyo,tabi mutlaka bilen vardırda benim bilmediğim bi çok şey olduğu için yararlı oldu bana.Özellikle banyo yaptırılması ve yenidoğanın ilk sağlık kontrolleri.Ben göbek bağı düşene kadar yıkamıcaktım mesela ama burda hemşire yıkıyo sonrasında göbek bağı bakımını yapıyo.

ben senin propla aynı günlerde doğuracağını düşünüyordumhep
kim kimi doğurtacak diyaloglarınız...
neyse bişey kalmamış kızına kavuşmana...
oda tamamlandı mı artık?

evet linden bende öyle düşünüyordum ama kader ayırdı burcu ile beni
odamızda oyuncak sandığımız ve karyolanın altındaki yavru yatağımız eksik bugün gelecek güyaaa bekliyorum

benimde kuşum bide üstüne belim tutuldu dün bacağıma vuruyo yürüyemiyorum
elektrik çarpıyo sankim yürürkene

heh işte benimde öyle oluyor kalçam ikiye ayrılıyor birde sanki yürürken ayyy yaşlanmış gibi hissediyorum iloşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…