bende akşam olmasa uyumasam diye bakıyorum ya,uyumak eziyet resmen.Bi yandan bel ağrısı bi yandan bacak ağrısı,bi yandan dönerkenki ağrışimdiden bu kadar zorlanıyorsam 2 hafta sonra nolucam bilemiyorum
sezencim şafak belli değil bakalım yarın belli olacak normal yada sezo mu olacağı bekliyoruz :S
çorap giymek işkence gibi gelıyor banada . şekilden şekile giriyorum bi çorap için:89:
hayirlisi nasilsa ööle olsun inşallah.
sezo derse ne zaman olmayi düşünüosun;??
aynennnnnnnnn eşim evde olunca o giydiriyor çorabımıı :)
hayirlisi olsun finfik insaallah bebegini saglikla alirsin kucagina
hiç düşünmedim benim doktor sezo olursa en son zamana kadar anne karnında kalmasından yana öyle demişti geçen randevuda.
herhalde sezo olursa haftaya alır :S
39+3 oldum hala bekliyorum ya. galiba ben baya beklicem bu gidisle
ben geceleri çift yastıkla rahat uyuyorum çok şükür,sadece yürürken alt takımlarda ağrı oluyor o da çatı çalışmalarından dolayı genişliyorlar :))
tunaydin nehirayherkese tünaydın kızlar
toplam 41 hafta hesapliyor onsan sanirimçizelgen çok ilginç 39+2 görünüyor ama kalan gün 12
ben geceleri çift yastıkla rahat uyuyorum çok şükür,sadece yürürken alt takımlarda ağrı oluyor o da çatı çalışmalarından dolayı genişliyorlar :))
oh oh masaallah ne guzel :)oğlum yıkandı yağlandı şpehlivanım güreşe çıkmaya hazırr
oğlum yıkandı yağlandı pehlivanım güreşe çıkmaya hazırr
hiç düşünmedim benim doktor sezo olursa en son zamana kadar anne karnında kalmasından yana öyle demişti geçen randevuda.
herhalde sezo olursa haftaya alır :S
yaa ayıptır söylemesi bnm de paris dönüşü öyle ağrılarım oluyo
ayakta duramıyorum resmen kemiklerim sızlıyo
çatı mı genişliyodur acaba iyi bişy mi ki
nasılsınız kızlarr
ayın 12 sını ıple cekıyorum kısmetse kızıma kavusucam
neymiş demekki parise gitmiycenn otur mıçının üstünde ne parisii:84:
nasılsınız kızlarr
ayın 12 sını ıple cekıyorum kısmetse kızıma kavusucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?