2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende akşam olmasa uyumasam diye bakıyorum ya,uyumak eziyet resmen.Bi yandan bel ağrısı bi yandan bacak ağrısı,bi yandan dönerkenki ağrı şimdiden bu kadar zorlanıyorsam 2 hafta sonra nolucam bilemiyorum

ya erken başlamış sizde 36. haftalarda ben iyiydim çalışırken iyiydim aslında izne ayrılınca bedenim sapıttı ne yapacağını :86:

aynennnnnnnnn eşim evde olunca o giydiriyor çorabımıı :)

Bende çorap iskencesi yasayanlardanim valla birde uzun bot aldim, almaz olaydim hiç giyip çikaramiyorum ya :44:

hiç düşünmedim benim doktor sezo olursa en son zamana kadar anne karnında kalmasından yana öyle demişti geçen randevuda.
herhalde sezo olursa haftaya alır :S
hayirlisi olsun finfik insaallah bebegini saglikla alirsin kucagina

39+3 oldum hala bekliyorum ya. galiba ben baya beklicem bu gidisle

ben geceleri çift yastıkla rahat uyuyorum çok şükür,sadece yürürken alt takımlarda ağrı oluyor o da çatı çalışmalarından dolayı genişliyorlar :))

ben geceleri çift yastıkla rahat uyuyorum çok şükür,sadece yürürken alt takımlarda ağrı oluyor o da çatı çalışmalarından dolayı genişliyorlar :))

yaa ayıptır söylemesi bnm de paris dönüşü öyle ağrılarım oluyo
ayakta duramıyorum resmen kemiklerim sızlıyo
çatı mı genişliyodur acaba iyi bişy mi ki

aşağısı ne kadar kalabalık ama herkes konu okuyor galiba gerçi artık çok sayfa da olmuyor ama...

herkese tünaydın kızlar
tunaydin nehiray

çizelgen çok ilginç 39+2 görünüyor ama kalan gün 12
toplam 41 hafta hesapliyor onsan sanirim

aynen bende sabah zor kalkiyorum agridan
oğlum yıkandı yağlandı şpehlivanım güreşe çıkmaya hazırr
oh oh masaallah ne guzel :)

hiç düşünmedim benim doktor sezo olursa en son zamana kadar anne karnında kalmasından yana öyle demişti geçen randevuda.
herhalde sezo olursa haftaya alır :S

bana dese öle bişii en geç çarşamba girerim walla.sabrim tükendi :)))

içine ne doğuyo peki??

sezeeeeen kokla benim için noollluuuuuurr miss gibi oooohhhh

pariste benimde pek sıkıntım olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…