2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla doğum kolay olsun die
yoksa bu halimle zate paristen de bişy anlamıyom çektiğim çileyle kalıyorum yollarda

ha ha ha yollarda perişanmı oluyosunn ayy çok güldüm allahta seni güldürsün ben bırak parisi aylardır ilçe sınırına bile çıkamadımm:86:

çizelgen 36. haftayi gosteriyo, erken degil mi?

37+3 sezeryan olucam canım
benım gecen hafta sancım cıktı ayrıca 2 ay evde yattım erken dogum rıskım var canım
dr um sehır dısından gelıcek gece gunduz bısıı olursa gelemıyor o yuzden bu haftaya bıle gelmem mucıze

hayirlisi olsun finfik insaallah bebegini saglikla alirsin kucagina

39+3 oldum hala bekliyorum ya. galiba ben baya beklicem bu gidisle

sağol hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
oğlum yıkandı yağlandı pehlivanım güreşe çıkmaya hazırr

yirimmmm
bana dese öle bişii en geç çarşamba girerim walla.sabrim tükendi :)))

içine ne doğuyo peki??

sezo doğuyor fair çatımın müsait olduğunu hiç düşünmüyorum nedese bakalım yarın büyük gün :S

nasılsınız kızlarr

ayın 12 sını ıple cekıyorum kısmetse kızıma kavusucam

Tarihte belli olunca hiç geçmek bilmiyor be hayırlısı olsun masalcım :98:

ben bugün doktora gidicem kızlar randevum 3'te bakalım sancı çıkacak mı bu sefer,artık üç günde gidiyorum ben her seferinde de çok heyecanlı oluyor ne dicek diye

selam kızlarrr....

herkes iyidir inşallah.. tabii bebişlerdee :)

kızlar son ağdanızı ne zaman yaptırdınız ?? yani kaçıncı haftada ????

[

Tarihte belli olunca hiç geçmek bilmiyor be hayırlısı olsun masalcım :98:[/QUOTE]

Fınfık evet canım saglıkla bebeklerımıze kavusalım ınsallah

yarın buyuk gun senden guzel haberler beklıyoruz normal ıstıyorsan ıns catın musaıttır ama sezeryan olucaksa bayramdan once alırlar dımı artık kocaman oldu kızın

Son düzenleme:
ben bugün doktora gidicem kızlar randevum 3'te bakalım sancı çıkacak mı bu sefer,artık üç günde gidiyorum ben her seferinde de çok heyecanlı oluyor ne dicek diye

hadi hayırlısı cnm... çok az kalmış bebeğine kavuşmayaa

hadi yaa Allah yardimcin olsun insaallah.

ne guzel ya bende gitmek istiyorum (( 12 sinde gidicem

çizelgemi duzelttimm oldu galiba

ben ne nst ye giriorum ne bişeye..p.tesi kontrolümüz war.gelirken çektir dedi dr.2 haftada bi çağirio zaten.bebişimin tembelliğinin o da farkinda

Slm kızlar.. ben geldim...

bebişler maşallah çok tatlılar.. inşallah sıra bızede gelır... az kaldı...
ama içimiz buruk, bıraz fazla huzunluyuz... son gunlerimiz heycanın yanında derın bır huzun var.. buruk acı.. buruk bır seviç olacak dogum.. ama en çok eşim yanımda olmayacagı için üzülüyorum.. o kadar zor gelıyor kı... her şey

neden yanında olamıcak,nereye gidiyoki doğum zamanında?

esin neden yok?

canim ebe sanami söölemişti zeytinyaği ile masaj yap vajinana die???

yok ben degilim o canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…