2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrr....

herkes iyidir inşallah.. tabii bebişlerdee :)

kızlar son ağdanızı ne zaman yaptırdınız ?? yani kaçıncı haftada ????

ben 37.haftam bittiğinde yaptım çatı kontrolü için ama yapmadı kontrol bilseydim 38'de yapardım ama allahtan yavaş uzuyor benim yapmam sanırım artık doğuma kadar...

kızlarrr son ağda kaçıncı hafatada yapılır ??? tavsiye veren yok mu

esin neden yok?

yok ben degilim o canim

yurtdişindaki arkadaşlardan birine demişti ebesi masaj yap doğumda rahat edersin die..gerçekliği nedir merak ettim.doktoruma soracaktim geçen kontrolde unuttum.
p.tesi gelirse aklima sorcam bakalim.
pek mantikli gelmio aslinda bana enfeksiyon bakimindan ama sorcam yinede

ben 37.haftam bittiğinde yaptım çatı kontrolü için ama yapmadı kontrol bilseydim 38'de yapardım ama allahtan yavaş uzuyor benim yapmam sanırım artık doğuma kadar...

canım bende 38.deyim.. bu haftada bitsin mi acaba diyorum..

normal doğum beklediğim için son gune kadar dayanmasını ıstıyorum...

selam kızlarrr....

herkes iyidir inşallah.. tabii bebişlerdee :)

kızlar son ağdanızı ne zaman yaptırdınız ?? yani kaçıncı haftada ????
Ben 2 gün önce yaptırdım

Fınfık evet canım saglıkla bebeklerımıze kavusalım ınsallah

yarın buyuk gun senden guzel haberler beklıyoruz normal ıstıyorsan ıns catın musaıttır ama sezeryan olucaksa bayramdan once alırlar dımı artık kocaman oldu kızın [/QUOTE]

Evet bayramdan önce olur eğer sezo olursa ne şekilde geldikleri hiç önemli değil sağlıklı gelsinler yavrular

ben ne nst ye giriorum ne bişeye..p.tesi kontrolümüz war.gelirken çektir dedi dr.2 haftada bi çağirio zaten.bebişimin tembelliğinin o da farkinda

Benim doktor da nst manyağı ben 2 haftadır giriyorum yarında hem nst hem çatı var :S

Son düzenleme:
ilk defa ağdaya gidicektim. pazartesi çatı kontrolü yada doğum olursa die jıletle aldım fazla uzamamıştı ağda için. keşke almasaydım ağda yaptırırdım bu hafta.
şimdi kara kara onu düşünüyorum napıcam diye.
epilasyon aletıyle alayım dıyorum bugun o da çok acır ((

hmm ilkdefa duydum bende

Benim doktor da nst manyağı ben 2 haftadır giriyorum yarında hem nst hem çatı var :S

ne guzel benide cagirsalar keske. dun bi kadinin pazarda sancisi tutmus haberlerde soylediler 8 aylik hamileymis.ambulans cagirmislar zor yetistirmisler

kızlar ılk defa 1. haftamız serefıne altımızı degıstırırken ısedık ortalıga batırdık her yerı ustumuzu basımızı :)))

Son düzenleme:
eşim de uzgun.. onu göremedım daha 3 gundur... oda elbette yanımızda olmak isterdı.. ama acı şartlar dan dolayı.. istem dişi herşey.. elımızden hıç bır şey gelmıyor şu an.. beklemek ve dua sadce.

evet ya çok aciyor bende jilet yaptim malesef
prophetic .!.:
kızlar ılk defa 1. haftamız serefıne altımızı degıstırırken ısedık ortalıga batırdık her yerı ustumuzu basımızı :)))

oy oy ilk ortalik batmasi hee ahh bizimkilerde dosada batirsa ortaligi

kızlarrr son ağda kaçıncı hafatada yapılır ??? tavsiye veren yok mu

Ben ağdamı doğumdan 9 gün önce 38+3'de yaptırdım. 39+5de sezeryan oldum. Hiç sancım yoktu, normal olsa belki daha beklemek zorunda kalacaktık. Ama 9 günde çıkan olmadı. Çok rahat ettim

kızlar selam..dün gece çok sancım oldu midem bulandı zor uyandım sabah ,akıntımda arttı çok ama tık yok hala bakalım bekliyoruz ne sıkıcı ya bu son günler

hahaha erkek o erkek sıfatına sıfatına attırır valla

ay asena noldu hiç birşey anlamadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…