2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asenamm noldu ki?

ben epilasyon aleti kullanıyorum elim erdiğince gerçi kızım rahatsız oluyor sesinden ama..

Kızlar geçmişi ara ara okuyabildiğim kadarıyla okudum. Tüm iyi dileklerinize teşekkür ederim. Doğum yapan tüm arkadaşlar bebeklerinizi sağlık ve mutlulukla büyütürsünüz inşallah.

Günü belli olan arkadaşları şimdiden tebrik ederim, çoook güzel bir mutluluk sizi bekliyor.:98:

dün gece herkesın sancısı olmuş . ama daha bişiy yok kımsede:93:
aynen miracle çok sıkıcı valla bekle bekle .... benımde akıntım çoğaldı son günlrde,, tuvalete gidip gidip bakıyorum nişan-su mu geldı die diye :97:

kızlar ılk defa 1. haftamız serefıne altımızı degıstırırken ısedık ortalıga batırdık her yerı ustumuzu basımızı :)))

anam fiskiye gibi işemiştir erkekkk :))

eşim bır davadan dolayı malesef tutuklandı.. ((((( yanlızız

çok üzücü bir durum dilerim en kısa zamanda güzel sonuçlanır peki senin yanında ailenden kimse yok mu?

bugun denıcem epilasyon aletıyle bakalım .
dayanabılırsem alırım .. jiletten daha iyi en azından .
sancım olsada içim rahat giderim hastaneye . ama yapamazsaamm:78::103:

walla ben artik ağdaya filan gidipte acı komasina giremem.gebelik çok hassaslaştirdi çünkü.
jilete başvurucam çünkü baş göstemeyi geçti 10 güne uzadi bile

prop hayirli olsun ilk sulamaniz :))) ay ne gülmüşsünüzdür o an ama :))

asena geçmiş olsun..Allah kurtarsin tez zamanda inşallah..

Fınfık ve Nehirday aynen oyle yaptı sıfatıma sıfatıma yapıcaktı da ben elımle pıpısını cevırdım hemen yana dogru yaptı kıyafetlerımıze alt degııstırmemıze fln geldı hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…