2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
avukatlar ilk mahkemede beraat alır dıyor ama ilk mahkeme de nerden baksak 1.5 ayda ancak olacak... (

asenacım gecmiş olsun. bakarsın daha erken olur mahkeme...

ahh cnm benım yaaaa... sabırsızlıktan ölüyosundur artık, kızı görüyo musun sen çatlattı anasını babasını :))

bakalım daha neler görciğizzz

ya sorma bugun karnıma baktım aynada. bu bel nasıl tasıyor bu karnı dedım. dev gıbı oldu ve gobek delıgımden catlıyorum sanırım artık dayanamadı taı gobek

toplam 23 kılo almıs oldum:82:

bugun denıcem epilasyon aletıyle bakalım .
dayanabılırsem alırım .. jiletten daha iyi en azından .
sancım olsada içim rahat giderim hastaneye . ama yapamazsaamm:78::103:

yapamazsan yine jilet yaparsın 2 kereden birşey olmaz,doğumdan sonrada ağdaya dönersin...

kızlar selam..dün gece çok sancım oldu midem bulandı zor uyandım sabah ,akıntımda arttı çok ama tık yok hala bakalım bekliyoruz ne sıkıcı ya bu son günler

aynenn patlicam beklemekten, bazen akinti gibi sivi geliyo az az su mu yoksa akintimi anlamiyorum.

demirbaşınız geldi...

kimler dogurdu bakiim

hosgeldin canim yok maleseff bugnlerde

aa senın oyle ortalık batmaların olmıcak hıc kız senınkı, pipiler yapıo anca boyle :))
heheee size ozel oyemi D bi arkadasin bebegi kabiz olmustu fitili attim altini kapaticam tam bi kaka yaptiiii ortaligii batirdi iki elimle zor kapadim yuzumu diyordu gulmekten olmustum

anam fiskiye gibi işemiştir erkekkk :))

çok üzücü bir durum dilerim en kısa zamanda güzel sonuçlanır peki senin yanında ailenden kimse yok mu?

hayır yok.. annemlerle aramız bozuk zaten.. annem ögrenırse göbek atar.. mutlu olur... ona söylemem.. ve çagırmam da yanıma

asena geçmiş olsun . inşallah çıkar hayırlısıyla.

--------

amann ne zor yaaaaa.....
doğumu düşün, kıl-tüy düşün pöfff :95::95:

fair benimde aksine heç acımadı bu sefer bende her yerimi ağda yaptırıyorum sadece bacaklarıma yaptıramıyorum benimde kabusum bacaklar dayanamıyorum hiç acısına

ya sorma bugun karnıma baktım aynada. bu bel nasıl tasıyor bu karnı dedım. dev gıbı oldu ve gobek delıgımden catlıyorum sanırım artık dayanamadı taı gobek

toplam 23 kılo almıs oldum:82:

benim tek çatlağım 1cmlik o da göbek deliğmde zati dışarı fırladı artık....
iştahım da açık inşallah 90ı görmem

inan bende öle dört gözle bekliyorum bok gibi geçiyor hamileliğimin son haftaları az önce yine eşimle kavga ettim bi haftadır annesine bakıyorum akşama bi de abisi karııs falan gelecekmiş yapmıyorum yemek falan dedim ne haliniz varsa görün diye bağırdım valla

peki bafo doktor kontrolünüz ne zaman hangi tarihe kadar bekleyeceksiniz?

Bafocum yaaaa... ha gayret çömel eğril doğrul yap bişiler çıkart kuzuyu.. çatlaman da üzüldüm cnm y bu zaman kdr çatlama çatlama son anda çatla ne kötü..

Linden valla biran önce 2 aylık fln olsun ıstıyorum :) uykusunda gülüyo kahkaha fln atıyo ıstıyorum kı benı gorunce gulsun :))

ha bı de hıckırık belası vsr kızlar :S dogunca da aynen devam hıckırmaya ıcım gıdıo resmen yavrum mınıcık cıgerlerıyle 20 dk hıckırıo aglayasım gelıo valla (

sagolun kızlar.. inşallah çıkar en kısa zamanda.. ama bebegımızın dogumunda olmaaycak..

yavrum yaa hıçkırığa ben de dayanamıyorum, sen yazınca benim içim acıdı...

fair benimde aksine heç acımadı bu sefer bende her yerimi ağda yaptırıyorum sadece bacaklarıma yaptıramıyorum benimde kabusum bacaklar dayanamıyorum hiç acısına

benimde alt taraflar kopuyomuş gibi oluyo.kan ter içinde kaldim geçen sefer.sanki 2 km koşmuş gibiydim bittiğinde nasil kastiysam artik kendimi.yazik kadinida çok uğraştirdim.

asil merağim doğumdan sonra ne zaman başlicam ağdaya.epizyo yapilcak çünkü Allahin emri.

dogumdan snr kıllar jet hızıyla uzamaya baslıo kotu haber vermıs gıbı olmayım ama :) hamıleyken 40-45 gunde uzuodu cok guzeldı, sımdı ıkı haftada agdalık kıvama geldıler resmen:))

hamile insanın evinde ne işi var yemekli misafirin yaa.. çok sinir bozucu. kendimize anca yemek yapabiliyoruz. valla kolay gelsin canım. bana 2 hafta öncesine kadar zırt pırt misafir geliyordu. şimdi gittiğim yerlerde çok yoruluyorum akşamları heryanım ağrıyo falan diye anlatıyorum gelmesinler diye. bebek doğunca zaten ev dolup taşıcak. bari şimdi misafirle uğraşmayalım dimi yaa.. :95:

benim tek çatlağım 1cmlik o da göbek deliğmde zati dışarı fırladı artık....
iştahım da açık inşallah 90ı görmem
benim göbek deliğim zaten duzdu sımdı pırtlamıs durumda azen ordanmı cıkıcak acaba dıyorum

peki bafo doktor kontrolünüz ne zaman hangi tarihe kadar bekleyeceksiniz?
yarın gıdıcem yıne 2 gunde bır gıdıyorum. akalım ne dıek en gec 1 hafta bekleyebılırız dedı o da salı bıtıyor

yapma.bende senin kafadayim.insanlarda anlayiş merhamet kalmamiş yaaa
9 aylik gebe kadindan hizmet beklenirmi?annem bile bi bardak su versem bin kere hakkini helal et dio.
biz kimseyi kabul etmioruz ewe şimdilerde.walla gelen olursa da geçer yatarim ağrim war die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…