hayır yok.. annemlerle aramız bozuk zaten.. annem ögrenırse göbek atar.. mutlu olur... ona söylemem.. ve çagırmam da yanıma
benim tek çatlağım 1cmlik o da göbek deliğmdezati dışarı fırladı artık....
iştahım da açık inşallah 90ı görmem
inan bende öle dört gözle bekliyorum bok gibi geçiyor hamileliğimin son haftaları az önce yine eşimle kavga ettim bi haftadır annesine bakıyorum akşama bi de abisi karııs falan gelecekmiş yapmıyorum yemek falan dedim ne haliniz varsa görün diye bağırdım valla
inan bende öle dört gözle bekliyorum bok gibi geçiyor hamileliğimin son haftaları az önce yine eşimle kavga ettim bi haftadır annesine bakıyorum akşama bi de abisi karııs falan gelecekmiş yapmıyorum yemek falan dedim ne haliniz varsa görün diye bağırdım valla
peki bafo doktor kontrolünüz ne zaman hangi tarihe kadar bekleyeceksiniz?
hamile insanın evinde ne işi var yemekli misafirin yaa.. çok sinir bozucu. kendimize anca yemek yapabiliyoruz. valla kolay gelsin canım. bana 2 hafta öncesine kadar zırt pırt misafir geliyordu. şimdi gittiğim yerlerde çok yoruluyorum akşamları heryanım ağrıyo falan diye anlatıyorum gelmesinler diye. bebek doğunca zaten ev dolup taşıcak. bari şimdi misafirle uğraşmayalım dimi yaa.. :95:
benim göbek deliğim zaten duzdu sımdı pırtlamıs durumda azen ordanmı cıkıcak acaba dıyorum
yarın gıdıcem yıne 2 gunde bır gıdıyorum. akalım ne dıek en gec 1 hafta bekleyebılırız dedı o da salı bıtıyor
bu tam benlık:84::84::84:
ayy canım bide bu halınle yemek mı yapıcan onlara . ben kendımıze zor yapıyorum bıde gelip başkalarına hiç yapamam. onların düşünmesi lazım aslında.
ii demişsin sen, boşwer takma
bende kavga edecek adam arıyorum . herşeye herkese sinir oluyorum . herkesın yaptığı batıyor
ya bu halde bide sanami geliyorlar, sana yemek yapip getireceklerine, hayretbirsey
evet bafo ne zaman gidicen kontrole? beni 12 sinde çagirdi hastane
asenamm Allah ardimcin olsun zor seninkide ya.
sen baştan hiç kilo almamıştın öyle hatırlıyorum arayı kapatacaksın bu gidişle desene :))
:83:hehehe doğru vallahi tam senlik...anladım canım benim doktorumda 41.haftaya kadar en geç beklerim demişti araya bayram girdiği için ben tırsmıştım allahtan bayramda burdaymış içim rahatladı gelmez ise bekleyecez mecburen dilerim gerek kalmaz...seninde hayırlısı olsun canım artık betletmesin annesini sağlıkla gelsin...
ıns cnm benım kadar beklemezsın
ben cıkıyım kızlar
bugun kocamla 10.yıl donumumuz :)
azcık yuruyum de belkı dogururum tam hedıye olur kızım:97:
ben cıkıyım kızlar
miracle cok kızdım kocana ara gelmeyı nben bu halımle mısafır agırlayamam de bence cok cıddıyım
ben cıkıyım kızlar
selam arkadaşlar bu günde bekliyoruz tık yok.akıntının artması doğum yakın anlamınamı geliyor.
aslında ilk 4 ay çok kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım işte 3-4 hafta önce hamile kaldığım kilodaydım. şimdi +3 oldum. dr.a da sordum ben kaç kilo aldım dicem diye başlangıç kilonu esas alıyoruz dedi yani 3 diyeceksin dedi. kulağa tuhaf geliyor ama kilolu hamile kalınca vücut kendini dengeliyormuş extra yağ depolamıyormuş...
ben cıkıyım kızlar
doktorum bana akıntı normal,rengi değişirse hemen haberim olsun demişti ama yinede emin değilim biz artık herşeyi yormaya başladık sabırsızlıktan :))
çok iyimiş yaa 3 kilo aldım demek şaka gibi,ilk kez seni duydum ben mesela o kadar az kilo dediğin gibi vücuttaki kilo endeksine göre normaldir...
ben cıkıyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?