2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır yok.. annemlerle aramız bozuk zaten.. annem ögrenırse göbek atar.. mutlu olur... ona söylemem.. ve çagırmam da yanıma

anladım allah yardımcın olsun tatlım zor bir durum,dilerim bu günleri en kısa sürede atlatırsınız...

benim tek çatlağım 1cmlik o da göbek deliğmde zati dışarı fırladı artık....
iştahım da açık inşallah 90ı görmem

sen baştan hiç kilo almamıştın öyle hatırlıyorum arayı kapatacaksın bu gidişle desene :))

ayy canım bide bu halınle yemek mı yapıcan onlara . ben kendımıze zor yapıyorum bıde gelip başkalarına hiç yapamam. onların düşünmesi lazım aslında.
ii demişsin sen, boşwer takma
bende kavga edecek adam arıyorum . herşeye herkese sinir oluyorum . herkesın yaptığı batıyor

ya bu halde bide sanami geliyorlar, sana yemek yapip getireceklerine, hayretbirsey

peki bafo doktor kontrolünüz ne zaman hangi tarihe kadar bekleyeceksiniz?

evet bafo ne zaman gidicen kontrole? beni 12 sinde çagirdi hastane

asenamm Allah ardimcin olsun zor seninkide ya.

Son düzenleme:

işte canım karşında insan değil öküz olunca böyle oluyor bi hafadır anaları bende ona bakıyorum yetmio gibi bi de çıkıp bana geliyolar şimdi yapmıcam yemek falan kim ne yiyosa yesin valla saf kocam yok demeyi bilmiyo diye bunlar oluyor kendi misafiri ister dışarı yemeğe götürsün ister sipariş versin tek kalmak istiyorum ya şöyle yaağımı uzatıp kitap okumak istiyorum bütün gün kaynanam başımda kitap okuyorum kadın aralıksız konuşuyor bişeyelr anlatıyor tek kelime anlamıyorum bunaldım valla 9 aydır tutmayan migrenim 5 gündür geçmedi

bu tam benlık:84::84::84:

:83:hehehe doğru vallahi tam senlik...anladım canım benim doktorumda 41.haftaya kadar en geç beklerim demişti araya bayram girdiği için ben tırsmıştım allahtan bayramda burdaymış içim rahatladı gelmez ise bekleyecez mecburen dilerim gerek kalmaz...seninde hayırlısı olsun canım artık betletmesin annesini sağlıkla gelsin...

ya bu halde bide sanami geliyorlar, sana yemek yapip getireceklerine, hayretbirsey

evet bafo ne zaman gidicen kontrole? beni 12 sinde çagirdi hastane

asenamm Allah ardimcin olsun zor seninkide ya.

öle valla kızlar insan da düşünce olur azcık ama diyorum kocamda çok suçlu o düşünmezse kimse düşünemz beni yani hayır demeyi öğrensin sinirlerim nasıl bozuk böle tepine tepine ağlamak istiyorum

sen baştan hiç kilo almamıştın öyle hatırlıyorum arayı kapatacaksın bu gidişle desene :))

aslında ilk 4 ay çok kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım işte 3-4 hafta önce hamile kaldığım kilodaydım. şimdi +3 oldum. dr.a da sordum ben kaç kilo aldım dicem diye başlangıç kilonu esas alıyoruz dedi yani 3 diyeceksin dedi. kulağa tuhaf geliyor ama kilolu hamile kalınca vücut kendini dengeliyormuş extra yağ depolamıyormuş...

ıns cnm benım kadar beklemezsın

ben cıkıyım kızlar

bugun kocamla 10.yıl donumumuz :)

azcık yuruyum de belkı dogururum tam hedıye olur kızım:97:

miracle cok kızdım kocana ara gelmeyı nben bu halımle mısafır agırlayamam de bence cok cıddıyım

söyledim prop nasıl gelmeyin dicekmiş bende ne bok haliniz varsa görün dedim cidden birazdan geçip yatıcam bi halt yapmıcam akşama neyle doyuruyosa doyursun bana fikrimi bile sormadan anasını getirdi ya kadına ben bakıyorum o yetmiyo bide bunlar çıktı başıma inan sinirden tansiyonum falan yerlerde şu an galiba elim ayağım titriyo

selam arkadaşlar bu günde bekliyoruz tık yok.akıntının artması doğum yakın anlamınamı geliyor.

doktorum bana akıntı normal,rengi değişirse hemen haberim olsun demişti ama yinede emin değilim biz artık herşeyi yormaya başladık sabırsızlıktan :))

çok iyimiş yaa 3 kilo aldım demek şaka gibi,ilk kez seni duydum ben mesela o kadar az kilo dediğin gibi vücuttaki kilo endeksine göre normaldir...

miracle allah sabır versin canım ama kendine bu kadar stres yapma yazık bebeğine. iş kocana düşüyor ama erkekler anne etkisinden nedense pek çıkamıyorlar, inşallah eşin de anlar aile kavramının öncelikle sen, kendisi ve bebğiniz olduğunu...

ıns cnm benım kadar beklemezsın

ben cıkıyım kızlar

bugun kocamla 10.yıl donumumuz :)

azcık yuruyum de belkı dogururum tam hedıye olur kızım:97:

masallah 10 yil olmus he. ne guzel :) dikkat et dun haberlerde pazarda sancisi tutan kadinin haberi vardi. dunde kaynanam disari çikarmadi beni bak yolda dogurursun diye hehe

saol canım benimde akıntı çok fazla o yüzden merak ettim ama rengi beyaz:95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…