2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne biçim insanlar varya Allah hidayet versin

masallah 10 yil olmus he. ne guzel :) dikkat et dun haberlerde pazarda sancisi tutan kadinin haberi vardi. dunde kaynanam disari çikarmadi beni bak yolda dogurursun diye hehe

dogurayımda nerede olursa olsun o moddayım ınan cnm

kızlar hepinize teşekkür ederim

çok sıkıldım ben..bunaldim yine.gidiim bi duş aliim bi kuaföre gidiim.offffff

miracle cımmm

vallahi pes dedirtiyorlar insana. sen sinirini bozmamaya calıs cnm yavruya yazık.

çok iyimiş yaa 3 kilo aldım demek şaka gibi,ilk kez seni duydum ben mesela o kadar az kilo dediğin gibi vücuttaki kilo endeksine göre normaldir...

canım ben evlendikten sonraki 3 yılda 18 kilo aldım malesef, eşim de 20
yani o vücut kitle endeksi muhabbeti çoktan patlamıştı, hamile olduğumu öğrenince 3rakamlı kiloları görürüm artık demiştim ama doğanın dengesi mucize gibi..

miracle içinden ne geliyorsa öyle yap yemek yapmamak seni rahatlatacaksa yapma hayatım ama stresini bir şekilde atmaya çalış hem sana hem bebişe yazık..

ne biçim insanlar varya Allah hidayet versin

aminn kızlar aminn...

miracle boşwer ya üzme kendıni .
ara söyle hazır bışeyler al hiç yapamıcam falan de .
gelırken yaptırsın bişeyler bide yemekle mi uğraşcan ya hey yarabbımmm .
ayyy hepsi ne düşüncesizmiş (

ben çıkıyorum
sancım başladı gene . uzanayım biraz çok kötü oldum ((
sonrada bi duş alayım rahatlarım inşallah
:80:

ben deeeeeeeeeeee

oğlum yıkandı yağlandı pehlivanım güreşe çıkmaya hazırr
ohh güle güle kirlensin
benimki de az önce yıkandı, emdi, güneş banyosuna yattı şimdi. birkaç saat uyur artık.. mis koktu misss..

nasılsınız kızlarr

ayın 12 sını ıple cekıyorum kısmetse kızıma kavusucam
hadi hayırlı olsun canım günün.. güzel haberlerini bekliyoruz..

kızlarrr son ağda kaçıncı hafatada yapılır ??? tavsiye veren yok mu
valla ben sezeryan olduğum için bir önceki gün yaptırdım ki çıkabildiği kadar geç çıksın bebe varken uğraştırmasın beni. ama normaller için bu konu muamma.. ben olsam 38 i bitirince yaptırırdım heralde..

kızlar ılk defa 1. haftamız serefıne altımızı degıstırırken ısedık ortalıga batırdık her yerı ustumuzu basımızı :)))
ohh iyi yapmışş :90:
biz bunu ilk günden beri yapıyoruz o ayrı. artık oğlumun altını açarken kullandığımız çük bezlerimiz var :)) bezini açar atmaz kapatıyoruz üstüne. üst baş değiştirip yıkadık onlarca kez bu hareketi yüzünden :)

ha bı de hıckırık belası vsr kızlar :S dogunca da aynen devam hıckırmaya ıcım gıdıo resmen yavrum mınıcık cıgerlerıyle 20 dk hıckırıo aglayasım gelıo valla (
toprak da çok hıçkırıyo. uzun süre geçmediğinde 1 damla limon veriyorum çay kaşığıyla ağzına, hemen geçiyor. bi bebek ekşitir di mi ağzını yüzünü yok anam heralde çok sevcek ekşiyi, iki yalanıyo o kadar :)

merhaba kızlar. öncelikle hepinize en ağrısız sızısız şekilde bir an önce bebeklerinize kavuşmayı diliyorum. sizler daha kıdemli olduğunuz için sık sık girip tecrübelerinizden faydalanıyorum inanın çok faydası oluyor kendimi o günlere yani 8-9 aylık döneme motive etmek adına. size bişey sormak istiyorum rahatsız etmiceksem. şeker yükleme testini ne zaman kim yapıyor yani sağlıkocağı mı dr. mu laboratuvar mı kim yapıyor? bir de ben acıkınca hemen yemezsem elim ayağım acayip titriyor bayılacak gibi bunun sebebi nedir, ve çok kötü bişey mi? son olarakta ben yarın 24. haftama giriyorum soranlara kaç aylık diyeceğim? eğer yanıtlarsanız beni çok mutlu edersiniz.

benimde geçen akşam görümcem çocularıyla çıkıp geldi , banada yarım saat önce haber verdiler biz geliyoz diye

çay koydum ocaga, kısır için bulgur ıslattım.oda gelince yeşillikleri doğradı.bide patates kızartırım dıye düşündüm patates soydum ve kızarttım. kahvaltıyla uğurladım valla gelenleri. 9 aylık hamile bir kadından kimse SÜPER bir sofra beklemesin ...

Son düzenleme:
semacım dr kontrolünü sormuşsun..
gittik dr.a stresli stresli.. açtı baktı sarılığı geçmiş çok az kalmış kan almaya gerek yok canını boşa yaklamayalım şimdi dedi. ay bi mutlu oldum ki anlatamam. ama 1 ay sonra kan alınacakmış tiroidlerine, kan grubuna, kan sayımına bakılacakmış. yüzünde göğsünde birkaç benek vardı, sıcaktan dedi. erkek çocuğu sevmez oda 21 derece olsun dedi. göbeğine baktı yarın düşer çok güzel herşeyi falan filan dedi işte..

vee bugün tam yıkamak için soyarken göbeğimiz düştüüü

kızlar ılk defa 1. haftamız serefıne altımızı degıstırırken ısedık ortalıga batırdık her yerı ustumuzu basımızı :)))
o dert bizdede var bende artık bez koyuyorum pipinin üstüne kaç kere suratına kadar işedi sıpa
enimde 2 haftadır oyle umarım sen benım kadar beklemezsın
bafo ha gayret topiği sen açtınm sen kapat en son doğurucan bu gidişle

oh oh ne güzel dünm kan alma stresi yaşıyodun gerek kalmamış çok sevindimm cnmm

gözünaydın canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…