cnm hayırlıs olsun da sen daha kac yasındasın nasıl 10 ettınız aboooooooooo
canım kutlu olsun yıldönümünüz...
söyledim prop nasıl gelmeyin dicekmiş bende ne bok haliniz varsa görün dedim cidden birazdan geçip yatıcam bi halt yapmıcam akşama neyle doyuruyosa doyursun bana fikrimi bile sormadan anasını getirdi ya kadına ben bakıyorum o yetmiyo bide bunlar çıktı başıma inan sinirden tansiyonum falan yerlerde şu an galiba elim ayağım titriyo
masallah 10 yil olmus he. ne guzel :)dikkat et dun haberlerde pazarda sancisi tutan kadinin haberi vardi. dunde kaynanam disari çikarmadi beni bak yolda dogurursun diye hehe
saol canım benimde akıntı çok fazla o yüzden merak ettim ama rengi beyaz:95:
çok iyimiş yaa 3 kilo aldım demek şaka gibi,ilk kez seni duydum ben mesela o kadar az kilo dediğin gibi vücuttaki kilo endeksine göre normaldir...
miracle allah sabır versin canım ama kendine bu kadar stres yapma yazık bebeğine. iş kocana düşüyor ama erkekler anne etkisinden nedense pek çıkamıyorlar, inşallah eşin de anlar aile kavramının öncelikle sen, kendisi ve bebğiniz olduğunu...
ne biçim insanlar varya Allah hidayet versin
o akıntı bende de var anlamı var mı acaba :) bebek mi gelecek acaba.ama 1 haftadır çogaldı.
miracle içinden ne geliyorsa öyle yap yemek yapmamak seni rahatlatacaksa yapma hayatım ama stresini bir şekilde atmaya çalış hem sana hem bebişe yazık..
ben deeeeeeeeeeeegünaydın millet..
artık hıc vaktım olmuyo gırmeyeDemir efendi bütün vaktimi sömürüyor azıcık zamanım olunca da uyuyorum hemen :) malum gece pek uyku yok bana..
bugün 1 haftalık olduk, 4-6 hafta ıcınde uykusu yemesı ıcmesı duzene gırıyormus, umutla beklemekteyım o gunlerı :)
ohh güle güle kirlensinoğlum yıkandı yağlandı pehlivanım güreşe çıkmaya hazırr
hadi hayırlı olsun canım günün.. güzel haberlerini bekliyoruz..nasılsınız kızlarr
ayın 12 sını ıple cekıyorum kısmetse kızıma kavusucam
valla ben sezeryan olduğum için bir önceki gün yaptırdım ki çıkabildiği kadar geç çıksın bebe varken uğraştırmasın beni. ama normaller için bu konu muamma.. ben olsam 38 i bitirince yaptırırdım heralde..kızlarrr son ağda kaçıncı hafatada yapılır ??? tavsiye veren yok mu
ohh iyi yapmışş :90:kızlar ılk defa 1. haftamız serefıne altımızı degıstırırken ısedık ortalıga batırdık her yerı ustumuzu basımızı :)))
toprak da çok hıçkırıyo. uzun süre geçmediğinde 1 damla limon veriyorum çay kaşığıyla ağzına, hemen geçiyor. bi bebek ekşitir di mi ağzını yüzünü yok anam heralde çok sevcek ekşiyi, iki yalanıyo o kadar :)ha bı de hıckırık belası vsr kızlar :S dogunca da aynen devam hıckırmaya ıcım gıdıo resmen yavrum mınıcık cıgerlerıyle 20 dk hıckırıo aglayasım gelıo valla(
o dert bizdede var bende artık bez koyuyorum pipinin üstüne kaç kere suratına kadar işedi sıpakızlar ılk defa 1. haftamız serefıne altımızı degıstırırken ısedık ortalıga batırdık her yerı ustumuzu basımızı :)))
bafo ha gayret topiği sen açtınm sen kapat en son doğurucan bu gidişleenimde 2 haftadır oyle umarım sen benım kadar beklemezsın
semacım dr kontrolünü sormuşsun..
gittik dr.a stresli stresli.. açtı baktı sarılığı geçmiş çok az kalmış kan almaya gerek yok canını boşa yaklamayalım şimdi dedi. ay bi mutlu oldum ki anlatamam. ama 1 ay sonra kan alınacakmış tiroidlerine, kan grubuna, kan sayımına bakılacakmış. yüzünde göğsünde birkaç benek vardı, sıcaktan dedi. erkek çocuğu sevmez oda 21 derece olsun dedi. göbeğine baktı yarın düşer çok güzel herşeyi falan filan dedi işte..
vee bugün tam yıkamak için soyarken göbeğimiz düştüüü
semacım dr kontrolünü sormuşsun..
gittik dr.a stresli stresli.. açtı baktı sarılığı geçmiş çok az kalmış kan almaya gerek yok canını boşa yaklamayalım şimdi dedi. ay bi mutlu oldum ki anlatamam. ama 1 ay sonra kan alınacakmış tiroidlerine, kan grubuna, kan sayımına bakılacakmış. yüzünde göğsünde birkaç benek vardı, sıcaktan dedi. erkek çocuğu sevmez oda 21 derece olsun dedi. göbeğine baktı yarın düşer çok güzel herşeyi falan filan dedi işte..
vee bugün tam yıkamak için soyarken göbeğimiz düştüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?