2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şeker yüklemesini hastanede yapıyorlar cnmm

zeytinyağını basur için sürüyorlar ama doğuma ne faydası olur merak ettim ben de :18:

ben çıkıyorum doktor kontrolüne gidicem kızlar,bakalım napıyor oğluşum çok sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:

gözün aydın canım...

Allah sabır versin şekerim..
hamdolsun bnm kayınvalidem etrafımda fırr dönüyor gidince :)
2 haftadır mersine gidicem kocam kıyamıyor kayınvalidem de rahat edemez sensiz diyor
şimdi eşim haftaya ctesi beraber gideriz diyor :)
gerçekten karşındaki hamile diye düşünmüyorlar bazen ben de eşime sinir oluyorum benden bişy isteyince..

gözün aydın bijocum göööbüşümüüüz düüşmüş.
gözünaydın canım çok sevindim
gözün aydın canım...
çokk teşekkür ederiz teyzoşlarıı :98:

oh oh ne güzel dünm kan alma stresi yaşıyodun gerek kalmamış çok sevindimm cnmm
valla canım ya nası sevindim anlatamam ama kaçışı yokk 1 ay sonra alınacak neyse daha büyümüş olur en azından..

çokk teşekkür ederiz teyzoşlarıı :98:

valla canım ya nası sevindim anlatamam ama kaçışı yokk 1 ay sonra alınacak neyse daha büyümüş olur en azından..

yıkanırken ağlıyomu toprak kayra kıyameti koparıyo soyunurken anlıyo başlıyo ağlamaya kan alma benimde kabusum ama napalım dayanıcaz cnmm erende bile hala kötü oluyorum annelik işte büyüselerde bizim gözümüzde hep bebek kalıcaklar

asenam çok geçmiş olsun cnmm doğum öncesi çok moral bozukluğu yaşamışsın kızın doğunca sana terapi gibi gelir doğum ne zaman

inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım. ben şeker yüklemesini 26. haftada hastanede yaptırdım. sağlık ocaklarının yaptığını sanmıyorum. kadın doğum dr.u yönlendiriyor zaten. ben de şeker çıkmadı, öncesinde de şeker problemim yoktu ama ben kendimi bildim bileli bir acıkırsam bardak bile tutamam birşey yiyene kadar ama ırsı sanırım babam da öyleydi ama şekeri yoktu. daha önce şeker tahlili yaptırdıysan biliyorsundur açlık tokluk şekerine bakılıyor ama bu şeker yüklemesi. hamilelikte görülen şeker daha farklı olabiliyor. bence bunları dr.unla konuş daha faydalı olur.
13-26. haftalar 2.trimester yani 3-6 ay
seninki 24.hafta 5,5 ay falan oluyor sanırım...

gözün aydın canım maşallah toprağa

asenam çok geçmiş olsun cnmm doğum öncesi çok moral bozukluğu yaşamışsın kızın doğunca sana terapi gibi gelir doğum ne zaman

buyuk ihtimal bayramda beklıyoruz.. 15 kasım dan sonra her an gelebılır dedı doktor.. sankı bayram da gelecek gıbı gelıyor bana...

tek tesellım o zzaten... dık durmaya çalışıyorum..

sabırla hepsine tek tek cevap vermişsin çok teşekkür ederim allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

ayy bebişlerimiz doğdu göbüşleri bile düştüüü
Allahım doğurasım var çoookk yaa

buyuk ihtimal bayramda beklıyoruz.. 15 kasım dan sonra her an gelebılır dedı doktor.. sankı bayram da gelecek gıbı gelıyor bana...

tek tesellım o zzaten... dık durmaya çalışıyorum..

kıyamam sana ya çok üzüldüm doğumda yanında kim olucak peki?

asenam Allah kurtarsın canım, sen öncelikle bebeğini düşün, sen üzülürsen o da üzülür, inşallah bebeğine de eşine de sağlıcakla kavuşursun.

ben weevel aldım 800 metre kızım henüz doğmadı ama denedik iyi duruyor her türlü sesi algıladı

impala deniz 24ten 29a kadar yapılıyor şeker yklemesi doktor yapıyor ama sağlık ocaklarında da oluyor sanırım sağlık ocağında yaptırırken eczaneden glikoz alıyorsun 50grlık onu suyla karıştırıp içiyorsun 1 saat sonra kan tahlili yaptırıyorsun doktorun isterse hastanede kendileri veriyorlar şekerli suyu.
bende şeker çıktı ama ben hiç öyle gözüm dönmüyodu ama o sıra acaip tatlı yiyesim vardı şekerim 203 çıktı sonrasında bir de 3 saatlik yükleme yapıldı.ben şeker çıkınca çok üzüldüm çok ağladım ama o kadar kötü bişy diilmiş diet yaptığım için 10 kilo aldım diete daha da dikkat edersen çok az kiloyla kapatırsın sağlıklı beslenirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…