merhaba kızlar. öncelikle hepinize en ağrısız sızısız şekilde bir an önce bebeklerinize kavuşmayı diliyorum. sizler daha kıdemli olduğunuz için sık sık girip tecrübelerinizden faydalanıyorum inanın çok faydası oluyor kendimi o günlere yani 8-9 aylık döneme motive etmek adına. size bişey sormak istiyorum rahatsız etmiceksem. şeker yükleme testini ne zaman kim yapıyor yani sağlıkocağı mı dr. mu laboratuvar mı kim yapıyor? bir de ben acıkınca hemen yemezsem elim ayağım acayip titriyor bayılacak gibi bunun sebebi nedir, ve çok kötü bişey mi? son olarakta ben yarın 24. haftama giriyorum soranlara kaç aylık diyeceğim? eğer yanıtlarsanız beni çok mutlu edersiniz.
yurtdişindaki arkadaşlardan birine demişti ebesi masaj yap doğumda rahat edersin die..gerçekliği nedir merak ettim.doktoruma soracaktim geçen kontrolde unuttum.
p.tesi gelirse aklima sorcam bakalim.
pek mantikli gelmio aslinda bana enfeksiyon bakimindan ama sorcam yinede
semacım dr kontrolünü sormuşsun..
gittik dr.a stresli stresli.. açtı baktı sarılığı geçmiş çok az kalmış kan almaya gerek yok canını boşa yaklamayalım şimdi dedi. ay bi mutlu oldum ki anlatamam. ama 1 ay sonra kan alınacakmış tiroidlerine, kan grubuna, kan sayımına bakılacakmış. yüzünde göğsünde birkaç benek vardı, sıcaktan dedi. erkek çocuğu sevmez oda 21 derece olsun dedi. göbeğine baktı yarın düşer çok güzel herşeyi falan filan dedi işte..
vee bugün tam yıkamak için soyarken göbeğimiz düştüüü
işte canım karşında insan değil öküz olunca böyle oluyor bi hafadır anaları bende ona bakıyorum yetmio gibi bi de çıkıp bana geliyolar şimdi yapmıcam yemek falan kim ne yiyosa yesin valla saf kocam yok demeyi bilmiyo diye bunlar oluyor kendi misafiri ister dışarı yemeğe götürsün ister sipariş versin tek kalmak istiyorum ya şöyle yaağımı uzatıp kitap okumak istiyorum bütün gün kaynanam başımda kitap okuyorum kadın aralıksız konuşuyor bişeyelr anlatıyor tek kelime anlamıyorum bunaldım valla 9 aydır tutmayan migrenim 5 gündür geçmedi
gözün aydın bijocum göööbüşümüüüz düüşmüş.
gözünaydın canım çok sevindim
çokk teşekkür ederiz teyzoşlarıı :98:gözün aydın canım...
valla canım ya nası sevindim anlatamam ama kaçışı yokk 1 ay sonra alınacak neyse daha büyümüş olur en azından..oh oh ne güzel dünm kan alma stresi yaşıyodun gerek kalmamış çok sevindimm cnmm
çokk teşekkür ederiz teyzoşlarıı :98:
valla canım ya nası sevindim anlatamam ama kaçışı yokk 1 ay sonra alınacak neyse daha büyümüş olur en azından..
merhaba kızlar. öncelikle hepinize en ağrısız sızısız şekilde bir an önce bebeklerinize kavuşmayı diliyorum. sizler daha kıdemli olduğunuz için sık sık girip tecrübelerinizden faydalanıyorum inanın çok faydası oluyor kendimi o günlere yani 8-9 aylık döneme motive etmek adına. size bişey sormak istiyorum rahatsız etmiceksem. şeker yükleme testini ne zaman kim yapıyor yani sağlıkocağı mı dr. mu laboratuvar mı kim yapıyor? bir de ben acıkınca hemen yemezsem elim ayağım acayip titriyor bayılacak gibi bunun sebebi nedir, ve çok kötü bişey mi? son olarakta ben yarın 24. haftama giriyorum soranlara kaç aylık diyeceğim? eğer yanıtlarsanız beni çok mutlu edersiniz.
semacım dr kontrolünü sormuşsun..
gittik dr.a stresli stresli.. açtı baktı sarılığı geçmiş çok az kalmış kan almaya gerek yok canını boşa yaklamayalım şimdi dedi. ay bi mutlu oldum ki anlatamam. ama 1 ay sonra kan alınacakmış tiroidlerine, kan grubuna, kan sayımına bakılacakmış. yüzünde göğsünde birkaç benek vardı, sıcaktan dedi. erkek çocuğu sevmez oda 21 derece olsun dedi. göbeğine baktı yarın düşer çok güzel herşeyi falan filan dedi işte..
vee bugün tam yıkamak için soyarken göbeğimiz düştüüü
asenam çok geçmiş olsun cnmm doğum öncesi çok moral bozukluğu yaşamışsın kızın doğunca sana terapi gibi gelir doğum ne zaman
sabırla hepsine tek tek cevap vermişsin çok teşekkür ederiminşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım. ben şeker yüklemesini 26. haftada hastanede yaptırdım. sağlık ocaklarının yaptığını sanmıyorum. kadın doğum dr.u yönlendiriyor zaten. ben de şeker çıkmadı, öncesinde de şeker problemim yoktu ama ben kendimi bildim bileli bir acıkırsam bardak bile tutamam birşey yiyene kadar ama ırsı sanırım babam da öyleydi ama şekeri yoktu. daha önce şeker tahlili yaptırdıysan biliyorsundur açlık tokluk şekerine bakılıyor ama bu şeker yüklemesi. hamilelikte görülen şeker daha farklı olabiliyor. bence bunları dr.unla konuş daha faydalı olur.
13-26. haftalar 2.trimester yani 3-6 ay
seninki 24.hafta 5,5 ay falan oluyor sanırım...
buyuk ihtimal bayramda beklıyoruz.. 15 kasım dan sonra her an gelebılır dedı doktor.. sankı bayram da gelecek gıbı gelıyor bana...
tek tesellım o zzaten... dık durmaya çalışıyorum..
sabırla hepsine tek tek cevap vermişsin çok teşekkür ederimallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
günaydın kızlar
birşey sracam
bebek telsizi alıp kullananlardan öneren var mı marka model?
ben gerekli olmayacağını düşünüp almadım ama oğluşum küçücük ve sesi çok çıkmıyor aklım onda kalıyor
kıyamam sana ya çok üzüldüm doğumda yanında kim olucak peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?