hıç kimse......(((
hıç kimse......(((
asenam Allah kurtarsın canım, sen öncelikle bebeğini düşün, sen üzülürsen o da üzülür, inşallah bebeğine de eşine de sağlıcakla kavuşursun.
buna sebep olanlar annemın ailesi, kardeşi zaten... içleri ve fıtne dolu... aldıkları borcu ödememek için atmadıkları iftira kalamadı zaten...şimdi bu zor zamanımda gelın demem asla.. sonuçta herşey temız oldugu için bızım sorunumuz yok. ama onlarda bulacaklar belasını... bu bıze yaşattıklarını asla ama asla afettmeyecegım...
gülüm kaynanan nerde onlar gelsin barii tek dahada takarsın kafana sütün gelmez allah korusun
kaynanam ist oturuyor ama ist dişina gıtmıştı.. bugun yarın dönerler... .. ama oda üzgun tabı bu durumda.. ona gel vs. demedım daha.. kaynanam çok iyi bırısı.. ama bır ay önce yolda başı dönuyor düşmüş.. sag bacagını incitmiş.. zor yuruyor bıraz.. ama gelır buyuk ihtimal yanımıza... daha konuşmadım onlarla..
doğurun sağlıkla kucağına aldın inşallahkızlar bende kısmetse yarın öğlen 12.30 da anne olmaya gidiyorum inş kolay bir doğum olur sezo olucam aslında hiç heyecan yok ama yarın nasıl olurum bilmiyorum bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum karmaşık duygulardayım bir an önce doğursam kurtulsak bebişimi koklasam ahhhhh
kızlar, birkaç şey sorayım aklıma takıldı...
*göğüs ucu kremini d.öncesi kullanmaya başladınız mı? başladıysanız ne zaman? benim çok deri attı da...
*özellikle normal doğum olursa hangi pedi kullanmak gerek acaba? orkid var evde ama o çok naylonsu, yani dikişler falan, hava aldırmayan bir ped yara/iltihap falan yapmaz mı?
*banyosu için chicco doğal sünger alacaktım ama çok pahalı, siz birsey aldınız mı yoksa sabunu köpürtüp elinizle mi yıkıyorsunuz/yıkayacaksınız?
maşallah Allah analı babalı buyutsun canım benımMerhabalar kızlar,
Geçmişi okumadan yazıyorum. 1 Kasım akşamında suyum geldiğini yazmıştım. Bebeğimiz 2 Kasım'da saat 13:00'de 3.450gr 48cm olarak dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Bilmiyorum ilk ben mi oldum topikte ama.. Şimdilik doğum hikayemi yazmayayım roman olarak bir ara yazarım :). Sancı çekmek çok zordu ama kolay doğdu sayılır oğluşum. Şimdi o da ben de gayet iyiyiz, emiyoruz uyuyoruz. İnşallah bütün bebekler iyidir. Benimle beraber kim doğurdu acaba ? :)
benzıyo accıkdoğum yapan arkadaşlar. bişey merak ediyorum. ultrason fotoğraflarındakine benziyor mu bebekleriniz? merak etmediğim bi bu kalmıştı da kalmasın dedim.
Selam kızlar,
Bugün hastaneden çıktık. ECE aramıza 1 kasımda katıldı. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik çok müthiş bir duyguymuş...Tüm geçmişi okuyamadım maalesef. 3 gün içinde kimler doğum yaptı?
senin annende düşmanın gibi nasıl bir anne kızını bu kadar üzer daha öncede aramız kötü diyodun şimdi hepten bağlar kopmuştur
bebeğe bakamasa bile sana destek olur doğumda yalnız kalma sakın geliyim derse geri çevirme eşinde bir an önce serbest kalır inş. en kısa zamanda müjdeli haberi ver bize
öyle oldu.. bızım annemle aramız hıç olmadı zaten.. annem sevmezdı benı..onun için sadece kardeşleri vardır.. onlar için bıze yapmadıgını bırakmadı... ve annem bebek yapmaya ne var.. yatsam dogururum.. ama kardeş olmaz bir daha.. diye bır mantıgı vardır..
bır gun eşim dedi ki, söyle annene hemen yapsın bır çocuk tum masrafı benden.. sadeece bakıp doguracak.. kolaysa yapsın demişti..
miracle ne yemeği güzelim ya illa geleceklerse çay yap koy önlerine yada çok istiyorsa kalksın kaynanan yapsın delimi ne bu millet ben kendi yemeğimi bile dışardan söylüyorum
ay akşam kocamı bol bol öpicem valla canım benim bulaşığa bile giriyor görüyor halimi yapmadığı iş kalmadı bazen oturup ağlıyorum çok yoruluyor diye Allah iyi insanlarla karşılaştırsın düşüncesiz insan zor bu gün bayağı birikmiş sayfa okuyamadım
dün gece dişim çook ağrıdı bugün çekilecek dün ilaç koydu o ağrıyı dahada arttırdı benimkide sofrayı topladı büyük oğlumun ödevine yardım etti yatırdı bebişin karnını doyurdu gazını çıkardı uyuttu gece yanıma getirdi ben 10da yattım bunları yazdığımı duysa topa tutar beni haha ha
yıkanırken ilk başta ağlıyo sonra susuyo. sonlara doğru da keyif almaya başladı. annem dedi ki gün geçtikçe zevkini alırlarmış. ama alt açma işi fena çok bağırıyo öle böle deil :Syıkanırken ağlıyomu toprak kayra kıyameti koparıyo soyunurken anlıyo başlıyo ağlamaya kan alma benimde kabusum ama napalım dayanıcaz cnmm erende bile hala kötü oluyorum annelik işte büyüselerde bizim gözümüzde hep bebek kalıcaklar
çokk teşekkür ederizzzz :98:gözün aydın canım maşallahtoprağa
doğum yapan arkadaşlar kaç kilo verdiniz doğumdan hemen sonra çoook merak ediyorum.?doktorum çok kilo aldın diye bana kızıyoo diyetisyene görün diyor moralim çok bozuk :18:16 kilo aldım şimdiye kadar doğum 23 de olacak..ne yapmalıyım arkadaşlar...???????????
verirsin doğumdan sonra millet 30 kilo alıyor veriyor boşver sadece çocuğunu düşün önemli olan o valla ben hiç kasmıyorum hayatımda hep zayıftım hiç 50 kiloyu görmedim 65 kiloyum şimdi 48 le hamile kaldım doktorum birşey demedi desede umrumda değil çünkü çocuğumda alıyor o almasa neyse
doğum yapan arkadaşlar kaç kilo verdiniz doğumdan hemen sonra çoook merak ediyorum.?doktorum çok kilo aldın diye bana kızıyoo diyetisyene görün diyor moralim çok bozuk :18:16 kilo aldım şimdiye kadar doğum 23 de olacak..ne yapmalıyım arkadaşlar...???????????
bu saatten sonra koyver gitsin. şeker çıkmadığı sürece diyet yapmam dedim. yapmadım da. ben de 16 kilo aldım. boşver kiloyu yaa. veririz nolcak.. hepsini vermesek de birazı kalır hiç umrumda değil boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?