2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buna sebep olanlar annemın ailesi, kardeşi zaten... içleri ve fıtne dolu... aldıkları borcu ödememek için atmadıkları iftira kalamadı zaten...şimdi bu zor zamanımda gelın demem asla.. sonuçta herşey temız oldugu için bızım sorunumuz yok. ama onlarda bulacaklar belasını... bu bıze yaşattıklarını asla ama asla afettmeyecegım...

hıç kimse......(((

Allah yardımcın olsun canım yaa
bnm de doğumda annem babam ve kocam yanımda olamayacak kayınvalidemlerde bekleyecem doğumu diye ağlayıp duruyordum ne zamandır utandım şimdi kendimden..
Rabbim sabrını verir inşaAllah.. kolaylıklar versin sana doğumunda sıkıntı çekmezsin inşaAllh..

asenam Allah kurtarsın canım, sen öncelikle bebeğini düşün, sen üzülürsen o da üzülür, inşallah bebeğine de eşine de sağlıcakla kavuşursun.

sagol canım.. 2 ay geçer elbet.. tabı ustune bu duysusallık ta eklenınce bayagı zor oldu.. üzülmemeye çalışıyorum.. direnıyorum..

senin annende düşmanın gibi nasıl bir anne kızını bu kadar üzer daha öncede aramız kötü diyodun şimdi hepten bağlar kopmuştur

gülüm kaynanan nerde onlar gelsin barii tek dahada takarsın kafana sütün gelmez allah korusun

kaynanam ist oturuyor ama ist dişina gıtmıştı.. bugun yarın dönerler... .. ama oda üzgun tabı bu durumda.. ona gel vs. demedım daha.. kaynanam çok iyi bırısı.. ama bır ay önce yolda başı dönuyor düşmüş.. sag bacagını incitmiş.. zor yuruyor bıraz.. ama gelır buyuk ihtimal yanımıza... daha konuşmadım onlarla..

bebeğe bakamasa bile sana destek olur doğumda yalnız kalma sakın geliyim derse geri çevirme eşinde bir an önce serbest kalır inş. en kısa zamanda müjdeli haberi ver bize

ayhhh anca gelebildim sabahtan beri :2:
bu ne güzel simile heyoooo :92:

doğurun sağlıkla kucağına aldın inşallah

d öncesı kullanmaya basladım ne olur ne olmaz
bebeği de elime sürüyorum sampuanı öyle yıkıyorum
orkıd kullanıyorum ben
zaten ilk hgun mesane pedi verıyolar hastanede kanaman azalınca orkıde gecıosun
maşallah Allah analı babalı buyutsun canım benım
doğum yapan arkadaşlar. bişey merak ediyorum. ultrason fotoğraflarındakine benziyor mu bebekleriniz? merak etmediğim bi bu kalmıştı da kalmasın dedim.
benzıyo accık

maşallah Allah analı babalı buyutsun

senin annende düşmanın gibi nasıl bir anne kızını bu kadar üzer daha öncede aramız kötü diyodun şimdi hepten bağlar kopmuştur

öyle oldu.. bızım annemle aramız hıç olmadı zaten.. annem sevmezdı benı..onun için sadece kardeşleri vardır.. onlar için bıze yapmadıgını bırakmadı... ve annem bebek yapmaya ne var.. yatsam dogururum.. ama kardeş olmaz bir daha.. diye bır mantıgı vardır..

bır gun eşim dedi ki, söyle annene hemen yapsın bır çocuk tum masrafı benden.. sadeece bakıp doguracak.. kolaysa yapsın demişti..

bebeğe bakamasa bile sana destek olur doğumda yalnız kalma sakın geliyim derse geri çevirme eşinde bir an önce serbest kalır inş. en kısa zamanda müjdeli haberi ver bize

sagol canım... bır dosya beklıyoruz.. gelırse daha erken de çıkar.. heber verırım tabı..

ee ne demişler herkez anne olamaz sen çok iyi bir anne olucaksınn ve annen seni görüpte utansın sana yaptıklarından takma kafana boşver bebişinide üzmee sen ona hem anne hem anneanne ol

miracle ne yemeği güzelim ya illa geleceklerse çay yap koy önlerine yada çok istiyorsa kalksın kaynanan yapsın delimi ne bu millet ben kendi yemeğimi bile dışardan söylüyorum
ay akşam kocamı bol bol öpicem valla canım benim bulaşığa bile giriyor görüyor halimi yapmadığı iş kalmadı bazen oturup ağlıyorum çok yoruluyor diye Allah iyi insanlarla karşılaştırsın düşüncesiz insan zor bu gün bayağı birikmiş sayfa okuyamadım

dün gece dişim çook ağrıdı bugün çekilecek dün ilaç koydu o ağrıyı dahada arttırdı benimkide sofrayı topladı büyük oğlumun ödevine yardım etti yatırdı bebişin karnını doyurdu gazını çıkardı uyuttu gece yanıma getirdi ben 10da yattım bunları yazdığımı duysa topa tutar beni haha ha

Son düzenleme:
doğum yapan arkadaşlar kaç kilo verdiniz doğumdan hemen sonra çoook merak ediyorum.?doktorum çok kilo aldın diye bana kızıyoo diyetisyene görün diyor moralim çok bozuk :18:16 kilo aldım şimdiye kadar doğum 23 de olacak..ne yapmalıyım arkadaşlar...???????????

ben en büyük desteği eşimden gördüm 2 aydır her konuda yardımcı çünkü hem bebeğim zayıf hem erken doğum riskim vardı çok şükür birlikte atlattık zor günleri burda çok şaşırıyorum sürekli iş yapan eşi yardımcı olmayan arkadaşlara çünkü ortak çocuğumuz sonuçta ki benim eşimin iş şartları çok ağır dün sabaha 5 te gitti akşam 7 de geldi yinede otur diyorum oturmadı yardım etti gocunmuyortda en çok ona şaşırıyorum misafir falan gelincede yapıyor hatta abartıp artık bütün işler bende diyor canım yaa

yıkanırken ilk başta ağlıyo sonra susuyo. sonlara doğru da keyif almaya başladı. annem dedi ki gün geçtikçe zevkini alırlarmış. ama alt açma işi fena çok bağırıyo öle böle deil :S
evet benim kocam bile anasının gözünde minik bebek bize de öyle olcak di mi :)

gözün aydın canım maşallah toprağa
çokk teşekkür ederizzzz :98:

verirsin doğumdan sonra millet 30 kilo alıyor veriyor boşver sadece çocuğunu düşün önemli olan o valla ben hiç kasmıyorum hayatımda hep zayıftım hiç 50 kiloyu görmedim 65 kiloyum şimdi 48 le hamile kaldım doktorum birşey demedi desede umrumda değil çünkü çocuğumda alıyor o almasa neyse

bende cnm 44 hamile kaldım 2-3 gündür aç geziyorumrüyalarımda yemek görüyorum...Kuzey im ben az yiyince zayıflarsa diye de korkuyorum..

bu saatten sonra koyver gitsin. şeker çıkmadığı sürece diyet yapmam dedim. yapmadım da. ben de 16 kilo aldım. boşver kiloyu yaa. veririz nolcak.. hepsini vermesek de birazı kalır hiç umrumda değil boşver.

bu saatten sonra koyver gitsin. şeker çıkmadığı sürece diyet yapmam dedim. yapmadım da. ben de 16 kilo aldım. boşver kiloyu yaa. veririz nolcak.. hepsini vermesek de birazı kalır hiç umrumda değil boşver.

veririz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…