miracle ne yemeği güzelim ya illa geleceklerse çay yap koy önlerine yada çok istiyorsa kalksın kaynanan yapsın delimi ne bu millet ben kendi yemeğimi bile dışardan söylüyorum
ay akşam kocamı bol bol öpicem valla canım benim bulaşığa bile giriyor görüyor halimi yapmadığı iş kalmadı bazen oturup ağlıyorum çok yoruluyor diye Allah iyi insanlarla karşılaştırsın düşüncesiz insan zor bu gün bayağı birikmiş sayfa okuyamadım
semacım dr kontrolünü sormuşsun..
gittik dr.a stresli stresli.. açtı baktı sarılığı geçmiş çok az kalmış kan almaya gerek yok canını boşa yaklamayalım şimdi dedi. ay bi mutlu oldum ki anlatamam. ama 1 ay sonra kan alınacakmış tiroidlerine, kan grubuna, kan sayımına bakılacakmış. yüzünde göğsünde birkaç benek vardı, sıcaktan dedi. erkek çocuğu sevmez oda 21 derece olsun dedi. göbeğine baktı yarın düşer çok güzel herşeyi falan filan dedi işte..
vee bugün tam yıkamak için soyarken göbeğimiz düştüüü
işte canım karşında insan değil öküz olunca böyle oluyor bi hafadır anaları bende ona bakıyorum yetmio gibi bi de çıkıp bana geliyolar şimdi yapmıcam yemek falan kim ne yiyosa yesin valla saf kocam yok demeyi bilmiyo diye bunlar oluyor kendi misafiri ister dışarı yemeğe götürsün ister sipariş versin tek kalmak istiyorum ya şöyle yaağımı uzatıp kitap okumak istiyorum bütün gün kaynanam başımda kitap okuyorum kadın aralıksız konuşuyor bişeyelr anlatıyor tek kelime anlamıyorum bunaldım valla 9 aydır tutmayan migrenim 5 gündür geçmedi
buna sebep olanlar annemın ailesi, kardeşi zaten... içleri ve fıtne dolu... aldıkları borcu ödememek için atmadıkları iftira kalamadı zaten...şimdi bu zor zamanımda gelın demem asla.. sonuçta herşey temız oldugu için bızım sorunumuz yok. ama onlarda bulacaklar belasını... bu bıze yaşattıklarını asla ama asla afettmeyecegım...
doğum yapan arkadaşlar kaç kilo verdiniz doğumdan hemen sonra çoook merak ediyorum.?doktorum çok kilo aldın diye bana kızıyoo diyetisyene görün diyor moralim çok bozuk :18:16 kilo aldım şimdiye kadar doğum 23 de olacak..ne yapmalıyım arkadaşlar...???????????
bende cnm 44 hamile kaldım 2-3 gündür aç geziyorumrüyalarımda yemek görüyorum...Kuzey im ben az yiyince zayıflarsa diye de korkuyorum..
iyi hadi gözün aydın maşallah canım
bizimde gerek duymadı güneşe tutuyorum okdar 15 günlük olunca çağırmış bizi ne istiycek bilmiyorum bugünde sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık 30 kasımda ilk aşısını olucakmış göbeğinide sormayı unutmuş bizimkiler doktora ama baya kurudu bekliyoruz düşsün diye
:78:
yapmıcam zaten yemek falan canım kim ne yiyosa yesin benim kocam ailesi söz konusu olunca ağzını açamıyor işte ne deseydim nasıl gelmeyin diyeyim falan diyor işte ilk zamanlar kanamam varken yardım ediyodu herseyi o yapıyodu ama iyileşiğimden beri bi halt yaptığı yok bu insanlarda ben hastayken evime biel uğramadılar kaynanamda dahil şimdi doğurucam nerdyse evime geliyolar
oh çok güzel maşallah senin kızına dabiz de güneşlendiriyoruz günde 15-20 dk baya iyi oluyor.. bir aylıkkenmiş ilk aşısı, işte biz de 25 inde gidicez.. göbeği 11.günde düştü bizim ama hergün yıkadık ondan çabuk düşmüş olabilir. ama rahat ettik valal giyinirken bezlerken hep tedirgin oluyoduk.. darısı başınıza.
veririz canım yapma lütfen bir ara benim iştahım yoktu çocuğumun gelişimi 1 hafta geride kaldı o gün bu gündür yiyorum yatıyorum ye gitsin diyorum ki kendi kendime amannnnn boş ver hayatımda hiç 70 kilo olmadım demezsinveririm çünkü biliyorum kendimi sende zayıfmışsın verirsin mutlaka ye gitsin benden sana izin
bebeğim kilo vermesin dayanamam kalkıp birşeyler alayım akşama ziyafet var.hem bana hem Kuzey imesolun arkadaşlar.tartıyı uzak yere koyuyorum yememe bakıyorum
yuh yani ne anşlayışsızlık ya,hamile kadının evine yemeğe geliyolar.E yemeklerini yapıp yanlarında getirsinler madem beraber yemek istiyolar. Kayınvalidende çok alemmiş,sana bakcağına kendinemi baktırıyo
canım ya,allah kurtarsın,sanada sabır versin.Heleki insanın kendi ailesinden böyle bir darbe yemesi daha kötü bi durum,vicdansızlarmış. Tüm ilişkinizi kesin ailenle o zaman,hiçbir şekilde en ufak bir iletişime bile girmeyin böylelikle zarar veremezler size
Amaaan 16 kilo için diyetisyene gerek yokki,rahat ol az kalmış zaten doğuma,nasıl olsa 40 günde çoğu gidecek.Dert etme
cnm insan çok sinirleniyor bu duruma...gelmezler gelecekleri zaman geldiklerinde de yardım etmezler.boşver cnm bunlar hep böyle..çayı bile bırak kendileri yapsınlar..
miracle senin yüzün biraz yumuşak galiba benim eltim suratımdan anlar ne demek istediğimi en son geldiğinde birşey demedim nasıl baktıysam 2.5 ay oldu ne gelen var ne giden aramıyorlar bilehırçın ol biraz valla canım kocaya söylemekle birşey olmuyor onlar sorun çözemiyorlar kendin hallet
dün gece dişim çook ağrıdı bugün çekilecek dün ilaç koydu o ağrıyı dahada arttırdı benimkide sofrayı topladı büyük oğlumun ödevine yardım etti yatırdı bebişin karnını doyurdu gazını çıkardı uyuttu gece yanıma getirdi ben 10da yattım bunları yazdığımı duysa topa tutar beni haha ha
doğum yapan arkadaşlar kaç kilo verdiniz doğumdan hemen sonra çoook merak ediyorum.?doktorum çok kilo aldın diye bana kızıyoo diyetisyene görün diyor moralim çok bozuk :18:16 kilo aldım şimdiye kadar doğum 23 de olacak..ne yapmalıyım arkadaşlar...???????????
oh çok güzel maşallah senin kızına dabiz de güneşlendiriyoruz günde 15-20 dk baya iyi oluyor.. bir aylıkkenmiş ilk aşısı, işte biz de 25 inde gidicez.. göbeği 11.günde düştü bizim ama hergün yıkadık ondan çabuk düşmüş olabilir. ama rahat ettik valal giyinirken bezlerken hep tedirgin oluyoduk.. darısı başınıza.
şu an kendime inanamıyorum eşim aradı akşam seni dışarı çıkarıcam gezeriz biraz dedi sevinçten çığlık attım telefonu kapatıncada başladım ağlamaya ne günlere kaldım ya rabbi diye bana 2 aydan fazladır yalnız sokağa çıkmak yasak bir kere düştüm ya doktora bile tek gidemedim eşim yoksa babam götürdü getirdi toprağa sadece o zaman bastımannemler 10 dakikalık mesafede oturuyor oraya bile tek gidemedim vay beeeeeee hiç yerimde durmazdım çok tuhaf oldum ya
galiba öyle canım ama bu akşam bu sinirle naparım bilmiyorum inan suratımı asıp oturacam o kesin ...
sen de şimdinin keyfini çıkarmaya bak o zaman :) doğunca anlarsın, hamilelik bir başkaa lohusalık bir balka..kızlar ya çatlatıyorsunuz bizi zaten çook heyecenlıyım rüya gibi ya haftaya bu gün kavuşuyorum prensesime şimdi uyusamda haftaya uyansam keşke
tşk ederim zeynepcim darısı başınıza..bijocum gözünüz aydin göbeginiz düsmüs dogduda göbegi bile düstü masallah
canım benim ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi yavrum çok ağladı ama inatla mama vermedim boş da olsa çekti durdu. ayva kompostosu içtim ve de bir su bardağının yarısına şeker koyup üzerine sıcağa yakın su koydum o şerbeti içtim iğrençi ama ertesi gün sütüm indikızlar gecmişi cok az okuyabildim herkese iyi niyetleri için teşekkür ederim. masalımla beraberliğimizin tadını cıkarıyoruz.. kızlar yavrularınız meme ile mi besleniyor ben malesef mama takviyeside yapıyorum acıkınca meme almak onu cok sinirlendiriyor hemen kavrıyamıyor kuzum sütünüzü nasıl coğaltıyorsunbuz caylar falan iciyorum ama yemek cok yiyemiyorum doğumdan sonra isteh falan kalmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?