asenacim gecmis olsun canim insallah tez zamanda cikar esin
bijocum gözünüz aydin göbeginiz düsmüs dogduda göbegi bile düstü masallah
propcum ilk sulanmaniz hayirli olsun darisi basimiza
bafocum 10.yilin kutlu olsun kizinada söyle acele etsin artik
miraclecim kendini okadarda kasma canim eger yapabiliyorsan basit seylerlen gecistir nasil olsa sonra yüzyüze bakicaksiniz aranizda tatsizlik olmasin güzelim eminim gelenler sana yardimci olurlar okadarda kötü kalpli digillerdir bende esimin ailesine kizdigim zaman icimden birsey yapmak gelmesede kendimi zorluyorum sonucta kopamayacagimiz insanlar bosver iyilik sende kalsin nekadar hakli olsanda mutlaka birinin alttan almasi gerekiyor o görevde malesefki herzaman biz kadinlara düsüyor tabi senin bilecegin is benim nacizane fikrim bu
biraz da hormonlardan sinirlerin bozuk heralde senin canım bence bu sinirinin sıkıntının bebeğe geçeceğini düşünüp biraz toparlamalısın kendini sonra huzursuz bir yawrun olur çok üzülürsün.. bol bol inşirah suresi oku ya da ezbere bilmiyorsan bol bol salavat getir emin ol sıkıntını sinirini alacaktır !
zeyn haklsıın tabi canım ama bu sefer başka tatlım yoksa yapardım şimdiye kadar bişeyler ama bu insnalar bana kendimi eşek gibi hissettiriyor yani geçmişte yaşanan bazı olaylar var o yüzden bu akşam anlasınlar istiyorum ben böyle oldukça daha çok eşek yerine koyulacam yoksa kocamında bişeyelri anlaması lazım zeyncim inan bu kadar sinir olduysam boşuna değil
kızlar gecmişi cok az okuyabildim herkese iyi niyetleri için teşekkür ederim. masalımla beraberliğimizin tadını cıkarıyoruz.. kızlar yavrularınız meme ile mi besleniyor ben malesef mama takviyeside yapıyorum acıkınca meme almak onu cok sinirlendiriyor hemen kavrıyamıyor kuzum sütünüzü nasıl coğaltıyorsunbuz caylar falan iciyorum ama yemek cok yiyemiyorum doğumdan sonra isteh falan kalmadı bende
Bijoooo gpobegınız dusmus hayırlı ugurlu olsun darısıbasımıza bız yıkamak ıcın dusmesını beklıyoruz cunku :)
yatmıstım uyumak ıcın 27 dk snr uyandı sıpacım :) bende kabahat once dusa gırdım 15 dk kaybettım
olsun duş almişsin ya işte.kar kardir :))
sbh kahvaltımı hazırladıntan 1.5 saat snr yıyebıldım :) resmen zamanla yarısıyorum p uyusun da dus alıyım uyuyım yemek yıyım dıye :) kaynanam burda olmasa nasıl yetıscektım hec bılmıorum
Bijoooo gpobegınız dusmus hayırlı ugurlu olsun darısıbasımıza bız yıkamak ıcın dusmesını beklıyoruz cunku :)
yatmıstım uyumak ıcın 27 dk snr uyandı sıpacım :) bende kabahat once dusa gırdım 15 dk kaybettım
esiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn delisiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. yaşıo musun ayol sen..
olsun yaa zevkle yapiosundur eminim hepsini
ne güzel işte yardimci olan biride war yaninda.
bakalim ben napicam annem 3 gün ancak kalirim dio
bayrama denk gelirse 9 gün dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?