2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zeyn haklsıın tabi canım ama bu sefer başka tatlım yoksa yapardım şimdiye kadar bişeyler ama bu insnalar bana kendimi eşek gibi hissettiriyor yani geçmişte yaşanan bazı olaylar var o yüzden bu akşam anlasınlar istiyorum ben böyle oldukça daha çok eşek yerine koyulacam yoksa kocamında bişeyelri anlaması lazım zeyncim inan bu kadar sinir olduysam boşuna değil

tabiki hormonlardanda bu kadar gerginim canım yaa bilmiyorum ezbere o sureyi salavat getireyim o zaman..

ben son 2 hafta anormal kilo aldım 4-5 kilo kadar toplamda 14-15 kiloyla girdim ortalama 9 kilo verdim doğumda şimdi hamile kaldığım kilodan 5 kilo kadar kaldı ama veremem heralde çünkü sütüm ilk 3 gün hiç gelmedi ama yedikçe geldi ve şimdi maşşallah o yüzden yememi azaltamam en azından 40 ım çıkana kadar
ama çok ilgin hamilelikteki iştahım hiç yok yani yemesem aklıma gelmez sanırım çok tepiştiriyorlar ondan 40 dan sonra dikkat etmeye başlarım artık amaaan bebeğim doysun yarasında gerisi boş

sende takma artık bişey kalmamış şurda doğuma keyfine bak :88:[/QUOTE]

ben de takmıyorum artık kafaya veririm artık doğumdan sonraemzirirkende yiyicem bana ne

canim tabiki cok haklisin biz senin neler yasadigini bilemeyiz hayirlisi olsun insallah hersey gönlünce olur bu günü rahat atlatirsin

ilk 3 gün hiç sütüm yoktu mama vermek zorunda kaldım çok ama çok üzüldüm ama inad ettim

önce humana still içtim bol bol bi tabak yaptım dut kurusu üzüm kurusu cevizli sucuk fındık fıstık ceviz vs vs bütün gün tepiştirdiler ağzıma sonra kayısı ve ayva hoşafı bol bol meyva suyu ve su ama mahfoldum içim dışıma çıktı fakat 1 günde resmen mucize oldu ha bu arada sağdım gelmesede sağdım hatta ucundan kan aktı sağarken ama inatla sağdım kan ter içinde kaldım hiç moralimi bozmadim yine en büyük ekide bezi sıcak suya batırıp göğsüme masaj yaptım sık sık bunların hepsinin çok faydası oldu tavsiye ederim

kizimin doktorda randevusu var yürüyerek 20dakilalik mesafe nasil gözüme geliyor ama mecburum götürmeye sonra görüsürüz:79:

nstye giricem bende birazdan.Merek ediyorum sancı falan çıkacakmı.Çünkü 2 gündür kasıklarıma ve karnıma sancı saplanıyo.İnşallah doğum habercisi sancısı değildir bunlar.Daha beklemesi lazım kuzumun

Bijoooo gpobegınız dusmus hayırlı ugurlu olsun darısıbasımıza bız yıkamak ıcın dusmesını beklıyoruz cunku :)

yatmıstım uyumak ıcın 27 dk snr uyandı sıpacım :) bende kabahat once dusa gırdım 15 dk kaybettım

olsun duş almişsin ya işte.kar kardir :))

ıyı aksamlar hatunlarr

mıracle uzme kendını canım bazı ınsanlar dusuncesız oluyorlar ıste senın yanında olup sana yemek konusunda ev ıslerı konusunda yardımcı olmaları gerekırken yanında degıllerdı sımdımı gelıyorlar sende ılgılenme tabıkı ama esının aılesı oldugu ıcın saygıdada kusur etme valla sukur benım annemde kayınvalıdemde yarımcı oldular ama suda var ben sahıt olmustum kopek gıbı gelınının arkasından kosan evladı gıbı seven her dedıgını yapan kayınvalıdelerde gordum gelınlerı kopek muamelesı yapıyorlar gelınlerı kıymetlerını bılmıyorlarr

amann zor ısler bunlarr sen kendını ve bebegını uzme yeter canım yapılması gerekenı en ıyı sen bılırsın

sbh kahvaltımı hazırladıntan 1.5 saat snr yıyebıldım :) resmen zamanla yarısıyorum p uyusun da dus alıyım uyuyım yemek yıyım dıye :) kaynanam burda olmasa nasıl yetıscektım hec bılmıorum

olsun yaa zevkle yapiosundur eminim hepsini
ne güzel işte yardimci olan biride war yaninda.
bakalim ben napicam annem 3 gün ancak kalirim dio
bayrama denk gelirse 9 gün dio

kızıma aldıgım en ufak bısıı bıle benı cok mutlu edıyor
bugunde hastane kapı susu altın yastıgı ve hatıra defterıyle kalemını aldım teyzelerı herkesı tembıhlıyorum deftere yazın dıye :))))) kızım buyuyunce okusunn

tşk ederizzz darısı başınıza hadi bakalım..

27 dk mıı ne şanslısın

prop valla dediğin gibi anam gidince ben de napcam kara düşüncelerdeyim :18:

olsun yaa zevkle yapiosundur eminim hepsini
ne güzel işte yardimci olan biride war yaninda.
bakalim ben napicam annem 3 gün ancak kalirim dio
bayrama denk gelirse 9 gün dio

cnm sezeryan olman gerekırse mumkun degıl 3 gunde toparlanman 3. gunde daha belım dogrulmamıstı ( normal dogurursan da uykusuzluk olcak yıne de arada sırada senın yukunu alması lazım bırının cok zor ılk gunler cokkk.. evet dunyanın en zevklı ısı ve de en zahmetlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…